bir derdim var nasıl anlatsam çok kötym

melsa25

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
35
11
18
45
Herkese merhaba
Nasıl desem nerdne başlasam ne anlatsam bilemiyorum .bir bunalımın içindeym evliyim eşimle sorunlarımız var.ben artık bn değilim .çok neşeli hayat dolu gezen tozan biriydm .evlendikten snra kayboldu enerjim çalışıyrm 20 aylık bir kızım var .kendime vakit ayırmıyrm ayıramıyrm .vaktm yok boş vakitlerimde ya temizlik yapıyrm yada başka işlerim oluyo uzun zamandır kendimle kalmadm hiç .boş kalsam şuan kızımla ilgilenmyrm kötü birym diye vicdan azabı duyuyrm .içinde bulunduğum durumdan nasıl kurtulucam bilmyrm kmseye bişey diyemyrm .çocuğuma yetersiz olduğumu düşünyrm iyi bir anne değilim .içimi dökmek için yazdm acaba böyle dönemleriniz oldumu yoksa ben ciddi ciddi aklımımı kaçırıyrm

Düzenli bir temizlikçi alma şansınız var mı? Siz de o günler kızınızı alıp yürüyüş yapabilirsiniz gezebilirsiniz eve tıkılmazsınız. Veya kızınızı kayınvalideye anneye birkaç saat bırakamaz mısınız?

eğer çocugum olsa mesela illa o ev temiz olacak düzenli olacak kafasında olmam.bırakırım temiz olmasın dağınık olsun ama kendime mutlka vakit ayırırım.mümkünde bir yardımcı gleir ayda bir bile olsa yeter size.tüm işlerinizi sabahtan yapsanız öğleden sonrası sıze kalsa dışarıda vakit geçirseniz olmaz mı ? şehir içi mi oturuyorsunuz mesafe varmı çarşıya pazara.

Siz artık annesiniz ev bal dök yala tabiki olmayacak. Madem işiniz var yardımcı alın. Çalışan kadına zor. Benim çocuğum olmamasına rağmen evi özlüyorum be yetişemiyorum. Aslında siz mükemmel bir insansınız. Yaz gelsin kendinizi dışarı atar hava alırsınız. Kış depresyonuna girmişsiniz muhtemelen

Back
X