• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var :/

Fadime07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
72
11
3
32
Kızlar Merhaba
Geçtiğimiz hafta içerisinde test yaptirmistim sonu 0.39 çıkmıştı baş dönmesi mide bulantısı vardı ara ara doktor demir folik asit ve vertigo için ilaç verdi eşimle birlikte olduğumuz günün ertesi günü kasık agrisiyla uyandım geri çekme yöntemini kullanıyoruz ama ilk defa böyle bişey oldu sizce hamile miyim yoksa başka bir sebebi olabilir mi yardımcı olabilir misiniz ?

Hamilelik işlerinden anlamam ama geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını biliyorum.

Vertigo için ilaç verdiyse meniere yani kulak kristali oynamasından şüphelenmiş de olabilir.

Başka bir korunma yöntemi kullanın.

Bu değere göre hamilelik yok sanırım. Ama erken de yapmış olabilirsiniz testi. Geri çekilme yöntemi, korunma değildir. Kalma olasılığı yüksek bu durumda.

Nerden mi biliorum. Bende öyle hamile kalmıştım. Gerçi 4 ay 10 günlük kalbi durdu bebişimin. Kısmet olmadı doğması.

Velhasıl bebiş istemiyorsan ya kondom ya ria kullanmalısın.

Bu değere göre hamilelik yok sanırım. Ama erken de yapmış olabilirsiniz testi. Geri çekilme yöntemi, korunma değildir. Kalma olasılığı yüksek bu durumda.

Nerden mi biliorum. Bende öyle hamile kalmıştım. Gerçi 4 ay 10 günlük kalbi durdu bebişimin. Kısmet olmadı doğması.

Velhasıl bebiş istemiyorsan ya kondom ya ria kullanmalısın.
3 eylülde düşük yaptım o zaman da kondom kullaniyoduk ona rağmen gebe kalmışım doktor 2 ay korunun sonrasında gebe kalabilirsin demişti dusukten sonra ilk reglimi gördüm o.tarihe göre adetime 3 4 gün var ama supheleniyorum da vertigo hapinin baş dönmesi mide bulantisini gecirecegini söylemişti doktor hiç de öyle olmadı

Hamile kalmak istemiyorsun sanırım ben öyle anladım ama düzgüncede korunmuyorsun. Değerin çok düşük 20 nin üstü hamilelik olur. Ama test erken yapılmış olabilir eczaneden 3 tl ye idrar testi al dene. Adetin gecikti mi onu yazmamışsın.

Hamile kalmak istemiyorsun sanırım ben öyle anladım ama düzgüncede korunmuyorsun. Değerin çok düşük 20 nin üstü hamilelik olur. Ama test erken yapılmış olabilir eczaneden 3 tl ye idrar testi al dene. Adetin gecikti mi onu yazmamışsın.
Hayır dusukten sonraki reglime göre 3 4 gün var daha

Aslında hamile kalmak istiyorum tabiki her bayan gibi fakat doktor 2 ay gebe kalmamam gerektiğini söylemişti o yüzden tedirginim

3 eylülde düşük yaptım o zaman da kondom kullaniyoduk ona rağmen gebe kalmışım doktor 2 ay korunun sonrasında gebe kalabilirsin demişti dusukten sonra ilk reglimi gördüm o.tarihe göre adetime 3 4 gün var ama supheleniyorum da vertigo hapinin baş dönmesi mide bulantisini gecirecegini söylemişti doktor hiç de öyle olmadı
kondomla nasıl hamile kaldınız ki aşırı aşırı aşırı düşük bir ihtimal
yanlış kullanmış olabilir misiniz?

Yanlış kullanım değil hatta bende şaşırmıştım doktor da ona güvenip rahat mı davraniyosunuz dedi :) onların delik çıkma ihtimali sizdirma ihtimali var bana gelip gebe olduğunu öğrenip gidenlerin %80 i korunuyor her korunma yönteminde gebe kalma ihtimali vardır dedi

Yanlış kullanım değil hatta bende şaşırmıştım doktor da ona güvenip rahat mı davraniyosunuz dedi :) onların delik çıkma ihtimali sizdirma ihtimali var bana gelip gebe olduğunu öğrenip gidenlerin %80 i korunuyor her korunma yönteminde gebe kalma ihtimali vardır dedi
vay arkadaş bu kkda okuduğum doktorlar da beni şaşırtıyolar
geçen de bi doktor en güzel yöntem geri çekilme yöntemi diyip bu yöntemi beğenmeyenleri becerememekle suçlamıştı

şu bilindik marka olanlardan kullanıyorsanız delik çıkma, sızdırma vs olmaz olsa da cidden çooooook çok düşük ihtimal
başka şu ucuz kalitesiz kondomları kullanırsanız tabi ki olabilir

kondoma güvenip rahat mı davranıyosunuz demek ne demek yani ne yapalım
kondoma güvenmeyelim de neye güvenelim
allah bilir 2 kondom üst üste takın da demiştir:işsiz:

bu doktorları çok mu arıyorsunuz ya

Vay anasını hamile kalanların %80'i korunuyormuş öyle mi? Ve bunu bir doktor söyledi... O doktorun ismini verin de olur da yolumuz düşerse kaçalım kendisinden.

