bir anda bir şey olur diye korkuyorum

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.336
0
118
Kızlar diğer konu başlıklarında çok cevap gelmiyor buraya yazmak istedim çünkü çok önemli 33 haftalık gebeyim geçen hafta tansiyon çıktı hastanede kaldım bir gün doktor suyun sınıra inmeye yakın plesanta yaşlanmış ama bebeğe kan akımı iyi dedi bir gece kaldım hastanede idrarda protein yok sonra tekrar gittim pazartesi su 50 cm olmuş dedi nst vs iyi güzel dedi neyse ben korktum dün yine gittim yine nst kalp atışı vs güzel çıktı suyun çoğalmış hatta 75 cm olmuş dedi bir günde nasıl çoğaldı anlamdım acaba başından mı savdı beni ben ne yapıcam bayram bitene kadar hareketleri var bebeğin ama bir anda bir şey olur diye korkuyorum açıkçası anlamam diye sürekli kafama takıyorum benimle aynı durumu yaşayanlar veya yaşamış olanlar var mı ?

Yanlış ölçülmüşte olabilir, sen yarın tedbiren başka doktora git için rahat değilse. Hareketleri takip edeceksin, ekstra bı yavaşlama azalma hissedersen gidersin bı acile, aciller kapalı değil yani bayramda, çok stres yapma

uzun süre bebek hareketi hissetmezseniz acile gidersiniz. onun dısında endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok

Şuan hareketleri güzel takip ediyorum

Başka doktora gitme şansınız varsa bir de farklı bir göz baksın, Rabbim korusun yavrunuzu

Başka doktora gitme şansınız varsa bir de farklı bir göz baksın, Rabbim korusun yavrunuzu
Bir doktor daha gördü beslendiği sürece sıkıntı yok dedi .
Haftada bir kontrol işte Kendi doktorum iyi bir doktor aslında doçent güzel yorumlar var ama ben tedirgin oluyorum ani bişey olur diye canım
Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…