İçime dert oldu dünden beridir.10 aylık evliyiz 3 aylık hamileyim.Mide bulantıları yaşıyorum akşama doğru,gündüz çok halsiz oluyorum buna rağmen ramazan dolayısıyla biraz da iftar için yemek hazırlamaya çalışıyorum.Et tavuk görmeye bile tahammmül edemiyorum.Bazen annemde yiyerek bazen dışarıda bazen eti kıymayı ona hazırlatıp ocağa koyarak bir ramazanı bitiriyoruz.Bir gün makarna yapıcaktım o günler başımı bile kaldıramıyordum orucunu makarnaylamı açıcakmış vs. neyse o gün makarna yapmadık ben de hamileyim dedim biraz idare etmen lazım vs. geçen gün evde fırında makarna vardı beşamel sos hazırlayıp bi güzel pişirdim ama inadım inat 1 lokma bile almadı makarnadan neymiş tiksinmiş önceden yediğinin içinde beyaz peynir varmış vs. benim hatırım için 1 lokma bile almadı zaten çok duygusalım bu aralar.Dedim yaptığım her yemeği tenkit ediyosun hevesimi kırıyosun birşey yapasım gelmiyor (normalde beğeniyor yemeklerimi ama herşeye bi kulp takmaya başladı )evlenmeden önce bir çorba yapsan yeter bana diyordun..Gerçekten de böyleydi..Neyse buraya kadar bişey yok..İftarda dışarı yemeğe hem de bayram alışverişine çıktık.Tabi benim bulantılarım yüzünden sadece o yedi orda da bana sinirlenip aslında "çok buldunya" dedi.Ben de "ben ne bulmuşum,sen buldun" dedim.Haklıydım.Gözyaşlarım içime aktı önce sonra ağlayıverdim.Dayanamadım.Anladım ki nasıl başlarsa öyle gidiyor.Evlilik öncesi ve sonrası diye ikiye ayrılıyor.İşin içine maddiyatı da sokucam ama başka türlü kadir kıymet bilen yok.Evlenirken babasından tek kuruş yardım görmedi kredi çekti her bişeyini kendisi yaptı.Şimdi bu kredi borcundan eline çok fazla birşey kalmıyor sigara falan derken.Maaş hep eksilerde.Kira da vermiyoruz.Ben de çalışıyorum market alışverişini hep ben yapıyorum.Hem de isteyerek.Düğünden bir gün önce bile buzdolabını ağzına kadar ben doldurdum.Ben ayda 800 harcıyorsam kendisi 200le kapatıyordu.Hiçbirşey demedim.Hep kasada kendim çıkarıp verdim.Ama evi afedersiniz bok götürse günlerce haftalarca elini birşeye sürmeye niyeti yok.Sabahın 5buçuğunda kalkıp yogun bi hal işten gelip hergün yemeğini yapıyodum o da erken kalkıyor diye sesimi çkarmadım daha yeni düzenimizi kuruyoruz stres yapıyodur zamanla bana yardım eder diyerek..Şimdi de hamileyim mide bulantılarımdan lavaboyu bile temizleyemedim hep kustum lavabo sarardı kahverengiye dönüştü de bunu bir temizleyeyim dedirtemedim aşkım lavaboyu temizlermisin çok pis oldu dediğimde her zamanki gibi tamam deyip bir gün sonra anca..Bütün işleri toplu bir şekilde 1 günde yapıp sonra 5 ay yatmak isteyen bir kocam var.Yapmıyosun deyince evi süpürdüm ya diyor.Sanki bir kere süpürünce daha o ev 3 sene temiz kalıyor.Artık yapmiycam,kendime bakıcam.Bütün kazandığım parayı kendime harciycam eve nasıl bakarsa baksın.Ne bileyim içimi dökmek stedim işte ben de..