Kondom'u doğru kullandığınız sürece hamile kalma ihtimali %1'dir. Bilindik markaların delik çıkma ihtimali sıfıra yakındır.

Ama yarım saat sevişip sonra boşalma anında kondom kullanıyorsanız hamile kalma ihtimaliniz %80'dir. Ki muhtemelen böyle yapıyorsunuz.

Şuraya da ekleyeyim tekrar geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.

vay arkadaş bu kkda okuduğum doktorlar da beni şaşırtıyolar
geçen de bi doktor en güzel yöntem geri çekilme yöntemi diyip bu yöntemi beğenmeyenleri becerememekle suçlamıştı

şu bilindik marka olanlardan kullanıyorsanız delik çıkma, sızdırma vs olmaz olsa da cidden çooooook çok düşük ihtimal
başka şu ucuz kalitesiz kondomları kullanırsanız tabi ki olabilir

kondoma güvenip rahat mı davranıyosunuz demek ne demek yani ne yapalım
kondoma güvenmeyelim de neye güvenelim
allah bilir 2 kondom üst üste takın da demiştir:işsiz:

bu doktorları çok mu arıyorsunuz ya
Bimin kondomu değil. tabiki fakat hepsi insan yapımı Allah yapımı olan bizler bile hasta oluyoruz onların da delik çıkması olası bir ihtimal.. Ayrıca doktorum bulunduğum şehirde bilinen en iyi jinekologlardan bi tanesi bende şaşırmıştım ilk söylediğinde fakat çevremde de yaşayan insanlar olunca bu olayı ihtimal verdim

Geri çekilme korunma diye diretmiyorum zaten. farkindaysaniz ayrıca ne kadar da emin konustunuz öyle kondomu ne zaman kullandığımıza dair bi ara yanımızda mi oluyor acaba diye düşündüm :) sadece başımdan geçen birsey söyledim evet kondomlar insan yapımı ve hatalı olma ihtimali var... sadece fikir istedim ama yatak Odam hakkında gayet emin konuşmalar ortaya çıktı

o zaman bilmelisiniz ki geri çekilme bir korunma yöntemi değil.

Kızlar Merhaba
Geçtiğimiz hafta içerisinde test yaptirmistim sonu 0.39 çıkmıştı baş dönmesi mide bulantısı vardı ara ara doktor demir folik asit ve vertigo için ilaç verdi eşimle birlikte olduğumuz günün ertesi günü kasık agrisiyla uyandım geri çekme yöntemini kullanıyoruz ama ilk defa böyle bişey oldu sizce hamile miyim yoksa başka bir sebebi olabilir mi yardımcı olabilir misiniz ?

bas donmesi mide bulantisi cok erken ortaya cikmaz,6- 7 hafta civari belirtiler gorulmeye baslanir genelde.
az su icmis olabilirsiniz,ilaclar etkilemis olabilir..kasiklariniz adet habercisi olarak sizliyor olabilir veya yeni yeni yumurtlama donemine giriyor olabilirsiniz..yani bi ton sebebi olabilir yasadiginiz seylerin.

bas donmesi mide bulantisi cok erken ortaya cikmaz,6- 7 hafta civari belirtiler gorulmeye baslanir genelde.
az su icmis olabilirsiniz,ilaclar etkilemis olabilir..kasiklariniz adet habercisi olarak sizliyor olabilir veya yeni yeni yumurtlama donemine giriyor olabilirsiniz..yani bi ton sebebi olabilir yasadiginiz seylerin.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için adetime daha 4 gün var ve bugün sabah bi miktar kanamam oldu akşam üzeri de turuncu pembe arası bir renge döndü kanamam çok az geliyor bekliyorum yarına biraz daha artarsa adet kanamasıdr dicem artmazsa da doktora gitcem artık

Arkadaslar banada yardimci olur musunuz yeni katıldım kimyasal dusuk yaptim 6ay oldu hamile Kalamiyorum kafayı yicem

Back
X