• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var (lise aski)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes okul ders deyince üzerine gidiliyor gibi zannediyor ama içerikte yazdıklarını okuyunca hiç flört deneyimi olmayan toy bir kız olduğu çok belli, göz göze gelmeyi bile karşı tarafın cepte olarak göreceğini sanıyor.
Toy biri de ilk flörtüne çok kaptırabiliyor, yapı olarak da kırılgan duygusal biriyse sosyal hayatı da etkilenir okul hayatı da etkilenir.

Bizim bir akraba abla liseye giderken tanıştığı ilk aşkına kendini kaptırdı, onun uğruna kazandığı halde üniversiteye gitmeyip 18’inde evlendi, arada telefonlaşıyoruz çok pişman ama artık üzerinden geçmiş 40 yıl.
Çok üzücü işte lise aşkı eğitimin önüne geçiyor çoğu genç kızda çünkü o ayrımı hele bu devirde hiç yapamaz hale geldiler diziler filmler sonunda ikisi birarada olmayinca ya evlilik ve sonrası pişmanlığı yada tamamen eğitimden uzaklaşma oluyor.Birini birine feda edecekse lise aşkı olmalı veda edilen çünkü sonradan o eğitimle yapamadığın kariyer kazanamadığı para özgürlük ve yadayamadiklarin dert olur içine

Elbette, tavsiyelerin cinsiyeti yok, siteye sadece kadınlar üye olabildiği için cinsiyete yönelik yazdık sarah😊
Evet onun için yazmadım yani oğlum var o da aşık oldum dese ona da benzer şekilde söylerdim
Burda ki çoğu yazan arkadaşlar da erkek bile olsa benzer şeyleri yazardı
Ders dediğimiz için belki kızdı konu sahibi ama bilse nasıl önemli zamanları nasıl kıymetli bu yaşlar☺️

Çok üzücü işte lise aşkı eğitimin önüne geçiyor çoğu genç kızda çünkü o ayrımı hele bu devirde hiç yapamaz hale geldiler diziler filmler sonunda ikisi birarada olmayinca ya evlilik ve sonrası pişmanlığı yada tamamen eğitimden uzaklaşma oluyor.Birini birine feda edecekse lise aşkı olmalı veda edilen çünkü sonradan o eğitimle yapamadığın kariyer kazanamadığı para özgürlük ve yadayamadiklarin dert olur içine
Ya ben asik olmadim ki sadece birini begendim oylesine tavsiye istedim kimse icin hayatimi falan degistirmem tabi ki de

Emin olun oyle biri degilim hani kendimi kaptirip 18inde evlenecek biri degilim kendi ailemden bile goruyorum , cevremden, ben bunu demek istemedim de neyse
Sizin için yazmadım zaten, bakın gerçekten toysunuz, size yazılan yorumları bile üzerinize gelme olarak anlıyorsunuz veya direkt savunmaya geçip ben öyle biri değilim diyorsunuz, biz size hemen evlenirsiniz demiyoruz.
Genel olarak kızların erkeklere göre daha fazla sevgililerine kendilerini kaptırdığını ve bir kısmının da evlenmekte acele ettiğinden bahsediyoruz, siz bu yorumlardan kendinize uygun olan tavsiyeleri alırsınız veya bu da bir düşüncedir der geçersiniz, ki henüz flört deneyiminiz dahi yok gerçekten birine aşık olduğunuzda ne yapacağınızı şimdiden bilmeniz mümkün değil zira aşk bazılarında mantığı da bastırıyor, kalp ve hormonlar devrede oluyor, aşk acısıysa dünyanın sonuymuş gibi geliyor, henüz yaşamadığınız ama yaşayacağınız duygular bunlar.

