• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim varr

_cool_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
121
3
118
Ankara
Mrb bu yil universiteye basliyacagim ve sevinmem gerektigi yerde uzuluyorum korkularim var bazi kazananlara baktim ve cok havali kisiler ya uyum sorunu olursa ya alisamazsam niye anlamiyorum bu ozguven eksikligi var bende kafam cok karisik ve surekli bu sorunu dusunuyorum fikirlerinize ve yardiminiza ihtiyacim var gercekten cok mutsuzum

Bu kaygiyi neredeyse her universiteli yasamistir...

Zaman gecip kafa dengi arkadaslar buldukca, ortama alisinca gececek hepsi...

Ama ne kadar alissaniz da etrafinizda daima fazlasiyla havali, rahat tipler de goreceksiniz...

Bunun asirisinin kendine guvenden degil de baska eksiklikleri kapatmak icin sergilenen tutumlar oldugunu aklinizdan cikarmayin...

Bu kaygiyi neredeyse her universiteli yasamistir...

Zaman gecip kafa dengi arkadaslar buldukca, ortama alisinca gececek hepsi...

Ama ne kadar alissaniz da etrafinizda daima fazlasiyla havali, rahat tipler de goreceksiniz...

Bunun asirisinin kendine guvenden degil de baska eksiklikleri kapatmak icin sergilenen tutumlar oldugunu aklinizdan cikarmayin...

Tesekkur ederim umarim dediginiz gibi alisip bu sorunumdan kurtulurum

Nickine bakiyorum da sen de az havalı degilsin :) hiç takma o tipleri kafana, hem insanları dış görünüşüne göre değerlendirme canım, bakarsın o çok havalı görünen kızlardan biri kankan bile olabilir. Okulun ilk günü güzel güzel giyin,dimdik dur ve gir sınıfa. Oradakilerin senden hiçbir farkı yok emin ol. emin ol bu endise o gun bi tek sende olmayacak . Hepsi tanımadığı insanlarin oldugu yeni bir ortama girecek. Mutlaka anlasacagin birileri olacaktir korkma

Niye böyle düşünüyorsunki. Ben üni ye başlarken hiç aklıma bile gelmemişti böyle şeyler. Kimseyi tanımıyordumda, ama üniversitenin ilk haftasi hemen kendi bölümümüzden arkadaş grubu olduk. Herşeyi beraber yapmaya başladık. Sonra etrafınızdan bir kaç kişiyi aramiza aldığımız da bize, sizinle arkadaş olmak gurur verici demeye başladı herkes. Ben inanamadım bunlar erkek olduğu için laf atiyor diye düşündüm ama baya kişiden duyunca garip geldi. Alttarafi bir arkadaş grubuyuz ve çokda iyi anlaşıyoruz hepimiz.
Bence sende akışına bırak. Elbette arkadaşlar bulursun :) hiç de kafana takma :D sonra herkesin o özendiği grup olmuşsunuzdurda haberin olmaz benim gibi :P

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kasaba gibi yerden istanbulda kuvvetli bir özel üniversiteye burslu gittim...

Bana "köylü!" diyen de oldu, "böyle bir yere geldin ama hiç çizginden şaşmadın,bozulmadın.." diyen de..

Bana çok şey kattı, çok şey öğrendim.

Bir süre sonra onlarla anlaşıp, moda üzerinde konuşmaya bile başlamıştım (anlamadığım halde)

Üniversitene git ve genç olmanın tadını çıkar. EN iyi arkadaşın, belki de hayatının aşkı seni orada bekliyor :)

Kasaba gibi yerden istanbulda kuvvetli bir özel üniversiteye burslu gittim...

Bana "köylü!" diyen de oldu, "böyle bir yere geldin ama hiç çizginden şaşmadın,bozulmadın.." diyen de..

Bana çok şey kattı, çok şey öğrendim.

Bir süre sonra onlarla anlaşıp, moda üzerinde konuşmaya bile başlamıştım (anlamadığım halde)

Üniversitene git ve genç olmanın tadını çıkar. EN iyi arkadaşın, belki de hayatının aşkı seni orada bekliyor :)

Cnm benim cok tesekkur ederim insallah alisirim kafama takiyorum istemeden biraz takintili birisiyim ve dedigin gibi enlerim orada olur

Niye böyle düşünüyorsunki. Ben üni ye başlarken hiç aklıma bile gelmemişti böyle şeyler. Kimseyi tanımıyordumda, ama üniversitenin ilk haftasi hemen kendi bölümümüzden arkadaş grubu olduk. Herşeyi beraber yapmaya başladık. Sonra etrafınızdan bir kaç kişiyi aramiza aldığımız da bize, sizinle arkadaş olmak gurur verici demeye başladı herkes. Ben inanamadım bunlar erkek olduğu için laf atiyor diye düşündüm ama baya kişiden duyunca garip geldi. Alttarafi bir arkadaş grubuyuz ve çokda iyi anlaşıyoruz hepimiz.
Bence sende akışına bırak. Elbette arkadaşlar bulursun :) hiç de kafana takma :D sonra herkesin o özendiği grup olmuşsunuzdurda haberin olmaz benim gibi :P

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah benimde seninki gibi guzel olur arkadasliklarim umarim hersey yolunda gider cnm

Nickine bakiyorum da sen de az havalı degilsin :) hiç takma o tipleri kafana, hem insanları dış görünüşüne göre değerlendirme canım, bakarsın o çok havalı görünen kızlardan biri kankan bile olabilir. Okulun ilk günü güzel güzel giyin,dimdik dur ve gir sınıfa. Oradakilerin senden hiçbir farkı yok emin ol. emin ol bu endise o gun bi tek sende olmayacak . Hepsi tanımadığı insanlarin oldugu yeni bir ortama girecek. Mutlaka anlasacagin birileri olacaktir korkma
Haha :)cok komiksin cnm tesekkur ederim guldurdugun icin dedigim gibi takinti iste bi turlu birakmiyo pesimi

Valla bende senin gibiydim.
Gecen sene sonuclar aciklandiginda ozel bi universitede tam burslu kazandigim an basladim ve ben napicam ordakilerin hepsinin altinda araba vardir hepsi barbie bebek kizlar gibidir falan ben nasil arkadas edincem diye butun ailemi gerdim okul baslayana kadar :D sonra okul basladi baktim hepsi fos bosuna gerilme yani hic dusundugun gibi cikmiyo tabi bazen insani çileden cikartanlar oluyoda iste bakma sen o tiplere :)

Valla bende senin gibiydim.
Gecen sene sonuclar aciklandiginda ozel bi universitede tam burslu kazandigim an basladim ve ben napicam ordakilerin hepsinin altinda araba vardir hepsi barbie bebek kizlar gibidir falan ben nasil arkadas edincem diye butun ailemi gerdim okul baslayana kadar :D sonra okul basladi baktim hepsi fos bosuna gerilme yani hic dusundugun gibi cikmiyo tabi bazen insani çileden cikartanlar oluyoda iste bakma sen o tiplere :)

Tesekkur ederim insallah dedigin gibi olur :)

hiç telas etme bende de vardı o durum orda ınan kı her turlu ınsan oluyo cekemeyen oluyo lafını eden benım gozumun onunde lafımı yapıyolar.. sevgılım 2-3 tane de kız arkadasım yetıyo bana hepsiyle de aram cok ıyı sukur o ıkı 3 kız arkadasımla da hem oda hem de sınıf arkadasıym zaten sevgılımde sınıf arkadasım hem de aynı lıseden geldık :) sans :)

Back
X