Bir derdim var ve isin icinden çıkamıyorum

mlsclk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
5
0
1
celikle herkese.ilk defa yazacagim icin nasil baslasam ne desem bilemedim.direk konuya geciyorum o yuzden.ben bundan 8 ay once evlendim ve ailemden uzak bir yere gelin geldim.4 yillik tanima sonunda severek evlendim.su an bir girdabın icinde gibi sıkışmış hissediyorum kendimi ne yapsam nasil davransam bilemiyorum.kayinvalidemle anlasamiyoruz ogluna cok düşkün ve hayatima cok mudahale ediyor.etmeye calisiyor bende ettirmemeye calistigim icin anlasamiyoruz.esimle de ara ara problemlerimiz oluyor her es gibi.ama esim sinirli bir insan ve bazen korkardim öfkesini kontrol edemezse diye.ve dun aksam arkadaslari bizdeyken oyun oynuyorduk oyunda sinirlendik ve bagrismaya basladik bi anda sacimi cekti ve kolumu sıktı butun gucuyle ve bende napiyorsun diyerek o can acisiyla ona vurmaya calistim.misafirlerimiz gitti ve direk gidip yattım.bugun de ise gitti ve gidene kadar tek kelime etmedik birbirimize.ne yapmaliyim nasil davranmaliyim hic bilmiyorum.nasil bir tepki koymaliyim ki yaptigini anlamali??ailemi ozluyorum bi yandan bunun verdigi huzursuzluk bi yandan kayinvalidem ve bu son olanlar hepsi ustuste geldi.icimi sizlere dökmek istedim yoksa düşüne düşüne kafam patlicak

Uzun lafın kısası,eşinizle birbirinize şiddet uygulamışsınız.
Boşanın.

Bu cok radikal bir karar olmadi mi sizce?nasil soylesem tam siddet bile sayilmazdi yani bosanacak kadar bisey degildi.tabi ki siddetin azı cogu olmaz ama kolumu sıktı diye bosanmam cabuk vazgecmek olmaz mi?ben sadece ilerisi icin korktum ki esim beni seviyor ben de onu seviyorum.sevgi hersey degil bunu da biliyorum ama oyle siddet gostercek beni dovcek biri falan da degil yani

Allah yaşatmasın ama ben adam sinirlenince sesinin ayarını yapamıyor diye kendimi yedim bitirdim. Siz saç çekmekten falan bahsediyorsunuz hemde misafirlerinizin yanında. Sakinliğinize hayran kaldım

Ozaman benim, koca beni hem döver hemde sever de geç.. ne diyek şimdi, yani saçımı şiddetli bi şekilde çekti diyorsun kolumu sıktı diyorsun..
Sonrada bi kol sıkmayla boşanılır mı diyorsun...
Kocamdır ne yapsa yeridir de geç....

Sacimi cekmek degildi aslinda tuttu kolumu sıktı yani benim koca beni döver de sever de deyip gecmem tabi ki.rahat da degilim hanimlar bu dediklerim rahatliktan degil ama benim asıl sorunum da bu aslinda esim sinirlendiginde sesinin ayarını yapamiyor ve bu beni deli ediyor.26 yasindayim yaklasik 5 yildir beraberiz hic boyle bisey yasamadim cok şükür bi daha da yasicagimi sanmiyorum insallah.
Esinizle hic sakalastiniz mi yani koluna falan vurursun ne bilim yanagini sıkarsın ne bilim ciddi bir vurma degildir aslinda aynen oyle oldu.boyle siddet denecek kadar degildi yani.ben sadece bagrismanin arkasina olunca bir de misafirimiz olunca ona sinirlendim.dedigim gibi sesinin ayarini tutturamayinca cileden cikiyorum

Kolunuzu tutup sıkması da canınızı yakmaya yönelik ve bir şiddet örneği bence. Şiddet sadece fiziksel olan bir şey de değil oyun yüzünden arkadaşlarınızın içinde bağırıp çağırması bu tür hareketlere girilmesi hepsi aynı yere çıkıyor gibi.
Burda tepkinizi belli etmezseniz bunların devamı da gelir. aynı zamanda sizin de benzer davranışlarınız olmuş. Gidin boşanın demiyorum, tekrar olmaması için karşılıklı oturup konuşmalı çözmelisiniz.

Bende bunu kastediyorum iste tam olarak.evlilik yani bu sonucta ilk hatada hemen bosancaksam yandim.tabiki hafife almiyorum ama ne yapmam gerek ona karar veremiyorum kafam o kadar dolu ki hangi kelimeyle anlatabilirim dogru anlatım sekli tam olarak ne buna karar veremiyorum.bir de cok kırıldım o yuzden kalbimi de toplayamiyorum

Bende bunu kastediyorum iste tam olarak.evlilik yani bu sonucta ilk hatada hemen bosancaksam yandim.tabiki hafife almiyorum ama ne yapmam gerek ona karar veremiyorum kafam o kadar dolu ki hangi kelimeyle anlatabilirim dogru anlatım sekli tam olarak ne buna karar veremiyorum.bir de cok kırıldım o yuzden kalbimi de toplayamiyorum

Öncelikle bu aşamada sakın çocuk düşünmeyin ve biraz daha bu tarz bir olayla karşılaşıp karşılaşmayacağınıza bakıp gözlemleyin ama cepte mutlaka bırakıp gidebilecek cesaretiniz olsun.

onunla konusmayi denesen hem annesi bu kadar duskunse evlendirmeseymis oglunu

Ilk yorumunuzda " tüm gücüyle kolumu sıktı , saçımı çekti " demişsiniz.
Sonraki yorumlarda , " saç çekmek değilde ,hani şakalaşmak gibi dokunmak varya öyle oldu " demişsiniz.

Kafanız çok karışık ve gördüğünüz şeyin şiddet olduğunu kabul etmek istemiyor kalbiniz.

Kimisi bir parmak ucuyla ayrılır , kimisi çabalamak ister.. Siz eşinizle aynı yoksa devam etme kararindaysaniz , çok kirildiginizi , büyük yara açıldığını ona bir şekilde hissettirmeniz gerekiyor.

Çok ciddi bir şekilde konuşun. Kontrolsüzlüğün sizi çok yaraladığını, ondan uzaklasmaniza sebep olduğunu anlatın.
Hele hele insanlar içinde bu şekilde muamele görmek daha acıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…