• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim ve sıkıntım var arkadaşlar ama nasıl anlatacağım

mariaakos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
27
5
3
38
benim sıkıntım şu arkadaslar çok utanıyorum ama brilerine anlatmak zorundayım kafayı yiyeceğim üç ay önce erkek arkadasımla onun evinde beraber olduk ve içime girdi kanda geldi sanırım kızlık zarım bozuldu o olaydan bir hafta sonra tekrar istedi ben kabul etmedim ve şimdi ayrıldık bi kç gün önce baskasıyla tanıştım ve onu sevdiğimi düşünüyorum ama daha önce basımdan geçen olay beni hep rahatsız ediyor şimdiki erkek arkadasıma anlatmalımıyım sizce ne yapmalıyım birde vajinamda sarkma var onu nasıl hallettirebilirm bana yardımcı olabilecek varmı lütfen

Ben de bunu anlamıyorum. Madem yapıyorsunuz sonra niye pişman oluyorsunuz? Arkasında durmalısın yaptığın şeyin duramıyorsan yapmamalıydın. Erkek arkadaşına evet anlatmalısın ama biraz süre geçsin bence ilişkinin başında söylemene gerek yok.

O işi yapmadan önce böyle olabileceğini düşünmediysen şimdi neden bu kadar dert ediyorsun?
insan o anda bazı şeyleri düşünemiyor işte beyni gidiyor başka alemlere

İş ciddiye binerse o zaman anlatırsın. Bir kaç gün tanıdığın birine nasıl güvenebilirsin ki? Ya senin bu durumunu başkalarıyla paylaşırsa?

Ayrıca vajina sarkması ne alaka? Bir kere ilişkiye girmekle sarkacak olsaydı evlilerin yere değmesi gerekirdi.
vajinamda sarkma eskiden var onun için ayrı bir konu açmayı düşünmediğim için iki soruyuda aynı anda sordum arkadasım

Ben de bunu anlamıyorum. Madem yapıyorsunuz sonra niye pişman oluyorsunuz? Arkasında durmalısın yaptığın şeyin duramıyorsan yapmamalıydın. Erkek arkadaşına evet anlatmalısın ama biraz süre geçsin bence ilişkinin başında söylemene gerek yok.
ok

vajinamda sarkma eskiden var onun için ayrı bir konu açmayı düşünmediğim için iki soruyuda aynı anda sordum arkadasım

Arkadaşım bana ağda yapmanın sarkıttığını söylemişti. Nasıl toplanıyor bilmiyorum ama, eğer oraya ağda yapıyorsan ağda yapmayı bırakabilirsin.

benim sıkıntım şu arkadaslar çok utanıyorum ama brilerine anlatmak zorundayım kafayı yiyeceğim üç ay önce erkek arkadasımla onun evinde beraber olduk ve içime girdi kanda geldi sanırım kızlık zarım bozuldu o olaydan bir hafta sonra tekrar istedi ben kabul etmedim ve şimdi ayrıldık bi kç gün önce baskasıyla tanıştım ve onu sevdiğimi düşünüyorum ama daha önce basımdan geçen olay beni hep rahatsız ediyor şimdiki erkek arkadasıma anlatmalımıyım sizce ne yapmalıyım birde vajinamda sarkma var onu nasıl hallettirebilirm bana yardımcı olabilecek varmı lütfen

bence anlatma birkaç gün tanıdığın birine özelini hemen açmaya gerek yok.

Eğer bunu kendinde bir defo gibi görüp erkek arkadaşına o şekilde lanse edersen vay halıne.. Her kavgada ısıtıp ısıtıp önüne koyar bunu..
1 haftalık ınsana da anlatılmaz böyle seyler.. Eğer cıddıye doğru ılerlerse ılıskınız o zaman anlatırsın gızlenmesı gereken bır sey degıl çünkü.. Ama sana sorarsa söyle.. Oflayarak puflayarak pışmanmıs gıbı anlatma..
Ayrıca bırıne gerçekten güvenmeden,tanımadan en mahremını paylaşma..
Yanı cınsel bırlıktelıkten bahsedıyorum, cınsel bırlıktelık yaşadıktan sonrakı hafta ayrılmıssınız, bana göre bu ıyıce tanıyıp güvenmeden , ölçüp tartılmadan yapılmaması gereken bır sey. Evlılık oncesı cınsellıge karşı degılım ancak ha dıye de yapılacak bır şey degıl bu. Sevdıgın , guvendıgın, en onemlısı senı cınsel bırlıktelık ıcın kullanmayacağına emın olduğun ınsanla yaşanması gerekır böyle bır seyın..

sen haftada kaç kere aşık oluyosun vajina sarkmasına yorum yapmıcam banlanırım

Birazdan burasi karisacak gibime geliyo
nargile.gif

offffffff hangi devirdeyiz ya... sürekli bekaretle ilgili konu görmekten gına geldi. yapmasaydın arkadaşım madem dert edeceksin napalım gelip dikelim mi? hoş bekareti sorun etmek kadın olsun erkek olsun gerçekten saçma ve yobazca bi durum. ağlana ağlana git anlat bi kaç günlük herife de gör dünya kaç bucakmış nasıl kullanıyor seni aşağılıyor. ayrıca anlatmak zorunda da değilsin senin bedenin seni ilgilendirir. geçmiş yaşantınla ilgili kimsenin bi şey bilmeye hakkı yok, mühim olan şimdiki durum ve gelecektir. bi beyniniz var kullanın şunu lütfen artık ya.

Dur bakalım daha birkaç gün önce tanışmışsın hemen özelini dökme ortaya..

• Cok hızlı gördüm sizi:KK59: acele etmeyin biraz bekleyin belki olmayacak birşeydir

Back
X