bir derdim var

angel795

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
83
28
88
28
meraba kızlar düşünmekten kafayı yiyeceğim bi konu var 2 yıl önce memlekete giderken anneminde bütün akrabaların kapalı olması nedeniyle sadece memlekete giderken kapandım ama bu sadece baba tarafındaydı deden öyle der halaların böyle der diyerek anne tarafına gidince açılıyodum bu haftda uzun bi süreden sonra tekrar gidicim tek başıma evdekiler neysen osun diyolar ama üstümde sosyal baskı var sizce napmalıyım bana fikir verin

Hatayı baştan yapmışsın. Ama evde neysen o ol.

Amaaann boşver sosyal baskıyı kapanacaksan Allah icin kapan kul için deği . Kullarina ayip olmasin diye kapanip sonra Allaha karşı utanc duymuyo musun? Ya açık ol ya da Allah için kapan seni halalarin kurtarmicak hem o senin seçimin

tasvip edilir bir davranis degil. hickimse icin inanc - gorus - davranis degistirilmez. misal kirmizi oje surmezsiniz koyunuze giderken, anlasilir ancak bas baglamak jest olaraj degil, cok farkli mana olarak ele alinacaktir. yapmayin.

kesinlikle bende öyle düşünüyorum ama bunu yapıak gücüm yok gibi gelliyo akrabaların altan alta laf sokması beni üzecek kafama takıcamn çok kırılgan biriyim böyle durumlarda arkadaş değilde akraba olduğu için laf söylemiyorm

Canın ne istiyorsa onu yap !!
İnsanlar için kapanırsan eğer ilerde çok pişman olursun.

Alışamıcak birşey yok sende bu alınganlığı aş ve ben buyum böyleyim benim kararım bu doğrultuda demeyi bil..HAYATINI KENDİN YÖNET

Daha sen kendini kabul edemezken başkaları neden etsin ki? Nasıl olmak istiyorsan öyle ol.

kötü olmuş, şöyle ki insanları kandırmış olarak kendin şimdi çıkmazdasın.
ve bunun atında eziliyorsun.
keşke olduğun gibi en başında kalsaydın.
en güzeli ne biliyor musun.
hepsine ben kapalı birisi değildim, sizler için geldiğim de kapanıyordum diye bilmen.
hem sen rahatlarsın doğruyu söyleyerek.
hem de kapalıydı açılmış sözlerine engel olursun.
hem de onlara değer vermiş olduğunu göstermiş olursun.
onlarda sana değer veriyorlar ise anlayışla karşılayacaklardır
karşılamıyorlar ise de onların ayıbı.
kulaklarını tıkamalısın.
netice de doğru anladıysam,
ailen sana olduğun gibi kal diyorsa başkalarına laf düşmez akrabalardan.

Evet haklısın yalan söylediğim için altında eziliyorum yoksa başka bi durum yok ailemde arkamda bu konuda

Allah rızası için kapanılır sadece .Aksi halde kulların isteğini Allah'ın rızasının üstünde tutmuş olmuyormusunuz.Ben bunu çok yanlış görüyorum.

Annenin emri diye değil Allahın emri diye kapan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…