• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir düşük şimid pco çıktı yardım dr beyy ???

mehtos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
12
0
36
İstanbul
iyi gunler arkadaslar.yenı katıldım aranıza.
25 yasındayım 1 yıllık evlıyım 2 aylık evlıyken hamıle kaldım ama 2 aylıkken düşük ooldu.anne karnında gelişmedi.yapılan tahlıllerde tsh ım 4:23 çıktı ve bunun için ilac kullanıyorumm şu anda degerım 2:42 ye düştü.şubat ayından beri tekrar denemeye başaldık bebek için.ama bu arada prolaktın hormonum 30 çıktı ve dr bunun içinde ilav verdı bana.yumurtalık takıbı yaptırmaya basladım ve dr pco oldugumu soyledıı ve bana bellı bı sureden sonra glıkopaz ınsulın dırencı için verdi.
ne yapmalıyım aynı şeyleri yasıyan var mı veya bana tasvıye edııcegınızz hersyee açığımmm...??????????:emir_bebek:mafoldumben

iyi gunler arkadaslar.yenı katıldım aranıza.
25 yasındayım 1 yıllık evlıyım 2 aylık evlıyken hamıle kaldım ama 2 aylıkken düşük ooldu.anne karnında gelişmedi.yapılan tahlıllerde tsh ım 4:23 çıktı ve bunun için ilac kullanıyorumm şu anda degerım 2:42 ye düştü.şubat ayından beri tekrar denemeye başaldık bebek için.ama bu arada prolaktın hormonum 30 çıktı ve dr bunun içinde ilav verdı bana.yumurtalık takıbı yaptırmaya basladım ve dr pco oldugumu soyledıı ve bana bellı bı sureden sonra glıkopaz ınsulın dırencı için verdi.
ne yapmalıyım aynı şeyleri yasıyan var mı veya bana tasvıye edııcegınızz hersyee açığımmm...??????????:emir_bebek:mafoldumben

selam geçmiş olsun, size sonuçlarınız doğrultusunda uygulanan tedaviler normal bu yolda tedavilerinize devam ediniz. eğer bebek için daha hızlı tedaviler isterseniz tüp bebek merkezleri size bu konuda daha profesyonel tedaviler önerebilir, yanlış anlamanı istemem ille de tüp bebek yapılacak demek değil bu çocuk sahibi olman için uygun basamakları oyalanmadan aşmanı sağlayacaktır.

Back