bir derdim var

Diyeceğim şu, zaten çok güzel bir evliliğiniz olsaydı boşanmazdınız.
Bu sizin için bir travma, boşanma geçiren her kadın bir travma geçiriyor bana göre.
Kolay birşey değil, hele ki bir de yavrunuz var, Allah size bağışlasın.

Karşınızdaki kişi bu kadar psikolojik gel - gitler yaşarken siz neden kötü hissediyorsunuz?
Belli ki o yaşadığı problemler ile başa çıkamayan bir karakter, ben bu şekilde baktım konuya.
O yüzden, hayatınızdan çıkarttığınız iyi olmuş bence.

Size net olan ve sizi gerçekten rahatlatacak bir insan karşınıza çıkmadığı sürece bence hiç üzülmeyin.
Bu noktada sizin hayat arkadaşına ihtiyacınız olacaktır elbet, ancak hayatınızı problemler ile donatacaklardan uzak durun. Yaşadıklarınızı unutturacak insanlar çıksın inşallah karşınıza.
Dolu tarafından bakın, belli ki sizin için hayırlı olmuş.

Cok haklisin.aslinda butun omrum boyunca tek eşim oldu hayatimda.bu yaşima ragmen erkekler konusunda tecrubesizim.boslukta oldugum zamana denk geldi.yoksa yapmaxdim boyle bir hata
Insallah hersey gönlünüzce olur. Gelecek günlerde iyiki hayatima almisim diyeceğiniz bi insanla karşılasir ve cok mutlu olursunuz. Ama burdaki yorum yapan herkesin dediği gibi bu insandan arkana bakmadan kac

Diyeceğim şu, zaten çok güzel bir evliliğiniz olsaydı boşanmazdınız.
Bu sizin için bir travma, boşanma geçiren her kadın bir travma geçiriyor bana göre.
Kolay birşey değil, hele ki bir de yavrunuz var, Allah size bağışlasın.

Karşınızdaki kişi bu kadar psikolojik gel - gitler yaşarken siz neden kötü hissediyorsunuz?
Belli ki o yaşadığı problemler ile başa çıkamayan bir karakter, ben bu şekilde baktım konuya.
O yüzden, hayatınızdan çıkarttığınız iyi olmuş bence.

Size net olan ve sizi gerçekten rahatlatacak bir insan karşınıza çıkmadığı sürece bence hiç üzülmeyin.
Bu noktada sizin hayat arkadaşına ihtiyacınız olacaktır elbet, ancak hayatınızı problemler ile donatacaklardan uzak durun. Yaşadıklarınızı unutturacak insanlar çıksın inşallah karşınıza.
Dolu tarafından bakın, belli ki sizin için hayırlı olmuş.
Ne kadar guzel söyledin.inan ki bu yasimda ogrendigim kimseye guvenmeyeceksin kolay kolay.sagol yorumun için

mantıklı düşününce kurtulduğuma seviniyorum.fakat içimin soğuması gerek.birgün tekrar yazma ihtimaline karşı ne yapmalıyım.yada bir sekide ulaşıp konusmalımıyım sizce

Bu adam önünüzdeki güzel günler için bir basamak. Unutun gitsin. Ama lütfen yazmayın, aramayın. Şu andan itibaren numarasını önce engelleyin, ardından silin. Sosyal ortamlardan, her yerden. Şu andan itibaren yok sayın. Ona her yazmak istediğinizde buraya yazın. Ona söylemek, saymak istediklerinizi buraya yazın. Ama onunla iletişim kurmayın... Duygusal açlığınız yüzünden mantığınız şu an devre dışı:KK19:

Gurur kırılacak bir şey de yok. Siz istediğiniz, bir ilişkiye başladınız. Sizin iradenizle de bitti. Peşinden de koşmuyorsunuz. Bu da hayat sayfanızda bir not kağıdı oluversin:) Koca bir amannnnnnnn çekin ve bir daha dönüp bakmayın.

Bu adam önünüzdeki güzel günler için bir basamak. Unutun gitsin. Ama lütfen yazmayın, aramayın. Şu andan itibaren numarasını önce engelleyin, ardından silin. Sosyal ortamlardan, her yerden. Şu andan itibaren yok sayın. Ona her yazmak istediğinizde buraya yazın. Ona söylemek, saymak istediklerinizi buraya yazın. Ama onunla iletişim kurmayın... Duygusal açlığınız yüzünden mantığınız şu an devre dışı:KK19:

Gurur kırılacak bir şey de yok. Siz istediğiniz, bir ilişkiye başladınız. Sizin iradenizle de bitti. Peşinden de koşmuyorsunuz. Bu da hayat sayfanızda bir not kağıdı oluversin:) Koca bir amannnnnnnn çekin ve bir daha dönüp bakmayın.
iyi ki yazmışım buraya.eminim çoğunuz benden küçüktür.ama o kadar iyi geldi yazdıklarınız.teşekkür ederim:KK200:

Yaş 32 ama yaşananlar... Herkes gelip geçiyor da insan hep kendine kalıyor. Kendimizin kıymetini bilelim :KK55:

Kıymet bilmeyene haddini :KK62:

İlk evlilikten ve belli bir yastan sonras,sizi psikolojikmen yormayacak,gereksiz triplerle ömrümüzü tüketmeyecek,gel git aklıyla sizi düşündürmeyecek bir birlikteliğe ihtiyacınız var bence..bunlarda bu anlattığıniz kişide mevcut değil sanki..karar sizin yine tabi.

Tüh istediğini vermediğinizden sinirlenmiş boşverin böyle sorunlu biriyle olmazdı zaten ;)

o adam ne ıstedıgını bılmıyor bence
gıt geller yasıyor ,önce kendıne bır sor bu adamı ben hayatımda ıstıyor muyum dıye?
cevabına göre hareket et yanı mutlu olurmusun böyle biriyle
sana tavsıyem kendı degerının farkına var lütfen
sen de engelle onu bak bakalım nasıl tutusacak bana güven
ve kımse vazgecılmez degıldır bunu herkes bılmelı

Back
X