Bir Dert de Benden..

ayss21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2010
5
0
86
Kütahya
Merhaba arkadaşlar
uzun zamandır üyeyim ilk defa birşeyler paylaşacağım keşke dert değil de başka birşey olsaydı :)
Erkek arkadaşımla 16 aydır birlikteyiz ama okul ve iş dolayısıyla başından beri farklı şehirlerdeyiz.Sorun şu ki erkek arkadaşım yaklaşık 1 aydır arkadaşında kalıyor (kendi kaldığı evden taşındı ve yeni taşınacağı evdeki kiracılar henüz çıkmadığı için) ve 1 aydır bana ilgisi azaldı. İşi çok yoğun zaten bir de eve gelince arkadaş ortamı falan pek ilgilenmiyordu ben de en sonunda isyan ettim telefon ettiğinde biraz soğuk konuştum.Bu tavrıma kızdı ve 1 haftadır konuşmuyor ben de konuşmuyorum kırıldığım için. :( Bu durumda ne yapmalıyım hatalı olduğumu düşünmüyorum ama o da çok inatçı ben konuşmadan konuşmayacak gibi görünüyor.:50:

dikkatlı ol gözünü aç cnm ay şu erkeklerin kendini haklı çıkarması varmı yok mu ya:47:o seni aramıyorsa sen hiç arama bence sen haklısın

bencde cnm sen haklısın. herşeyi akışına bırak umursama o seni aramıyosa sen onu hiç arama ..

hem ilgisiz davran hem üste çık ne ala memleket bence hiç alttan alma
bugün buna inatlaşan yarın nelere inatlaşır düşünemiyorum bile

dipnot: en son ilgisizlikten şikayet ettiydim şaka yollu ve sonuç terkedildim sende benim kadar şanslıysan terkedilebilirsin :D

Son düzenleme:
bu nedir ya son günlerde kimle (hangi kızla) konuşsam erkek arkadasının nazı kaprisi çocukça inatlaşması..erkeklere mi bişey oldu bize mi bilmiyorum ki. Hem ilgilenme hem arama hem gereksiz kaprisler tripler. boşver ayss21 arkadaşım hayat kısa her sorunda böyle olacaksanız ohoo sonu gelmez ki hep küs gezersiniz valla:37:ama şu da var adı belli olsun ayrılacaksanız da ayrılın

canım soğuk konuşacağına direk konuya gireceksin.
erkekler imadan anlamıyor pek.
ne istiyorsan yada istemiyorsan net şekilde belirteceksin.

Onun aramasını bekle bence canım aradığında da bu tavırlarından hoşlanmadığını belirt.

sakın arama,sabırlı ol,eğer ararsan,bundan sonra da arayan sen olursun..illaki arayacak..bekle bakalım..

diyelimki dayanamadın ve aradın,bana olan ilgin azaldı deme hakkın bile olmayacak..
ama o aradığında süt dökmüş kedi gibi hissedecek ve ozaman nerede hatalı olduğunu daha iyi görecek..
SAKIN ARAMAAAA.....:52::52:

tamam canlar aramıyorum yarın da bekleyeyim eğer aramazsa o zaman arayıp ne yapmaya çalıştığını sorarım ;)

arkadaşıyla beraber ya canı sıkılmıyor tabi aklına gelmiyorsun,seninle uğraşmak istemiyor. kimse yazmamış ama gerçek bu.

şakamı yapıyosun yaa?arama dedik sana:)asıl o seni arasın ne yapmaya çalıştığını sorsun...sen sormaa..ayol bişey biliyoruzda konuşuyoruz herhalde..

tamam canlar aramıyorum yarın da bekleyeyim eğer aramazsa o zaman arayıp ne yapmaya çalıştığını sorarım ;)

yahu ne gaz veriyosun kızcağıza...;)evet şuanda paşanın keyfi yerinde ama aranılmayıp sorulmadığında o keyif kaçacak..
kuş uçuyo elimden diye panikleyecek...seni aradığında hesapta soramayacak,çünkü yüzü kalmamış olacak,elinde yapabileceği tek şey özür dilemek olacak..

arkadaşıyla beraber ya canı sıkılmıyor tabi aklına gelmiyorsun,seninle uğraşmak istemiyor. kimse yazmamış ama gerçek bu.

Merhaba arkadaşlar
uzun zamandır üyeyim ilk defa birşeyler paylaşacağım keşke dert değil de başka birşey olsaydı :)
Erkek arkadaşımla 16 aydır birlikteyiz ama okul ve iş dolayısıyla başından beri farklı şehirlerdeyiz.Sorun şu ki erkek arkadaşım yaklaşık 1 aydır arkadaşında kalıyor (kendi kaldığı evden taşındı ve yeni taşınacağı evdeki kiracılar henüz çıkmadığı için) ve 1 aydır bana ilgisi azaldı. İşi çok yoğun zaten bir de eve gelince arkadaş ortamı falan pek ilgilenmiyordu ben de en sonunda isyan ettim telefon ettiğinde biraz soğuk konuştum.Bu tavrıma kızdı ve 1 haftadır konuşmuyor ben de konuşmuyorum kırıldığım için. :( Bu durumda ne yapmalıyım hatalı olduğumu düşünmüyorum ama o da çok inatçı ben konuşmadan konuşmayacak gibi görünüyor.:50:

canım benim bende 1,5 yılı 2 ay kadar geçti işte aynı ilgisizlikten yakındım falan kavga ettik hiç bu kadar sert konuşmamış ve şok oldu bu halime:)bu sen değilsin seni tanıyamıyorum dedi:) hiç umursamadım kızdım söylendim ertesi gün oldu kendisi aradı :D şok oldum yalnız inattır asla aramaz suçlu olsada kendisini haklı görür ve bana kabullendirmeye çalışırdı hep ama artık öyle değil maymun gözünü açtı misali:) bende kızıcam kızmam gereken yerde susmayacağım:) bence biraz daha bekle arama derim ama seviyorsan ve gerçekten bu durum seni çok üzüyorsa ara biticeksede şimdi üzülürsün sonra hayatına devam edersin şuanki belirsizlik ayrılık acsından daha kötüdür diye düşünüyorum çünkü insan eğrisini doğrusunu bilemiyor o yüzden bekle az daha sonra aramak istiyorsan içinde geliyorsa ara ama öyle ılımlı durma konuşrken bak bakalım duruma göre baktın olmuyor bitirirsin kendince böyle düşünmektense bekle az daha ara öğren kurtul canım...

yalnız ben konuya hiç bakmadım yaaa:D geçen sene olmuş bir olaymış canım yaaa şuan farkettimmm tarihiniii ne oldu peki sonuç ne canımm merak ettim:)

Back
X