- 23 Ağustos 2025
- 32
- 7
- 1
- 23
- Konu Sahibi Deniz Divan
Merhaba Ablalar, belki sacma gelebilir ama Ben cidden herseyi asiri takan ve overthinkleyen biriyim. ben lise 2. sınıf öğrencisiyim. Apartmandan bir çocuk var, her gün görüyoruz birbirimizi. Benden hoşlandığını bakışlarından eminim ama ben biraz korkuyorum. Daha önce hiç ilişkim olmadı, sadece bir kere kapıyı açıp teşekkür ettik birbirimize o kadar. Flirt etmeyi bile bilmem yani herkesle arkadasim gibiyim.
Eskiden hep tek bir kişiyle olup evleneceğimi düşünüyordum ama şimdi kısa süreli ilişkiler de olabileceğini anladım. Yine de kafam çok karışık. Hem çok göz göze gelmek istemiyorum çünkü cepte görüp umursamaz diye korkuyorum, hem de merak ediyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Böyle bir durumda nasıl davranmalı?
Eskiden hep tek bir kişiyle olup evleneceğimi düşünüyordum ama şimdi kısa süreli ilişkiler de olabileceğini anladım. Yine de kafam çok karışık. Hem çok göz göze gelmek istemiyorum çünkü cepte görüp umursamaz diye korkuyorum, hem de merak ediyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Böyle bir durumda nasıl davranmalı?