Sizin için yazmadım zaten, bakın gerçekten toysunuz, size yazılan yorumları bile üzerinize gelme olarak anlıyorsunuz veya direkt savunmaya geçip ben öyle biri değilim diyorsunuz, biz size hemen evlenirsiniz demiyoruz.
Genel olarak kızların erkeklere göre daha fazla sevgililerine kendilerini kaptırdığını ve bir kısmının da evlenmekte acele ettiğinden bahsediyoruz, siz bu yorumlardan kendinize uygun olan tavsiyeleri alırsınız veya bu da bir düşüncedir der geçersiniz, ki henüz flört deneyiminiz dahi yok gerçekten birine aşık olduğunuzda ne yapacağınızı şimdiden bilmeniz mümkün değil zira aşk bazılarında mantığı da bastırıyor, kalp ve hormonlar devrede oluyor, aşk acısıysa dünyanın sonuymuş gibi geliyor, henüz yaşamadığınız ama yaşayacağınız duygular bunlar.
Tamam kusura bakmayin.

Evet onun için yazmadım yani oğlum var o da aşık oldum dese ona da benzer şekilde söylerdim
Burda ki çoğu yazan arkadaşlar da erkek bile olsa benzer şeyleri yazardı
Ders dediğimiz için belki kızdı konu sahibi ama bilse nasıl önemli zamanları nasıl kıymetli bu yaşlar☺️
Biz yetişkiniz bir çoğumuzda artık evlenmiş çocukları büyütmüş kadınlarız, geçeceği yolları biliyoruz çünkü bizlerde o yoldan geçtik ama o bilmiyor, kendi yolunu düşe kalka yürüyecek hata da yapacak, acı da çekecek, biz bunları yaşarken erkekler için sonsuz anlayış gösterme, önce ben önce benim hayatım eğitimim mesleğim de diyoruz ama tabi ergenlik çok başka bir dünya, kendisini anlamadığımızı düşünüyor oysa anlıyor ve 500 adım sonrasını konuşuyoruz.

Ya ben asik olmadim ki sadece birini begendim oylesine tavsiye istedim kimse icin hayatimi falan degistirmem tabi ki de
Ya olursan varmı garantisi ya gece gündüz onu düşünmeye başlarsan ya bir gün sana boşver o dersi gel şuraya gidelim beni sevmiyorsun gelmezsen derse.Ya önemli bir sınavın varken sana kötü davranır o dersten 0 alırsan burda ne konular açıldı bana şunu yaptı ne yapayım evlenmek zorundayım artık bilmemne eskidendi o masum lise aşkları O yollardan geleni geçeni gördük izledik tabiki zorla kimse sizi tutamaz fakat pek deneyiminiz yok zaten olmadığı için dersleriniz iyidir şu an.Üniversiteye saklasaniz bu hisleri olmuyormu yani.Neyse ben kendi çocuğuna da her gün bunu söylüyorum boş işler bunlar o yaşta gönül aşk flört ona bu dersleri sporu bilmemneyi imkanları çabayı gidip bi çocukla flört etsin diye değil en güzel yıllarını kız erkek normal arkadaşlarıyla geçirsin diye veriyorum .Sizde kendiniz bilirsiniz

Neden seni linçleyelim çok küçüksün hayatın çook başındasın ve hepimiz o yollardan geçtik. Şimdi sana desem ki "bir 5 sene sonra bu çocuğun adını bile hatırlamayacaksın, bir erkek duvara bile aşkla bakabilir ve muhtemelen çocuğa sorsak senin takıldığın flört diye yorumladığın hiçbir davranışı farkında bile değil. Biriyle flört etmek de böyle uzaktan bakmak selamlaşmak değil zaten bunu da zamanla öğreneceksin. Şu an aranızda hiçbir şey yok senin sadece boş zamanın var ve duygusal boşluktasın. Bir ilgi sevgi arıyorsun ve karşı cinsin ufak hareketlerini bile hoşlantıya yoruyorsun çünkü böyle yorumlamak hoşuna gidiyor. Fakat insanlara, konuşmalara, bakışlara fazla anlam yüklersen çok üzülürsün"
Biliyorum ki bana inanmayacaksın. Seni anlamadığımı söyleyeceksin. Biraz zaman geçince ya kendin çocuğa açılıp reddedilip bütün kafada kurduklarının yanlış olduğunu idrak edeceksin ya da çocuğun hoşlandığı başka bir kişinin varlığını öğrenip üzüleceksin.

Ne yapalım hayat da böyle bir şey. Yine de dilerim kırılmadan üzülmeden geçersin bu yollardan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X