• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

zeynep ar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2025
8
-14
1
23
Merhaba kızlar sevgilimle tanışalı yaklaşık 9 ay oldu ve ilk tanıştığımızda her zamanki hikaye benim peşimden çok koştu zamanla da kendini bana sevdirdi aramız çok iyidi o işten çıktık farklı bir işe girdi market sektöründe çalıştığı yerde de 3 kız var o tek erkek kavgalarımız gün geçtikçe artmaya başladı ve ben onun annesine kadar küfürler ettim dayanamadım çünkü karşımda çok farklı biri var 2 haftadan beridir de aramız iyi değil bugün beni işten almaya geldi ve oturduk telefonundan herşeyi sildim resim numara heryerden engelledim instagram şifremi bildiği için girip Ordan yazmış özür diliyor çok pişmanmış ve yarın ikimizde izinliyiz yanıma gelmek istiyor ne yapmalıyım bana yardım edin lütfen eskisi gibi değil hareketleri

Bende günde 12 saat çalışıyorum ama bu şekilde davranmıyorum oda annesine küfür ettirecek hareketler yapmasın o zaman
Ne hareket yaparsa yapsin kimsenin annesine hakaret edecek hakka sahip değilsiniz had bilmez oldugunuz icin belki de sizinle iletisim çocuğu da bayiyordur bu yuzden uzaklasiyordur

Bende günde 12 saat çalışıyorum ama bu şekilde davranmıyorum oda annesine küfür ettirecek hareketler yapmasın o zaman
Hadsiz ! İnsan olan insan anaya küfreder mi? O adamda da iş yok elin kızı ağız dolusu anasına küfredecek oda kuyruğunu sallaya sallaya peşinde dolanacak.Tam tencere kapak.......

Sevgilinize Allah akıl fikir versin. Azıcık aklı ve gururu varsa sizinle barışmaz. Gerçi sevgiliniz de çok şey değilmiş belli ki.. Tencere kapak olmuşsunuz.

Ben ayrılmak istediğimi söyledim fakat beni bırakmayacağını söyledi ve beni tehdit etti o tipiyle biraz zor :)
O yüzden mi işyerinde üç kız detayı var konuda? 😗 Kızların yanında sizi unuttuğu için çıkmış kavgalar besbelli. Tip konusunda o kadar rahat olmayın.

Merhaba kızlar sevgilimle tanışalı yaklaşık 9 ay oldu ve ilk tanıştığımızda her zamanki hikaye benim peşimden çok koştu zamanla da kendini bana sevdirdi aramız çok iyidi o işten çıktık farklı bir işe girdi market sektöründe çalıştığı yerde de 3 kız var o tek erkek kavgalarımız gün geçtikçe artmaya başladı ve ben onun annesine kadar küfürler ettim dayanamadım çünkü karşımda çok farklı biri var 2 haftadan beridir de aramız iyi değil bugün beni işten almaya geldi ve oturduk telefonundan herşeyi sildim resim numara heryerden engelledim instagram şifremi bildiği için girip Ordan yazmış özür diliyor çok pişmanmış ve yarın ikimizde izinliyiz yanıma gelmek istiyor ne yapmalıyım bana yardım edin lütfen eskisi gibi değil hareketleri
Olmaz bu iş, kız kavgasından anneye küfüre kadar gitmiş olay. Ayrılın gitsin.

Ben ayrılmak istediğimi söyledim fakat beni bırakmayacağını söyledi ve beni tehdit etti o tipiyle biraz zor :)
Kaç yaşındasınız siz 13 mü ? birinizden biri olgun olsa ilişkiyi sağlıklıca bitirirdi, tehdit falanda boş atıyorsun eğer annesine küfür edecek kadar dominantlığın varsa ilişkiyi çok rahat bitirirsin, kendini de kimseyi de kandırma lütfen

Back
X