• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkeği kendinizden nasıl soğutursunuz??

aradaki yaşanmışlık ne olursa olsun abuk subuk yollara gidip kavga gürültü ile bitmesindense
yaşanmışa saygı duyup açık net bir dille dürüstçe olmuyor de bitsin gitsin...
soğutmaya ne gerek var ki

Ben esimle evlenmeden önce pek cok kez ayrilmisdik..
aslinda ayrilan ben olmusdum ..
cok ilgiden bunalmaya baslamisdim .. ve kendi ilgimi ondan mahrum etmisdim..
cagri atmiyordum msj yazmiyordum vs. sonra konusdu benimle ne oluyor hayir ola diye..
bende acik acik dedim.. fazla ilginden bunaldim ayrilmak istiyorum dedim ..
oda karari bana birakdi ve ayrildik...

sadece 3 ay sabrede bildim onsuzluga bunuda diyim kaydirigubbakcemile3 geri dön cagrisi yapdim daha sonra ve simdi cok muutlu evliyiz...

ama isde öyle sogutmudum kendimi ondan tabi buna sogutmak denilirse... sonu evlilik oldu kaydirigubbakcemile3

Tarzının tam tersi ol
giy hep bişeler iste para yetiştiremesin snaaaa
kavga çıkart
çoçukca hareketler yap
agla durup durrken
ailesini eleştirrr
kıtlıktan çıkmış gibi ye
gelen porsiyonlardan yakın :D
erkekçe tavırlar sergileee
yap işte bişicikler :D

Bir erkeği 10 günde nasıl kaybedersiniz filmi geldi aklıma...
Onlardan taktik geliştir bence...
naniknanik
VIFR000772_250.jpg

Soğutmak için taktikler veriyim =))) Erkekler dedikoduyu sevmezler, başkaları hakkında konuşun, yanınızdan biri geçitğinde dönün bakın ona laf söyleyin mesela (( ıyy kızın ayakkabısına bak çok çirkin )) gibi :P , ailesini sevmediğinizi inceden belli edin, Aşırı makyaj, dekolte kıyafetler, ukala davranışlar, aşırı gülmeler, salak hareketler =))) Bence fazla dayanamaz gibime geliyo kaydirigubbakcemile3

Açık açık söylemeyi tercih ederim ben fakat sen söyleyemeyecek gibiysen üzerine çok fazla düş :)
Her dakika ara , nerdesin de , kimlesin de , sürekli onu yönlendirmeye çalış , ilgiden bayılt :)
Bak nasıl kaçıcak senden :D

ayy gülmekden öldüm ya nasılda geliyor böyle şeyler aklına hayran kaldım valla ne yalan söyliyim arkadaşım doğru söylüyor katılıyorum

Back
X