Şuan hareketleri güzel takip ediyorumYanlış ölçülmüşte olabilir, sen yarın tedbiren başka doktora git için rahat değilse. Hareketleri takip edeceksin, ekstra bı yavaşlama azalma hissedersen gidersin bı acile, aciller kapalı değil yani bayramda, çok stres yapma
Öyle yapıcam sürekli kontrol ediyorumuzun süre bebek hareketi hissetmezseniz acile gidersiniz. onun dısında endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok
İnşallah canım Rabbime emanetStrese girme sakin ol Rabbime sığın bişey olmaz merak etme.
Bir doktor daha gördü beslendiği sürece sıkıntı yok dedi .Başka doktora gitme şansınız varsa bir de farklı bir göz baksın, Rabbim korusun yavrunuzu
İnşallah canım Rabbime emanet
Allah razı olsun sizden amin inşaAllahSana dua edecemm rabbim zamanında doğum nasip etsin
Kesinlikle kullanmıyorum da içende yok çevremde eşim falanda kullanmıyorPlasenta yaşlanması için erken, sigara mı içiyorsunuz?
Of ya umarım bebişe yeterince besin gidiyordur protein ağırlıklı beslenin mutlakaKesinlikle kullanmıyorum da içende yok çevremde eşim falanda kullanmıyor
En son dün gittim gayet iyi dedi doktor ama endişelerim varOf ya umarım bebişe yeterince besin gidiyordur protein ağırlıklı beslenin mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?