bir erkeğe tanışma teklifi edilir mi?

Reine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
21
0
86
İzmir
otobüste biriyle karşılaşıyorum neredeyse her gün ama okulum bitti ve bir daha denk gelmeme ihtimalimiz var. sizce tekrar gördüğümde tanışmalıyım? çünkü ondan çok hoşlandım yani hissettiğim şeyler garip. onun yüzünden erkek arkadaşımdan ayrıldım hatta çünkü onu her sabah görüp eve gelince erkek arkadaşımla telefonla konuşurken ona samimi olamıyordum aldatıyorum hissine kapılıyordum. sizce onunla tanışmalı mıyım? çocuk çok havalı görünüyor maalesef onu tanıyan arkadaşım da uzak dur uzun ilişki düşünmez o dedi. sizce ne yapmalıyım? eski sevgilime geri dönüp her şeyi unutmalı mıyım? yoksa gidip tanışmalı mıyım? yardım edin lütfen :(

:53::53::53::53::53:..Otobüste gördüğün biri için sevgilinden mi ayrıldın ? bu çocukla olur musun bilmiyorum ama eski sevgiline dönme,sevmediğin birine seni sevdiği için acı çektirmemelisin..Madem bu kadar etkilendin ondan bir konuş bakalım,belki olabilir:34:

Son düzenleme:
otobüste biriyle karşılaşıyorum neredeyse her gün ama okulum bitti ve bir daha denk gelmeme ihtimalimiz var. sizce tekrar gördüğümde tanışmalıyım? çünkü ondan çok hoşlandım yani hissettiğim şeyler garip. onun yüzünden erkek arkadaşımdan ayrıldım hatta çünkü onu her sabah görüp eve gelince erkek arkadaşımla telefonla konuşurken ona samimi olamıyordum aldatıyorum hissine kapılıyordum. sizce onunla tanışmalı mıyım? çocuk çok havalı görünüyor maalesef onu tanıyan arkadaşım da uzak dur uzun ilişki düşünmez o dedi. sizce ne yapmalıyım? eski sevgilime geri dönüp her şeyi unutmalı mıyım? yoksa gidip tanışmalı mıyım? yardım edin lütfen :(

onun yüzünden erkek arkadasından ayrıldın öylemi daha tanımadan hemde ...valla yarın öbür gün baska biri çıkar bu cocugu bırakırsın böyle bir ihtimal olabilir değil mi? eski sevglilin bakalım istiyormu seni

o çocuk yüzünden sevgilinden ayrıldıysan bir daha barışmayı düşünme,demekki yeterince sevmedin ki başka birini gördü gözlerin...otobüste gördüğün çocuklada tanışma,eger oda senı farkettiyse hoşlandıysa kendı gelsin...

o çocuklada tanışma, eski sevgilene de geri dönme..
zamana ihtiyacın var belli ki..
zaman tanı kendine, daha sağlıklı karar verirsin..
tanımadığın biri için sevgilini terketmen şaşılası bi durum çünkü..

çocuğun sana ilgisi var mı?

çocukla neredeyse bütün yıl bakıştık hatta aynı durakta iniyoruz ve eğer önden yürüyosa beni bekliyo yanına geldiğimde yanımda yürümeye çalışıyor.

inanın eski sevgilimi onu aldatıyomuşum hissine kapıldığım için bıraktım. çünkü ona sıcak olamadım o çocuğu gördükten sonra. büyük bi psikolojik bunalıma girdim ve bu ikimize de zarar vermeye başlamıştı o yüzden ayrıldım. eski sevgilim barışalım desem geri döner. ben başka birisiyle kendimi düşünememeye başladım bile o derece kötüye gitti işler.

zaten tanışmaya cesaret edemiyorum rezil olurum diye :(

Eğer o sizinle tanışmak isteseydi coktaan gelir konuşurdu. Sırf okul bitiyor konuşmam lazım mantığıyla hareket edersen gururun incinebilir.

Erkek arkadaşına bencede geri dönme
Erkek arkadaşının yerinde kimse olmak istemez sanırım,çok kırıcı
Otobüsteki çocukta nasıl biri olduğunu az çok söylemişler sen karar ver artık
Bana kalırsa teklifte falan bulunma

Sevgiline ayrılırken başkasından etkilendim dedin mi ? demediysen dürüst davranmamışsın demektir,zaten söylemiş olsan bunu bilen erkek dönmez diye düşünüyorum,sizin eski işin oluru yok canım

Gidip tanışma tabiki de. Bir bayan olarak reddedilmek sizin gururunuzu çok incitebilir. Sonra çok üzülrüsün pişman olursun. O hoşlandıysa bir şekilde tanışır seninle. Yorma sen kendini hiç

Sevgiline ayrılırken başkasından etkilendim dedin mi ? demediysen dürüst davranmamışsın demektir,zaten söylemiş olsan bunu bilen erkek dönmez diye düşünüyorum,sizin eski işin oluru yok canım

evet söyledim çünkü bilmeye hakkı vardı. biz çok şey yaşadık burada anlatamayacağım birçok kırgınlık geçti aramızda. ama ben zaten ona dönemem çünkü eskisi gibi davranamam artık, yüzüne bakamam bir kere.

onu tanıyan arkadaşın tanıştırsın bari, otobüsten inip tanışabilir miyiz demekten iyidir.

liseye mi gidiyosun canım?

onu tanıyan arkadaşın tanıştırsın bari, otobüsten inip tanışabilir miyiz demekten iyidir.

liseye mi gidiyosun canım?

yok üniversite 1im :) ama onlar aracı olmak istemiyor pek çocuğun bu huyu yüzünden. ben de bilemedim ne yapacağımı. öyle insanlardan da hayır gelmez biliyorum ama aklım çok karışık

evet söyledim çünkü bilmeye hakkı vardı. biz çok şey yaşadık burada anlatamayacağım birçok kırgınlık geçti aramızda. ama ben zaten ona dönemem çünkü eskisi gibi davranamam artık, yüzüne bakamam bir kere.

Ee ilk mesajında eski erkek arkadaşıma mı döneyim demişsin
Kafam karıştı şimdi :44:

Gidip tanışma tabiki de. Bir bayan olarak reddedilmek sizin gururunuzu çok incitebilir. Sonra çok üzülrüsün pişman olursun. O hoşlandıysa bir şekilde tanışır seninle. Yorma sen kendini hiç

ben de bu yüzden uzak durdum hep. eğer tanışırsam çok basit bir duruma düşebileceğimi düşündüm. hala da düşünüyorum.

Ee ilk mesajında eski erkek arkadaşıma mı döneyim demişsin
Kafam karıştı şimdi :44:

dönsem dönerim ama eski gibi davranamamaktan korkuyorum - ki yapamam da. gerçekten ona da üzülürüm çünkü. dönersem benim açımdan hiçbir şey eskisi gibi olmaz. sizin söylediklerinizden sonra dank etti dönemeyeceğim :)

bir yıl boyunca bakışmışsınız o çocukta bence senden hoşlansaydı gelip teklif ederdi, biz bayanlar en ufak hareketten dahi farklı yorumlar çıkarabiliyoruz... eski sevgiline de sakın mesaj falan atma çocuğu sevmediğin belli.

bır kız olarak ılk adımı ben asla atmam .onun ılgısı varsa zaten o atar .

bır daha gorurum gormem ınce hesaplarıda ben yapmam

bı zahmet o dusunsun bu hesapları .

ılgısı varsa zaten adım atar merak etmeyın .

fakat otobus de gordugunuz kısı ıcın de sevgılınızden ayrılmanız cok garıp dogrusu

Back
X