benim üst komşu gece 11de süpürge yapıyo bazen. nefret ediyorum düşüncesiz insanlardan. ben de sabahın köründe elimde olmayan dikkatsiz davranışlar sergileyebiliyorum
bi de gecenin birinde yaptıkları seslerden dolayı uyarmaya çıktığım halde böyle bu
Eski alt komşum da sürekli evde son ses müzik açar, akşama kadar onun sesini dinlerdim. Kaç kere uyardım anlamadı. Bende hoparlörlerimin yüzünü yere dayayıp üzerine battaniye örtüp sesini basını sonuna kadar açıp youtube dan haggard seçtim. Bir kaç saniye sonra ses kesildi. Bir kaç denemelerinde daha yaptım. O zaman baya yontmuştum kendilerini. Şimdi de yeni komşular (çocukları da var) daha beterler. Bir hafta sonu kardeşimden hoparlörleri alıp yine küçük bir operasyon yapmak istiyorum. Ama 3. kattayken 1. katta oturan kadınla merdiven boşluğunda bağıra çağıra muhabbet etmesini nasıl önlerim bilmiyorum.
O bağıra çağıra muhabbeti önlemek çok zor.Ben 3 yıldır engelleyemedim.Evimizin arka tarafı bitişik bir sürü apartmanın boşluğuna bakıyor.Yani etrafı evlerle çevrili.Orda sabahtan akşama kadar dedikodu muhabbet yaz kış devam ediyor.Yatak odamız da arka cepheye bakıyor.Kaç kez uyardım onlar konuşurken sertçe pencere cam kapadım bağırdım çağırdım iki gün düzeliyor sonra yine aynı.Alışmışlar Fatmmaaaa FAtmmaaaaaa diye bağırmadan edemiyor özellikle en altta oturan teyze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?