Bir derdim var önemli yorum yazın lütfen kızlarr...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

fatmamiray

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2023
83
-32
1
31
Merhaba arkadaşlar eşim benimle sohbet etmiyor, yakın davranmıyor aynı evin içerisinde hiç konuşmadan hiç yaklaşmadan günler geçiyor insanlar bana yaklaş diyor sizce ne yapayım . Bense yaklaşmak istemiyorum benim için caba sarf etmiyor bende çaba sarf etmek istemiyorum sizce ne yapmalıyımm..

Merhaba arkadaşlar eşim benimle sohbet etmiyor, yakın davranmıyor aynı evin içerisinde hiç konuşmadan hiç yaklaşmadan günler geçiyor insanlar bana yaklaş diyor sizce ne yapayım . Bense yaklaşmak istemiyorum benim için caba sarf etmiyor bende çaba sarf etmek istemiyorum sizce ne yapmalıyımm..
Aynı konuyu dün açmıştınız çeşitli tavsiyeler gelmişti.

Boşanmayacaksınız madem, o zaman çocuk yapın.Onunla vakit geçirirsiniz.Tövbe tövbeee, biz daha ne diyelim size?

Ama aynı konuyu yine açtın

Bu kadar dertlisin ortada evlilik yok bir sey yok
Boşan diyecem yapmiyacaksin 3 gün 5 gün sonra yine aynı konu acican nereye kadar böyle devam edicek

Adam seni sevmiyor neyini anlamıyorsun ? Paran için evlenmiş o kadar. Yapabileceğin hiçbir şey yok. Seni sevmeyen bir erkeğe bu şekilde yaklaşmak ancak değerini düşürür.

Ne istiyorsun oku üfle mi diyelim. Büyü mü yap diyelim. Siz en iyisi cesaret hapı kullanın. Çünkü sihirli bir değnek değsin istiyorsunuz.
35 yaşında mesleği elinde olan bir kadının özgüven ve cesaret sıkıntısı var onu da biz buradan veremeyiz. Uzmanına gidin kişisel gelişim yazıları okuyun bunlar elinizde olan şeyler.

Ailen isteklerini hiçe sayıp hiyarin biri ile evlendirmis seni sesin çıkmamış.

Şimdi eşin isteklerini hiçe sayıp ailenin sana yaptığı aynı muameleyi yapıyor.Yine sesin çıkmıyor.

Koca kadinsin, mesleğin var. Yok ailem istemiyor yok adım çıkar diye her çözümün önünü tikiyorsun. Nasıl bir öneri verelim?

İletişim yok, sevgi yok saygi yok. Alenen hizmetçilik yapıp kendi maasinla rezil oluyorsun Sonuç? Adım çıkar... Ailen senin dostun değil, kocan dostun değil hele sen... Kendine en büyük kotulugu yapan sensin.
Silkelen kendine gel. Memurmussun, başka şehre tayin iste hem ailenden hem bu kocadan kurtul.

Boşanmayacaksaniz yokmuş gibi yaşayın. Para falan saymayın eline. Ev için yapılacak harcamaları yaparsınız market vs gerisini o halletsin. Gezin tozun takılın işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X