bir derdim var

hugocuk

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
21.868
2.057
423
selamlarrr
benimde derdim üst komşu
7-8 yaşlarında bir oğlu var okuldan gelir gelmez ne kadar arkadaşı varsa topluyor eve saatlerce tepiniyorlarr
eskiden sorun etmezdim ama bebeğim var ve bazen korkuyo
yazdan beri devamlı uyarıyorum artık iyice gerildim
kadının cevabı ama oyun oynuyorlar ama akrabalarımız geldii ama ben çalışıyorum gece temizlik yapabiliyorum ama ama ama
hiç bitmiyor bahaneleri
bütün gün koşturup tan tun kapı örtüp avazı çıktığı kadar bağırıyorr iki gecedirde 2 lere kadar kahkahalar muhabbetler
bugün uyarıyorum tamam deyip yarın yine başlıyorlar
yöneticimizde kendi halinde mülayim biri üstelik onlarla iyi anlaşıyorlar
kaçkez uyardı fakat dinleyen yok
mesela çocuk sokaktayken abla abla para ver diye bağırıp duruyor apartmanın önünde
bugün yine gittim adam çıktı bir karış surat şehir dışından misafirlerimiz geldi ben söylerim merak etme dedi bir karış suratla
eşime pek yansıtmıyordum kendin hallederim diye düşündüm ama artık iş çığırından çıkıyor
ev sahiplerini arayıp çok gürültü yaptıklarını söylesem güm pat çat kapı çarpıyorlar desem işe yararmı
eşimde sen çocukla öbür odaya geç son ses metal şarkıları açıcam elbet dayanamayıp gelecekler yönetici filan bende onların gürültüsü bitmediği sürece böyle önce onları susturun diycem dedii
napsam şaşırdım kaldım

Bizim üst komşumuz da böyleydi.
Konuştuk anlamadı, tartıştık anlamadı, kavga bile ettik.. yok yok yok!
Sonunda babam onlar tepindikçe en yüksek seste şarkı türkü açmaya başladı.
5 dakika içinde bu sinyali anlayıp susuyorlardı.
Şimdi bu yöntemle aramız gayet iyi :112:

Son düzenleme:
apartman hayatı zor hele bir de alt/üst komşularla probleminiz varsa.

bizim alt komşuda bizden önce doğalgaz faturasını alıp inceliyor. sonra da bize ''aaa komşu size bu ay az gelmiş açsanıza biz sizi ısıtıyoröuşuz demek ki'' diyor.

bir arada borular yatak odamdan geçiyor gece yıkanmayın diyordu.

Aynı durumdan ben de müzdaribim
Üst komşumuz senede 4-5 ay İstanbulda kalıyor ama 4/5 yıla bedel.
Kızım 14 aylık seslerinden gürültülerinden uyuyamıyor kimi zaman bağırış çapırışlarından korkuyor.Kadın sabahın 8inde ev süpürüyor takur tukur tabi kızım uyanıyor.Bir de gece 1e kadar uyuyamıyoruz çünkü onlar 1den önce yatmıyor.Uyusak da seslerinden kahkahalarından uyanıyoruz.

Geçen hafta apartman girişine büyük harflerle

''Apartmanda yaşamak kurallara uymayı gerektirir.Sabah 8de ev süpürülmez çok yüksek sesle konuşulmaz 12den sonra gürültü yapılmaz'' yazdım.Altına kim karar veriyor ben uymuyorum yazmış biri de.Ben de ben insanlar için yazmıştım sen bir hayvan olarak uymasan da olur yazdım.Büyük ihtimal üstümdekiler kadın artık konuşmuyor benle sesleri de azaldı.Uyarmaktan bıkmıştım başka çare bırakmadılar bana

Böylelerini bilirim bizim önceki evimizdeki üst komşu da böyleydi. uyarıdan falan anlamıyorlar zaten yukarı çıkıp dil dökmek gereksiz,cahile söyle söyle anlamazlar.
Hanımefendi, evimizde rahat hareket edemeyecek miyiz demişti de, eşinin yöntemi çok güzel açın metal müzik baksınlar gürültü nasılmış

