• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkeğe fazla değer vermenin sonuçları

mavisgozlum06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
106
0
46
Ankara
artık yoruldum desem yeridir kızlar
bir insan bukadar yorucu,kendini bilmez olurmu... oluyormuş meğer
canımı çok acıtıyor 2,5 senenin sonunda yaptıklarına bakarmısınız bir şaka yapıyım dedim resmen şaka kaka oldu
sadece şurda geçiyorum dedi bende aman orda geçme o ünüversitenin önünde geçme yakışıklısın kızlar sana bakar dedim. kendisi ise ne desin
ben yapmıyorum ama sen yapıyorsun herhalde süslenep püslenip ünüversite öğrencileri baksın diyemi buraya geliyorsun dedi
efendim dedim ne alaka dedim ben şaka yaptım dedim
demekki sen öyle yapıyorsunki benden bekliyorsun demesinmi beni birdaha arama görüşmeyelim dedi
cumartesi akşamından berli ne arıyor ne soruyor bugünde msnye gir diye arıyorum demin telefonda sesimi dinliyor.
hiç bişi demiyor kızlar bu insanı delirtir
cumartesinden berli arar diye bekledim ama aramadı. ben buna neyapmalıyım. cumartesi günüde istanbula gitmeyi düşünüyorum.
bana akıl verin ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız

Son düzenleme:
hiç sorma ya yaptığımada pişman oldum bi bilseniz hiç birzaman böyle küsme huyu yoktur gerçekten bitirdimi aramayımmı kendi halinemi bırakıyım anlamadımki bekledim aramasını aramadı biran manyakmısın sen benim şakamı nerelere çekiyorsun sen öyle dedim

Bence ya burnunuzu sürtmeye çalışıor ki neden bilmem yada zaten ayrılmak istiyordu bahane bulmuş kendince

bence kendi haline bırak. bu ne ya. bizde de böyle şakalar oluyo ama uzatmıyoruz... sana güvenmiyo mu yakıştırdığı şeye bak. hem sana sen böyle böyle yapıyosun demekki diyo, siz kırılmıyosunuz o triplere giriyo. arama sorma. seviyosa kendi arasın

ben kırıldığım için aramadım baktım araycağı yok nete girde konuşalım dedim hiç sesini çıkarmadı 2 kere aradım baktım girmiyor 3. de de aradım poşet gıcırdaması gibi ses çıkarıyor konuşmuyorda ya şaka yaptım şuna bak nerelere çekti bir küslüğe kadar getirdi normalde hiç küsmez hiç darılmaz ben küserim o küsmez ben küssem bile ertesi gün arar bu ne şimdi ayrılmak istior artık ben ona yoruyorum morelim çok bozuk 2 buçuk sene oldu bir yol kat ettik şuna bakya aramam birdahada taki o arayana kadar aramıycam seneler geçsede aramam

anlayışı garip o ne ya..
sen resmen egosunu tatmin etmeye çalışmış ama o ne yapıyo..
bi alıp veremediği mi var senle,bi şekilde süründürmeye mi çalışıyo?

Bu nasıl fırsat kollamaktır... "Gözünün üstünde kaş var, beni bir daha arama" dese daha makul olurdu... :19:

Bu nasıl fırsat kollamaktır... "Gözünün üstünde kaş var, beni bir daha arama" dese daha makul olurdu... :19:

aynen kızlar çok zoruma gitti açıkçası ne yapmaya çalıştıysa anlamadım anladığım tek şey bitirmeye çalışıyor bende bitirmek isteyenin arkasına koşmam kalbime taş basarım bu sevgimi dindirrim yinede koşmam gururumu birkere ayaklar altına aldırıp aradım suç ondayken bile ama artık sürünecek kişi ben değil kendisinnde süründürmek isteyen yok aramamı istemiyormuş aramayacakmış gittiği yere kadar umrumda değil

Aramayın bakalım bir düre gerçekten bence ayrılmak istemiyorsa amacı egosunu tatmin etmekse bir dönüş yapar zaten ama ayrılmak istiyorsa yapcak bişey yok gibi

Körün istediği bir göz , Allah verdi iki göz ..
aynen durumu bu sevgılının .. ayrılmaya bahane bulmus .. senın hesap ettıgın 2,5 seneyı oda hesap edıp deger verseydı bukadar abzurt bırseyden ayrılalım kelımesını cıkarmazdı ..

salla gıtsın ..
deger bılmıyorsa değersizleştirceksın karşında kı insanı ..

birak ne hali varsa gorsun,
boyle sacma seymi olur ya
sakayi anlamiyo ustune seni azarliyo bide yetmiyomus gibi gorusmeyelim diyo
ustne dusme canim birak o seni merak etsin hakli olan sensin...

