meraba kızlar düşünmekten kafayı yiyeceğim bi konu var 2 yıl önce memlekete giderken anneminde bütün akrabaların kapalı olması nedeniyle sadece memlekete giderken kapandım ama bu sadece baba tarafındaydı deden öyle der halaların böyle der diyerek anne tarafına gidince açılıyodum bu haftda uzun bi süreden sonra tekrar gidicim tek başıma evdekiler neysen osun diyolar ama üstümde sosyal baskı var sizce napmalıyım bana fikir verin
meraba kızlar düşünmekten kafayı yiyeceğim bi konu var 2 yıl önce memlekete giderken anneminde bütün akrabaların kapalı olması nedeniyle sadece memlekete giderken kapandım ama bu sadece baba tarafındaydı deden öyle der halaların böyle der diyerek anne tarafına gidince açılıyodum bu haftda uzun bi süreden sonra tekrar gidicim tek başıma evdekiler neysen osun diyolar ama üstümde sosyal baskı var sizce napmalıyım bana fikir verin
Alışamıcak birşey yok sende bu alınganlığı aş ve ben buyum böyleyim benim kararım bu doğrultuda demeyi bil..HAYATINI KENDİN YÖNETkesinlikle bende öyle düşünüyorum ama bunu yapıak gücüm yok gibi gelliyo akrabaların altan alta laf sokması beni üzecek kafama takıcamn çok kırılgan biriyim böyle durumlarda arkadaş değilde akraba olduğu için laf söylemiyorm
Evet haklısın yalan söylediğim için altında eziliyorum yoksa başka bi durum yok ailemde arkamda bu konudakötü olmuş, şöyle ki insanları kandırmış olarak kendin şimdi çıkmazdasın.
ve bunun atında eziliyorsun.
keşke olduğun gibi en başında kalsaydın.
en güzeli ne biliyor musun.
hepsine ben kapalı birisi değildim, sizler için geldiğim de kapanıyordum diye bilmen.
hem sen rahatlarsın doğruyu söyleyerek.
hem de kapalıydı açılmış sözlerine engel olursun.
hem de onlara değer vermiş olduğunu göstermiş olursun.
onlarda sana değer veriyorlar ise anlayışla karşılayacaklardır
karşılamıyorlar ise de onların ayıbı.
kulaklarını tıkamalısın.
netice de doğru anladıysam,
ailen sana olduğun gibi kal diyorsa başkalarına laf düşmez akrabalardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?