bir derdim var!!!

nehir194

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
310
2
46
İçel Mersin
kızlar yaa allah aşkına çıkamadım ben bu işin içinden
benm yaklaşık 3yıllık ilişkim 6 aydırda nişanlıyız sorun muu??nişanlımın ailesi ve eltim kaynım
eltim saolsun lise arkadşımdır hatta onun sayesinde hayatımdaki en değerli insanı tanıdım ilk başta bu benm iin çok büyük bişans diye seviniordum taakii liseden yıllar sonra biz çıkmaya başladıktan 3 ayfln sonra görüşene kadar allahım dünyanın en fesat insanıymış kendiside haberim yokmuş ilk dakikada kıskançlık krizne girdii nolduysaa anlamadım saf ben sonrasında arkamdan neler demiş işte kendisi bulaşığa falan asla karışmayan bi tip ben yıkayınca bizdee öyledir yanii nekadar misafirde olsan yardım edilir yalakalığım mı kalmamış falan filan..
sonra bu bisürü olay oldu nişanlım kızmış işte bu baya abartınca kavga ettiler fln brz zaman geçince bizde uzatmadık herşey düzeldi derken busüreklii beni alttan alttan fitneliyoo okadar zavallıda birikii yarış başlattı kendince töbee yarabbim ama ben zaten ayrı şehirdeyim fln çokta umursamıyorum görmezden geliorum kaynım bikere olsun bana nişanlıma yapıcı olmadı hep doldurdu onuda...bu kız kaçarak evlendi herşeyinii kayınbabm yaptı ev bile aldırdı müstakil altaltta oturuyordukii kaynanam çocuğuna baksın diye;aradan 1 yıl geçmedi bu ailesyle barışınca bizm tarafı hiçe saydı kocasınıda doldurdu 2.bi ev almılardı zaten oaraya gittiler bi vedayı bırak kavga gürültü;bende allahım nezaman memlekete gitsem hep o onlara denk geldi hepsinede tanık oldum küstüler 2yıldır kaynım acayip para düşkünüü sırf zenginler diye ailesine sırt çevirdi o tarafta neler yapmıştı zamanında bunun kafasını bile kırmış:44:
şimdi sorun bizim nişanımıza bile tenezzl edip gelemeyen insanlar nişanlımın ailesinn arsası değer kazandı bayaa fln barışmak istiyorlar kayınbabamda razıı oğulları arasında kesinlikle ayrım yapıyor benm nişanlım ne zorluklar çekti okurken onlara ev aldı o bizor anında kimse ne kaynım yardım etmedi hep ben yanında oldum para gönderdm şimdi biz evlence 3ün 5in hesabını acayip yapıyorlar biraraya gelemiyorz zaten gelmemiz için bipara konusu oldu hemen yok benm babam yok ben vericekmişiz...
insanları hiç anlamıyorum tmam barışsınlar ama onca kötülük karşısında nasıl bukadar kör oluyorlar bizdemii kötü olalım iyilk olmuyor buhayatta eltim gibimi olsaydım herşeyi ona yaptırsaydım nişanlımlada konuşamıyorum aramız kötü olsun istemiyorum hiç!!

Eltinizi sanal platformda bu kadar aşağılamak,yermek hiç hoş olmamış...

Fesat diyorsunuz da,üslubunuza bakınca tam tersi gibi görünüyor...

Kaldı ki eşinin ailesi ev almış,arka çıkmış;bunu bu kadar afişe etmeniz ve tepkiniz çok anlamsız.

Barışır barışmazlar,bu onların bileceği iştir.Siz neden olayı kişiselleştiriyorsunuz bunu da anlamadım..

Eğer siz gerçekten iyi niyetli olsaydınız barıştıkları için memnun olurdunuz; böyle felaket tellallığı yapmazdınız...

Siz daha şimdiden elti,kayın bilmem ne tantanası yapıyorsanız;vah ki vah...

Kusura bakmayın...

Son düzenleme:
yok allaha şükür içim rahat sadece biraz üzüldüğüm için içimii boşaltmak için yazma gereği duydum yoksa kimseyi kötülemek rencide etmek değil niyetim zaten dediğiniz gibi sanalda kimse şahsen tanımıyor valla dediğim gibi vicdanım rahat şu hayatta kimseyle anlaşamadığım kötüü niyet düşündüğüm kimsede olmadı ama öyle düşünüyorsanız saygı duyarım sizede sonuçta karşımdakii kişileri tanımıyorsunuz ne niyetle barışma istediğinii nişanlım kayınvalidem zaten biliyorlar neyse yinede saol üşenmeyip yorum yazdığın için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…