Son düzenleme:
canim bu bence bahane olmus ona.., ya biyerden bisey duydu yada arkadas dolduruna gördü ( bilmeden görmeden , dinlemeden, olmiyan biseyi kafasinda kurmus olabilir!).. sana güveni olsaydi bu lafi asla demezdi.., bak bende sevgilime bagzen diyorum *yakisikli askim benim disardaki kizlar sana bakiyormu istersen bugün gecme ordan diyorum, oda inadina diyorki aha aha simdi üstüme birtanesi atliyacak valla kendimi kurtaramiyorum diyor gicikkkkkk :17: bende aman üffff saka yaptim yaaa gicik diyorum, oda biliyorumki bende saka yaptim , ben sadece seninim kiskanma , bakarlarsa baksinlar benim gözüm sadece sende diyor askim benim yaa :17:...* yani anliyacagin canim seninkinin yaptigi hem bahane olmus ayrilmak icin?? ne demek beni birdaha arama yaa triplere bak gidip döveceksin valla.... canim bence hic gitme, umursamada , aramada.. birak o pisman olsun ,.. msj at ben sana saka yaptim ama sen kaka yaptin bana güvenin yokmu hic.. bahanen bumu ayrilmak icin , iyi istedigin olsun güle güle de.., baskada bisey yazma derim sürünüp gelecek elbet tabiki gercekten SEVIYORSA .. ama eyer arkadasindan kosup özür dilersen arkasindan kosan sen olursun canim.., ve inan bana bi saka icin böyle bir sacmalik söylüyen birine , sana güvenmiyene degmez... shok oldum resmen yaa ...

canim bu bence bahane olmus ona.., ya biyerden bisey duydu yada arkadas dolduruna gördü ( bilmeden görmeden , dinlemeden, olmiyan biseyi kafasinda kurmus olabilir!).. sana güveni olsaydi bu lafi asla demezdi.., bak bende sevgilime bagzen diyorum *yakisikli askim benim disardaki kizlar sana bakiyormu istersen bugün gecme ordan diyorum, oda inadina diyorki aha aha simdi üstüme birtanesi atliyacak valla kendimi kurtaramiyorum diyor gicikkkkkk :17: bende aman üffff saka yaptim yaaa gicik diyorum, oda biliyorumki bende saka yaptim , ben sadece seninim kiskanma , bakarlarsa baksinlar benim gözüm sadece sende diyor askim benim yaa :17:...* yani anliyacagin canim seninkinin yaptigi hem bahane olmus ayrilmak icin?? ne demek beni birdaha arama yaa triplere bak gidip döveceksin valla.... canim bence hic gitme, umursamada , aramada.. birak o pisman olsun ,.. msj at ben sana saka yaptim ama sen kaka yaptin bana güvenin yokmu hic.. bahanen bumu ayrilmak icin , iyi istedigin olsun güle güle de.., baskada bisey yazma derim sürünüp gelecek elbet tabiki gercekten SEVIYORSA .. ama eyer arkadasindan kosup özür dilersen arkasindan kosan sen olursun canim.., ve inan bana bi saka icin böyle bir sacmalik söylüyen birine , sana güvenmiyene degmez... shok oldum resmen yaa ...

hiç sorma ben şaşkınlıktan dudaklarımı kemirdim resmen canımı okadar sıktıki hayatta aramam o eşşek gibi gelecek koşacak peşimden onun oyunuyla onu vuracam arama dedi aramıycam konuşmadımı konuşmyacak gittiği yere kadar isterki bitsin umrumda değil

resmen gereksiz bir kapris ve naz. ya da bahane arıyordu ayrılmak için. böle saçma şey olmaz çünkü yani :88:

insan kızar hadi 1 gün görüşmez tamam ama kaçgün olmuş öyle ya,,sende arama bakalım işin sonu nereye varcak..

Back
X