Goklerden gelen bir kararla hakliliginiz ispatlanmis
Sizinle havuza gittiginde de ayni olay olabilirdi
Sizle beraber iken de olabilirdi. Babaannesi sonucta emanet cocuk kimse bisi olsun istemez.sadece benim haksız olduğumu düşünenlere haber vermek içün açtım bu konuyu hatırlarsanız kızımı babanesi emrivaki tatile götürücekti istemedende olsa yolladım ve cuma günü havuza girmişler üstlerine tavanın alçıpanları düşmüş ve ogün havuz kapatılmış boğuluyormuş altından zor çıkmış evet şimdi kaza diceksiniz tabiki kaza ama bu mesaj ne olabilirki diyenlere ve yanlarında kimse yokmuş büyük olarak halasının kızıyla yalnızmış yani herşey olabilir eğer canına bir zarar gelseydi ben kime hesap sorucaktım?
Tedirginliğinizi anlıyorum ama bu şekilde düşünen ve aşırı korumacı olan anne babalar reşit olana kadar çocuklarını "salmazlarsa" o çocuk nasıl büyüyecek nasıl birey olacak nasıl özne durumuna geçecek? Mümkün değil. Her şeyin bir dozu var. İnsanlar insanlıktan çıkmış ama gördüğümüz her akraba sokaktaki her insan sapık değildir. Çok rahat davranmak kadar bu abartı korumacılıkta çocuğa zararlı bence.Bakın bu benim şahsi fikrim ama lütfen cocuklarinizi reşit ve akli başında olana kadar anne babasiz bir yere gondermeyin !
Bugunde yazdim bu yorumu.
Daha yeni 12 yaslarinda kiz cocugu dedesinin evine gitmek istememis. Annesi neden diye sorunca kiz dedem ic camasirimi indiriyor öpüyor demiş. Kizin babasi yapmaz benim babam demis ama neyseki anne sığınma evine gidip dava acmis. Simdi savcilik delil topluyor. Bunun gibi daha basimiza neleri geldi. Enisteler dayilar dedeler komsular öğretmenler doktorlar imamlar babalar bile!!
Sakın yapmaz beklemem yanlışini gormedim kimsenin demeyin.
Ben babama bile kefil olmam bu hayatta. Önlem alalim artık lütfen canlar yanmasin.
Sizim konuda baska bir boyut. Bir cocuga anne babasi dışında yeterli özeni gosterebilecek var midir? Tamam babaane de torunu oluyor ama asla bir annenin özverisinin yerini tutamaz.
Orada guzel yurekli bir anne olsa cocugunu tek havuza yollamaz.
Sen yanindayken bu olay olsa canini ortaya koyar orada evladına hemen yetişir.
Küçücuk çocukları neden bu şekilde rezil ediyorsunuz ki. Her sey basina gelebilir. Cocuk bir buyusun resit olsun akli basina gelsin kendini az bir korumayi öğrensin derdini anlatmayı ogrensin doğruyu yanlısı bir ayırt etsin sonra gonderin bir yerlere. Babaannesi de olsa dedesi de olsa kim olursa olsun. O cocuk anne babaya emanet. O cocugun her seyini anne baba dusunecek. Anne yaninda olmazsa o cocugun basina bir sey gelirse bu vicdani kim hangi anne kaldirabilir.
Konu sahibi bu benim sahsi fikrim ama lütfen sende hoşnut değilsin bu durumdan izin verme boyle şeylere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?