Selaam dostlar. Ise girme girersem cikarim korkum vardi.Girdim 1 ay oldu baslayali. Firma kendisi ödemiyor devlet ödüyor maasimi. Bir sekilde gecti ve eski konumdan bilirsiniz benim icin adim atmak bile cok buyuk birseydi. Adimi attim ama cok gerginim. Cok hasta oldum 3 gündür raporluydum. Rapor almadan once nasilsin, neyin var, gecmis olsun bile demeyen insanlarla calisiyorum. Annem raporu götürünce 3 gun diye bastirarak ve rahatsiz oldugunu belli ederek konusmus. Simdi gidecegim ve bir sonraki gun izinliyim. Bu rahatsiz edicek onlari. Once 3 gun rapor sonra 1 gun tatil iyi yattin modunda olacaklarini dusunuyorum. Nasil bir tavir izlemeliyim? Genel bir soru daha; kucumsemeye calisan, laf sokup giden, moral bozan cok insan oluyor. Dedikodumun yapildigini biliyorum bazilari tarafindan. Boyle isinden cikip evine giden, umrunda olmayan insanlardan olmak cok isterdim. Tavrım nasil olmali? Şimdiden tesekkurler. Icimden ne kadar pes edip birak gitsin ugrasma demek gelse de bu tecrübemi de kotu sonlandirmamak icin direniyorum.