Bir DUA

mondschein87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
62
0
36
Almanya
Arkadaslar,

ben 25 yasindayim ve bir senedir bebis icin ugrasiyoruz...iki kere düsük yaptim ve artik gücümün yavas yavas sonuna geldimi hisediyorum... artik sabrim bitdi, caresizlik basladi... Rabbim affetsin ama bu istek insani cildirtiyor... sizlerden ve özellikler hamilelerden risam benim icin güzel bir dua edermisin??? artik benimde hayirli, saglikli bir evladim olsun en kisa zamanda...

Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
ben beş senedir uğraşıyorum aşılamalar tüp bebekler (4 sefer denedik tüpü) bitkisel tedaviler hiç birisi sonuç vermedi hiç gebelik oluşmadı sen gebe kalabiliyorsun maşallah. inşallah devamıda gelir rabbim tüm isteyenlere arasında bizlerede verir inşallah
yaşımda 32 bu arada

Son düzenleme:
Arkadaslar,

ben 25 yasindayim ve bir senedir bebis icin ugrasiyoruz...iki kere düsük yaptim ve artik gücümün yavas yavas sonuna geldimi hisediyorum... artik sabrim bitdi, caresizlik basladi... Rabbim affetsin ama bu istek insani cildirtiyor... sizlerden ve özellikler hamilelerden risam benim icin güzel bir dua edermisin??? artik benimde hayirli, saglikli bir evladim olsun en kisa zamanda...

allahim tum bebek askiyla yananlarin caresi olur insallh. sanada bana da en kisa zamanda bir yavru bagislar kucaklarimiza amiiiin

Allah hayırlısını nasip etsin, inşallah tüm isteyenlerin dualarını karşılıksız bırakmasın,sağlıklı sıhhatli bi bebişin olsun.Amin.

Canım öncelikle bende 8 aylık evliyim 2 ay önce
bebeğimi kaybettim sonra 2 ay denedik yok olmadı
bende artık bıraktım inan çok yoruldum psikolojim çok kötü
herkeze şu sözü söylüyorum canım çok sevdiğim bir söz
sen bittim dediğin anda RABBİM yettim der Rabbim inşallah sana
tez vakitte sağlıklı hayırlı biir evlat nasip etsin Bu arada 41 gün hiç
ara vermeden meryem suresini oku istersen canım okuyanların çocuğu olmuş diye duydum
tabi tedbir bizden takdir Rabbimden

Arkadaslar,

allahım tüm bebek isteyenlerin dualarını kabul etsin,en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. canım sabrını umudunu hiç bizaman kaybetme! annemin evlendıkten7 sene sonra cocugu olmuş.düşün hayatta neler oluyor, güçlü ol. tam bitti dersin hersey bir anda canbulur

hepinize cok tesekkür ederim... insan biliyor belki böylesinin hayirli oldugunu ama yinede kendine söz geciremiyor... RABBIM bütün isteyenlerin yardimcisi olsun...bu da bizim sinavimiz herhalde...Insallah en kisa yüzlerimiz güler..zaten o icimdeki kücücük umut yasatiyor beni yoksa hic dayanamam...Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah...

Canım Rabbinden hep hayırlısını iste.eğer bir yavrun olması sizin için hayırlı olacaksa inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı sevimli bir yavrun olur..Allahtan bir evlat istemek en doğal istek ama neyin hayır neyin şer olduğunu insan bilemiyor.o yüzden insan isterken hayırlısını istemek lazım.bak ben hamileyim şimdiama geçen yıl bu zamanlar da hamileydim ve haziranın ortasında 27 haftalıkken erken dogum yaptım az kalsın ölüyordum oğlum 3 gün yaşadı.ağır bir sezaryen geçirdim çok acılar cektim ama eve elim boş döndüm.şimdi yine aynı şeylerin olma ihtimali var ve ben Rabbime dua ediyorum diyorum ki Rabbim eger bu yavru sağlıklı ve hayırlı olacaksa onu yaşat kucagıma almayı nasip et bu sefer yüzümü güldür ama eger sağlıksız ve hayırsızsa daha fazLa büyümeden al onu benden.cünkü ne kadar büyürse o kadar zor oluyor...herşeyin hayırlsı olsun canım..

allah hayırlı evlatlar nasip etsin sana da bize de isteyen herkese inşallah en kısa zamanda yüzümüz güler

Arkadaslar,

gücünüz var hiç merak etmeyin allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah bebeğinizi allahım yardımcınız olsun.. hayırlı nurtopu gibi bir bebeğiniz olsun inşallah :):) en kısa zamanda hissedersiniz inşallah bebeğinizi.. sakın ümitsiz olmayın moralinizi yüksek tutun bence... belki de hamilesinizdir bile.. allah yardımcınız olsun:17:

canım dün bir hadis öğrendim 'gerçek müslüman hiçbir konuda stress yapmaz 'diye...elinden geleni uapar kalanını Allah'a havale eder.Ne kadar güzel bir söz değil mi?stress yapmak üzülmez vücudumuza da yaramıyor ki zaten.ben de aynı durumdayım canım .sabretmek zor ama :(

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah birçoğunuzun kaybı var Alllahın takdiri demekten başka bişey gelmiyor elden bende 1 senede hamile kalanlardanım ve şuanda hamileyim düşük riski vs derken 13.haftamızdayız ama insan kötü düşüncelerden uzak tutamıyor kendini bende en ufak bi değişiklikte acaba bişeymi oldu diyorum çok istedim bu bebeği bi mucize gibi beklemediğim zamanda geldi bana Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Şu mübarek cuma günde çok içten dua ediyorum hepimiz için Allahım tez zamanda bebişlerimize kavuştursun bizi....

Back
X