- 10 Eylül 2020
- 752
- 966
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"5 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?" Şaka şakaYeni tanıştığım bir erkeği nasıl tanıyabilirim gerçek anlamda? Neler sorabilirim? Uzun zaman sonra gelen ciddiyete gitme potansiyeli yüksek niyeti belli. Sudan çıkmış balığa döndüm. Veya neler yapabiliriz? Önerilerinizi bekliyorum![]()
Ya baya konuştuk ama cidden nasıl hareket etcemi unutmuşum"5 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?" Şaka şaka
Muhabbetimiz içinde sinyalleri vermiştir nasıl olduğuyla. Kendi aile içindeki davranışları ipucu verebilir
Kesinlikle haklısın bende sıkılırım konu açılınca sohbet ilerliyor bu beyle fakat ben ne açayım ne edeyim bilemiyorum şu aşamada.. onla ilgili herşeyi sormadan nasıl ulaşcam yada hangi etkinliği yapabilirz falan..Ben özel olarak bir şey sormuyordum normal akış nasil getiriyorsa oyle ilerliyordu kafamda sorular oluşturup oturup sormuyordum yani. Sohbetin akişinda muhabbet denk gelerek ögreniliyor zaten coğu şey. Oturup soru dusunup onlari siralamak cok sıkıcı bence ve samimi degil de ideal yanitlar verebilir karsi taraf boyle bir sorguda.
En guzel tanimak tatil ve uzun yolculuklar.
Ortamda çalışanlara nasıl davranıyor, trafikte nasıl biri bunlar da kişiliğini ele veriyorYa baya konuştuk ama cidden nasıl hareket etcemi unutmuşumhani tamam konuştuk devamında nolcak gibi. Benim buralarda anlattığım uzun yıllarımı alan toksikten sonra konuştuğum insanlar olmuştu ama öylesine buluşma falan olmadı. Bunla gerek ortak insanlar olsun gerek kendi tavırları olsun dikkatli davranmalıyım ve olabilitesi yüksek gibi
![]()
Bir insana soru sorarak taniyamazsin.Davranislarina bakarsın.Cevresindeki insanlara sorarsınYeni tanıştığım bir erkeği nasıl tanıyabilirim gerçek anlamda? Neler sorabilirim? Uzun zaman sonra gelen ciddiyete gitme potansiyeli yüksek niyeti belli. Sudan çıkmış balığa döndüm. Veya neler yapabiliriz? Önerilerinizi bekliyorum![]()