Yeni tanıştığım bir erkeği nasıl tanıyabilirim gerçek anlamda? Neler sorabilirim? Uzun zaman sonra gelen ciddiyete gitme potansiyeli yüksek niyeti belli. Sudan çıkmış balığa döndüm. Veya neler yapabiliriz? Önerilerinizi bekliyorum
Yeni tanıştığım bir erkeği nasıl tanıyabilirim gerçek anlamda? Neler sorabilirim? Uzun zaman sonra gelen ciddiyete gitme potansiyeli yüksek niyeti belli. Sudan çıkmış balığa döndüm. Veya neler yapabiliriz? Önerilerinizi bekliyorum
Ya baya konuştuk ama cidden nasıl hareket etcemi unutmuşum hani tamam konuştuk devamında nolcak gibi. Benim buralarda anlattığım uzun yıllarımı alan toksikten sonra konuştuğum insanlar olmuştu ama öylesine buluşma falan olmadı. Bunla gerek ortak insanlar olsun gerek kendi tavırları olsun dikkatli davranmalıyım ve olabilitesi yüksek gibi
Röportaj yöntemiyle pek tanıyamazsınız. Herkes Romeo, herkes Robin Hood.
En güzeli onun anlatımlarından (ağızlarından kaçırdıkları 1 cümle bile ele verir) ve eylemlerinden anlaşılır. Ayrıca mesela haycan’lara, garsonlara, diğer insanlara nasıl davranıyor? Trafikte kolay öfkeleniyor mu? 3 cümlesinden biri annem mi? Hesap öderken elleri titriyor mu, onula beraberken kendinizi çok güzel ve özel hissediyor musunuz? Bunlara bakın.
Ben özel olarak bir şey sormuyordum normal akış nasil getiriyorsa oyle ilerliyordu kafamda sorular oluşturup oturup sormuyordum yani. Sohbetin akişinda muhabbet denk gelerek ögreniliyor zaten coğu şey. Oturup soru dusunup onlari siralamak cok sıkıcı bence ve samimi degil de ideal yanitlar verebilir karsi taraf boyle bir sorguda.
Ben özel olarak bir şey sormuyordum normal akış nasil getiriyorsa oyle ilerliyordu kafamda sorular oluşturup oturup sormuyordum yani. Sohbetin akişinda muhabbet denk gelerek ögreniliyor zaten coğu şey. Oturup soru dusunup onlari siralamak cok sıkıcı bence ve samimi degil de ideal yanitlar verebilir karsi taraf boyle bir sorguda.
Kesinlikle haklısın bende sıkılırım konu açılınca sohbet ilerliyor bu beyle fakat ben ne açayım ne edeyim bilemiyorum şu aşamada.. onla ilgili herşeyi sormadan nasıl ulaşcam yada hangi etkinliği yapabilirz falan..
Ya baya konuştuk ama cidden nasıl hareket etcemi unutmuşum hani tamam konuştuk devamında nolcak gibi. Benim buralarda anlattığım uzun yıllarımı alan toksikten sonra konuştuğum insanlar olmuştu ama öylesine buluşma falan olmadı. Bunla gerek ortak insanlar olsun gerek kendi tavırları olsun dikkatli davranmalıyım ve olabilitesi yüksek gibi
önce benim dikkatimi çekmesi lazım. Türkiye nüfusu 85 milyon ise, yarısı erkekse ortalama 10 milyon erkek senin yaş grubunda. Bu kadar seçenek fazla iken neden tek bir kişide saplanıp kalasın?
Dikkatimi çekmişse de muhakkak bir konu bulup, onun benle ilgilenmesini sağladım. Burcu, siyasi, dini görüşü, hobileri, futbolla ilgili mi, alkol alır mı, alıyorsa da sapıtıp sapıtmadığını test ederim.
Bir insana soru sorarak taniyamazsin.Davranislarina bakarsın.Cevresindeki insanlara sorarsın
İnsanlarla nasıl iletişim kurduğunu bakarsın.Yoksa istediği kadar söz söylersin.Kendi bile dediğine bile inanıp yapmayacağı sözü verebilir.
ben izlerim ilk buluşmada hali tavrı , kokusu, konuşması ,özeni garsonla olan konuşması yada ailesinden bahsederken ki tavrı eve döndüğümde merak edip yazıyor mu? yoksa hiç bişey olmamış gibi devam mı ediyor her hareketi 1 puan herşey birer kıstas sonra karar veririm 2. buluşmaya zamanım çok değerli benim