Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düğün konusunda aileleri kısmen anlıyorumo kadar haklısınız ki bunları düşününce çıkamıyorum işin içinden. ikimizde öğretmenlik mezunuyuz ne yazıkki atanamadık başka işe tutunamadık. ayrılmayı çok düşünüyorum bu seferde para yüzünden ayrlmş olmak istemiyorum belki abartıyorum ama bana herşey o kadar karışık ve karamsar geliyor ki
İnşallah canım benim bi gün evlilik tarihimizi falan konuşuruz belkiBende sizin için çok dua edeceğim. İnşallah buradan bir günde atanma mutluluğumuzu konuşuruz
Ailenizi dinleyin.Ailesini dinlemeyen iflah olmuoAilenizi dinlerseniz daha çook evlenemezsiniz.
Nesi varmış sade nikahın? Mis gibi işte.
Düğün yapıp elalemi mi eğleyeceksiniz?
maddiyat tan değil nisanlinin evliliginde geçinip manevi güven verecek kadar gtu olmadığı için.adamı evcil hyvan gibi evde mi besleyeceksin.bide üstüne çalışmak istemeyen adamin tribi ve ailenin "ben boole olacağını biliyordum"tribi de cabasio kadar haklısınız ki bunları düşününce çıkamıyorum işin içinden. ikimizde öğretmenlik mezunuyuz ne yazıkki atanamadık başka işe tutunamadık. ayrılmayı çok düşünüyorum bu seferde para yüzünden ayrlmş olmak istemiyorum belki abartıyorum ama bana herşey o kadar karışık ve karamsar geliyor ki
O anlamda demedim. Sade nikah istiyorsa nikah kıyar sadece. İlla ailesi istiyor diye düğün yapmayabilir. Düğün gerekli bir şey değil sonuçta ve masraf.Ailenizi dinleyin.Ailesini dinlemeyen iflah olmuo