• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkeğe fazla değer vermenin sonuçları

resmen bahane etmiş ayrılmak için,sakın üzerine gitme senin hiç bir suçun yok çünkü,eğer seviyosa arar hatta özür diler:19:

hiç sorma ben şaşkınlıktan dudaklarımı kemirdim resmen canımı okadar sıktıki hayatta aramam o eşşek gibi gelecek koşacak peşimden onun oyunuyla onu vuracam arama dedi aramıycam konuşmadımı konuşmyacak gittiği yere kadar isterki bitsin umrumda değil

bencede canim kesinlikle arama.. tükürdügünü esek gibi yalasin :47: terbiyesize bak ya nebicim bisey uydurmus.. bahane sadece bahane baska bisey degil yaa... saskinlik icerisindeyim hala okudugumda.. bukadarida olmaz yani.., hic arama bosver degmez.., varya böyle yapipda kendilerini birden sogutuyorlar..

ya benmi bu erkekleri anlamıyorum yoksa gerçekten anlaşılmaz insanlarmı soğutuyor kendinden yapacağım hiç bişi yok aramıycam gittiği yere kadar ne hali varsa görsün peşinden koşacağımı sanıyor ama yanılıyor ben birkere ararım hadi 2 olsun ama sonunda baktımki gelişme yok onda hadi byby çok koşamam peşinden kusura bakmasın ben gurursuz değilim gururumu ayaklar altına aldıramam

gercekten sevgılınız cok ılgınc

yarın obur gun cıddı bırseyden dolayı tartışınca neler yapar

Aramassa kendı kaybeder..hıcbır sucunuz yokken bu kadar tavır dıye arayıpta dahada şımartmayınn

Herseyın hayırlısı

dünyanın en yakışıklısıyla çıkıyor olsam yakışıklısın demem. denir mi ya!!! tepeme çık diye başının üstünü göster onu diyeceğine daha iyi.

dünyanın en yakışıklısıyla çıkıyor olsam yakışıklısın demem. denir mi ya!!! tepeme çık diye başının üstünü göster onu diyeceğine daha iyi.

demeseydim keşke ne bilim böyle afralar tafralar yapacağını umrumda değil ama özlüyorum zor tutuyorum engel olamıyorum telefonu alıyorum ama her aldığıma gururum aklıma geliyor geri bırakıyorum ço özlüyorum ya sevmek bu herhalde onlayken pek bukadar anlamıyorsunuzda kaybedince herhalde değerleniyorlar bu kıçı kırıklar of of geçermi zaman onsuz durdu cumartesi gidiyorum istanbula birazcık olsun unuturum herhalde yeğenlerimle felan vakit geçirince gezince en azından okadar çok düşünmem yalnızım yalnızım of of

olurmu ya yapılırmı 2 buçuk sene az buz değil onca sene boşamı ya bu erkekler malmı ya hiçmi değer bilmez bunlar hiçmi değer bilipte bende değer veriyim diye düşünmez sevdiğim bıraktım nereye giderse gitsin bakmam arkamdan bu işin dönüşü yok elbet arayacak ister 1 hafta olsun ister 1 ay ister 1 yıl ister 2 yıl arayacka o beni hissediyorum ama her geçen günler aleyhine işliyor her geçen gün sevgimden alıp götürüyor her geçen gün onun tarafından yıkıma uğruyorum onu içinde soğuyorum

Back
X