O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.872 40.692 698 12 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #1 http://www.cumhuriyet.com.tr/foto/c...emik_kalan_orangutanlar_boyle_kurtarildi.html Bir deri bir kemik kalan orangutanlar böyle kurtarıldı Endonezya'da köylüler ölmek üzere olan bir anne ile ona tutunan yavru orangutanı kurtardı. Yangından kaçan anne orangutan bir deri bir kemik kalmış haldı bulundu.. Endonezya'nın Batı Kalimantan eyaletinde bulunan Borneo orangutanları, soyu tehlikedeki tür olarak biliniyor...Uluslararası Hayvan Kurtarma (YDK) ekipleri tarafından teslim alınan orangutan barınağa götürüldü..
http://www.cumhuriyet.com.tr/foto/c...emik_kalan_orangutanlar_boyle_kurtarildi.html Bir deri bir kemik kalan orangutanlar böyle kurtarıldı Endonezya'da köylüler ölmek üzere olan bir anne ile ona tutunan yavru orangutanı kurtardı. Yangından kaçan anne orangutan bir deri bir kemik kalmış haldı bulundu.. Endonezya'nın Batı Kalimantan eyaletinde bulunan Borneo orangutanları, soyu tehlikedeki tür olarak biliniyor...Uluslararası Hayvan Kurtarma (YDK) ekipleri tarafından teslim alınan orangutan barınağa götürüldü..
H E Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 24.858 62.725 798 31 12 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #2 Ah canlarım benım ahh Sessiz meleklerim Rabbım onların yardımcısı olsun
ZeyMurEl Hamdım, pişiyorum, yanmaya daha çok var... Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2015 4.638 14.562 208 12 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #3 Üzülmeyeceğim Kurtulmuşlar sonuçta... Ama ya kurtulamayan, aç, sefil her hayvan, her insan Rabbim sen rahmet et.
Üzülmeyeceğim Kurtulmuşlar sonuçta... Ama ya kurtulamayan, aç, sefil her hayvan, her insan Rabbim sen rahmet et.
marilyn monroe Guru Kayıtlı Üye 5 Şubat 2015 8.379 24.176 398 12 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #4 kıyamam ben size... yavrucum nasıl yapışmış annesinin memesine. bir yerde yemekten ölen insanlar diğer yanda açlıktan ölen insanlar, hayvanlar...
kıyamam ben size... yavrucum nasıl yapışmış annesinin memesine. bir yerde yemekten ölen insanlar diğer yanda açlıktan ölen insanlar, hayvanlar...