Merhaba arkadaşlar
uzun zamandır üyeyim ilk defa birşeyler paylaşacağım keşke dert değil de başka birşey olsaydı :)
Erkek arkadaşımla 16 aydır birlikteyiz ama okul ve iş dolayısıyla başından beri farklı şehirlerdeyiz.Sorun şu ki erkek arkadaşım yaklaşık 1 aydır arkadaşında kalıyor (kendi kaldığı evden taşındı ve yeni taşınacağı evdeki kiracılar henüz çıkmadığı için) ve 1 aydır bana ilgisi azaldı. İşi çok yoğun zaten bir de eve gelince arkadaş ortamı falan pek ilgilenmiyordu ben de en sonunda isyan ettim telefon ettiğinde biraz soğuk konuştum.Bu tavrıma kızdı ve 1 haftadır konuşmuyor ben de konuşmuyorum kırıldığım için. Bu durumda ne yapmalıyım hatalı olduğumu düşünmüyorum ama o da çok inatçı ben konuşmadan konuşmayacak gibi görünüyor.
bu nedir ya son günlerde kimle (hangi kızla) konuşsam erkek arkadasının nazı kaprisi çocukça inatlaşması..erkeklere mi bişey oldu bize mi bilmiyorum ki. Hem ilgilenme hem arama hem gereksiz kaprisler tripler. boşver ayss21 arkadaşım hayat kısa her sorunda böyle olacaksanız ohoo sonu gelmez ki hep küs gezersiniz vallaama şu da var adı belli olsun ayrılacaksanız da ayrılın
sakın arama,sabırlı ol,eğer ararsan,bundan sonra da arayan sen olursun..illaki arayacak..bekle bakalım..
diyelimki dayanamadın ve aradın,bana olan ilgin azaldı deme hakkın bile olmayacak..
ama o aradığında süt dökmüş kedi gibi hissedecek ve ozaman nerede hatalı olduğunu daha iyi görecek..
SAKIN ARAMAAAA.....
yahu ne gaz veriyosun kızcağıza...evet şuanda paşanın keyfi yerinde ama aranılmayıp sorulmadığında o keyif kaçacak..
kuş uçuyo elimden diye panikleyecek...seni aradığında hesapta soramayacak,çünkü yüzü kalmamış olacak,elinde yapabileceği tek şey özür dilemek olacak..
Merhaba arkadaşlar
uzun zamandır üyeyim ilk defa birşeyler paylaşacağım keşke dert değil de başka birşey olsaydı :)
Erkek arkadaşımla 16 aydır birlikteyiz ama okul ve iş dolayısıyla başından beri farklı şehirlerdeyiz.Sorun şu ki erkek arkadaşım yaklaşık 1 aydır arkadaşında kalıyor (kendi kaldığı evden taşındı ve yeni taşınacağı evdeki kiracılar henüz çıkmadığı için) ve 1 aydır bana ilgisi azaldı. İşi çok yoğun zaten bir de eve gelince arkadaş ortamı falan pek ilgilenmiyordu ben de en sonunda isyan ettim telefon ettiğinde biraz soğuk konuştum.Bu tavrıma kızdı ve 1 haftadır konuşmuyor ben de konuşmuyorum kırıldığım için. Bu durumda ne yapmalıyım hatalı olduğumu düşünmüyorum ama o da çok inatçı ben konuşmadan konuşmayacak gibi görünüyor.
canım benim bende 1,5 yılı 2 ay kadar geçti işte aynı ilgisizlikten yakındım falan kavga ettik hiç bu kadar sert konuşmamış ve şok oldu bu halime:)bu sen değilsin seni tanıyamıyorum dedi:) hiç umursamadım kızdım söylendim ertesi gün oldu kendisi aradı şok oldum yalnız inattır asla aramaz suçlu olsada kendisini haklı görür ve bana kabullendirmeye çalışırdı hep ama artık öyle değil maymun gözünü açtı misali:) bende kızıcam kızmam gereken yerde susmayacağım:) bence biraz daha bekle arama derim ama seviyorsan ve gerçekten bu durum seni çok üzüyorsa ara biticeksede şimdi üzülürsün sonra hayatına devam edersin şuanki belirsizlik ayrılık acsından daha kötüdür diye düşünüyorum çünkü insan eğrisini doğrusunu bilemiyor o yüzden bekle az daha sonra aramak istiyorsan içinde geliyorsa ara ama öyle ılımlı durma konuşrken bak bakalım duruma göre baktın olmuyor bitirirsin kendince böyle düşünmektense bekle az daha ara öğren kurtul canım...