Iyi akşamlar arkadaşlar bi süredir giremiyodum.MAlum babamın hastalığı (Akcigr kanseri) teshisi konuslmstu cok acilar cekiyordu öğrendik yeni nişanlanmstim oysaki sevdigimle uzerine 3 -5 gün gecmeden bunu öğrendik dunya basima yikilmsti.Bi önceki konumda anlatmistim.Malum bu olaylardan sonra nişanlimi ihmal ettm 4 yillk beraberligmdi.Ben bu olaydan sonra iki hafta dunya başıma yıkıldı ama güçlü olmam lazimdi.toplandm ama 20 gun oldu ben sürekli kavga ediorm surekli alinganim kötü davraniyrm ona o da dayammio ve ben onu uzak sehirlerdyiz birde.Ve cinsellk konsuu hic acilmadi ozledimler filan oda benle beraber üzülms aklim basima geldi hiç özledin demiyosun istemiyomsn belki sana sevgine ihtycam var dedi. Uzak olsda hep ilgilendi ozel anlam haric ben o psklojideyk. Dusunemezmis tamma hakkli da oda benle kahroldu ama benjm kadar degil? Ama ne zamn sorsam dustan ckktim ettm diyo aklma pis seyler gelioo artik demiyo girsede
hemen laf koyuyorm bu durum canmi sklti bahaneside benim dururmum ihmal edip baskalarinda teselli bulmasndan korkuyorm ve uzak nisanliyz ama ne pis niyetli insanlar var ve benm kavgalarım da stresmde dolayi çekmiyorm dyo napayim ben aklim sasti kac parcaya bölüneym babam askim babama elimden gelen tum fedakarlıklari yapıyorum yaparimda ama askimda ihmal edip azarliyorm gecimsiz oldum ne yapayım uzuntumj laf sokarak cikariyorm batioo laflari gibi