Eski alt komşum da sürekli evde son ses müzik açar, akşama kadar onun sesini dinlerdim. Kaç kere uyardım anlamadı. Bende hoparlörlerimin yüzünü yere dayayıp üzerine battaniye örtüp sesini basını sonuna kadar açıp youtube dan haggard seçtim. Bir kaç saniye sonra ses kesildi. Bir kaç denemelerinde daha yaptım. O zaman baya yontmuştum kendilerini. Şimdi de yeni komşular (çocukları da var) daha beterler. Bir hafta sonu kardeşimden hoparlörleri alıp yine küçük bir operasyon yapmak istiyorum. Ama 3. kattayken 1. katta oturan kadınla merdiven boşluğunda bağıra çağıra muhabbet etmesini nasıl önlerim bilmiyorum.

benim üst komşu gece 11de süpürge yapıyo bazen. nefret ediyorum düşüncesiz insanlardan. ben de sabahın köründe elimde olmayan dikkatsiz davranışlar sergileyebiliyorum

bi de gecenin birinde yaptıkları seslerden dolayı uyarmaya çıktığım halde böyle bu

Ben de hep dikkat ederim belli bir saatten sonra çamaşır bulaşık makinesi, süpürge açmam. Ama dün gece 2 ye kadar kendilerinin çamaşır makinesi yüzünden uyuyamadım. Kadının nasıl bir makinesi varsa kendine çekmiş sanırım böyle birşey olamaz. O makineyi biri kucaklayıp kucaklayıp yere atıyor resmen. Artık ben de takmıyorum ve kapıma gelsin diye bekliyorum ama gelmiyor.

O bağıra çağıra muhabbeti önlemek çok zor.Ben 3 yıldır engelleyemedim.Evimizin arka tarafı bitişik bir sürü apartmanın boşluğuna bakıyor.Yani etrafı evlerle çevrili.Orda sabahtan akşama kadar dedikodu muhabbet yaz kış devam ediyor.Yatak odamız da arka cepheye bakıyor.Kaç kez uyardım onlar konuşurken sertçe pencere cam kapadım bağırdım çağırdım iki gün düzeliyor sonra yine aynı.Alışmışlar Fatmmaaaa FAtmmaaaaaa diye bağırmadan edemiyor özellikle en altta oturan teyze

Hele bizim apartman yazın arı kovanı gibi. En beteri de merdivenden inip çıkmaları. Normal basamıyorlar topuklarıyla vuracaklar.

Sonra aklımdan geçen komplolar... Sayelerinde kusursuz bir katil olabilirim

yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar kusura bakmayın bebeğim var bu saate kadar giripte yazamadım
müteahhit tanıdığımız onla konuştum yarın ev sahiplerinin numarasını alıcam birde öyle denicez
bugün uyardık 1 saat ancak dayanabildiler sonra yine aynı devamlı koşturan bir çocuk takırtılar kapı duvar vurmalar
eşim müzik açtı son ses anlasınlar diye
birde vuruyorlar rahatsız olmuşlarr
kaçkere diyorum balkondan silkme hergün diye ben yapmıyorum diyo
kaç kez yakaladım kaçtı içeri kapıya gittim ben yapmadım diyor
gürültü o kadar rahatsız ediciki sinirleniyoruz tahammül edilmez ve cuma cumartesi pazar tüm gün sürüyor hafta içide çocuk okuldan geldiği vakitlerde başlıyor
kadında devamlı bişeyler kırıp döküyor deviriyor

anlayıssız insanlarla ugrasmak cok zor malsef. tamam cocuga diş geciremiyorsun diyelim hadi. neden kendinide düzeltmiyorsunki.
apartmanın kendine göre bi kuralı var o zaman git müstakil bahceli bi evde yasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…