Bir erkeğin karekterimi önemlidir yoksa dış görünüşümü..

sarasara

LAY LAY LOM HAYAT DEDİĞİN
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
75
0
36
Ankara
Kızlar birden aklıma geldi böyle yeni bir konu açayım dedim.. sizce bir erkeği sevebilmeniz için dış görünüşüne fiziğinemi önem verirsiniz yoksa kalbi güzel olsun yerlidir benim için diyenlerden misiniz..
Güzel bir sohbet oluşturalım arkadaşlar herkes katılsın lütfen fikirlerinizi merak ediyorum...:34:

Tabii ki önce dış görünüş!
Aşkta,sevgide tipini beğenmediğiniz adamın karakterini tanımaya ihtiyaç duymazsınız ki...

Tabii ki önce dış görünüş!
Aşkta,sevgide tipini beğenmediğiniz adamın karakterini tanımaya ihtiyaç duymazsınız ki...

canım haklısın önce dış görüşe önem verilip karekter merak edilir ama.. içi güzel olmadıktan sonrada dış görünüşün bir önemi yoktur ama dimi..:34:

içi güzel olmadıktan sonra elbette dış görünüşün bi önemi kalmaz, ama tanımak ve ona bi şans vermek için yani o içini görebilmek içinde öncelikle dış görünüşünü beğenmek gerek..
dış görünüşü beğenip muhabbete tanışmaya başlayıncada, içi güzelse devam, değilse tamam zaten :63:

Tabiki karakter daha önemlidir. Fakat ruhlar aleminde yaşamadığımızı düşünürsek
çirkin biriyle de sırf karakteri iyi diye birlikte olmam:19:

Tabiki karakter daha önemlidir. Fakat ruhlar aleminde yaşamadığımızı düşünürsek
çirkin biriyle de sırf karakteri iyi diye birlikte olmam:19:

canım çok haklısın tabiyki karekteri iyi diye birlikte olmayacaksın.. ama bir sevdimi insan hiç bir şeyi gözü görmüyor bence çirkinsede dünyanın en yakışıklı erkeği oluyor onun için..:34:

konuşana kadar dış görüşünü önemlidir
ama ne yakışıklılar vardır konuşmaya katlanamazsın..
tipini begenmedigin bi insanlada beraber olamazsın

kısacası seni etkilicek bi tipe sahip olmalı ki onu tanıyıp ,karakterinide çözebilesin.
ikiside olmadan olmaz yani

tabiki önce dış görünüşüdür önemli olan daha sonra karakter gelir önce dış görünüşü çeker beğenirsin ve tanımak istersin tanıdıkça karakterini öğrenirsin seversin :7:

canım çok haklısın tabiyki karekteri iyi diye birlikte olmayacaksın.. ama bir sevdimi insan hiç bir şeyi gözü görmüyor bence çirkinsede dünyanın en yakışıklı erkeği oluyor onun için..:34:

doğru söylüyosun canım... fiziki görünüşte çok önemli bence ama karakteri iyi olmadıktan sonra hiç bir şeye yaramıyor...:20:

ben taa 4 sene öncesine kadar hep dış görünüşe önem verirdim fakat sütten ağzım yandı sonra gördüğüm tüm yakışıklı erkekler hakkında kim bilir huyu nasıldır:pPp diye düşünmeye başladım.sonra karakter vurgunu bir insan oldum çıktım sonuç olarak erkek erkek tir yani dış görünüşte olabilir olmayadabilir.

ben basit bir hediyenin iyi paketlenmiş şekline vurulmuş insanalr olabileceğni düşünüyorum şu hayatta sonuç olarak paket bigünnasılsa açılacak.o zaman anlaşılır değerli olup olmadığı.................

hımmm tipini begenmediğimiz bize çekici gelmeyen bir insana çokta şans vermek isteyebilecegimizi sanmıyorum kim begenmedigi insanı tanımak ister . ama tanıdıktan sonrada karakteri beş para etmiyorsa tabiki devam ettirilmez . geçmişte tanıyıpta huyunu suyunu bilerek severek ilişkiye başlarsak dış görünüş önemli olmayabilir .ama yeni tanıyorsak şans vermek için önemli bir etken.ikisi birbirini desteklersek o zaman tadından yenmez işte :):)

ilk okuduğumda konuyu fizik dedim... ama şu gerçeği unutmayalım herkesin hayalindeki erkek ya da beğendiği kişi farklıdır kimimiz esmer kimimiz sarışın erkeklerden hoşlanır kimilerine kel erkekler seksi gelir kimileride saçı olsun illa ki evlenmem yoksa der :) bi insanı ilk gördüğünüzde hoşunuza gidiyosa tanıdıkça zaten kalbi de hoşunuza gider iyi bir insansa herşey tip elbette değil ama 6 saniye karar veriyormuşuz bir erkeği gördüğümüzde seksi yada çekici olup olmadığına.. 6 saniyede bir erkeğin hoşumuza gittiğine karar veriyosak onu tanımak içinde şans veririz demektir tanıdıkça da kalbine aşık oluruz en azından herkesin hayalinde erkeği bulmasını ve o erkeğinde kalbinin pırlanta gibi olmasını diliyorum :)

her ikiside olmasi lazim
sadece yakisiklilikla olmaz kesinlikle o adam hic cekilmez
ama cok cirkin bir adamlada olmaz
yanina yakisir olmali

Bazen tipini beğenmediğin bir insan, karakteriyle kendini sevdirebiliyor... Mesela sempatik, cana yakın, espirili olabilir yada muhabbeti iyidir vs...

Benim başıma gelmişti böyle birşey... Tipini beğenmemiştim ilk başta ama sonra tanıdıkça çok hoşuma gitmişti..

Önceden bende direk dış görünüşe bakardım, ama artık öyle değilim.. Bir insanı sadece tipine göre değerlendiremem... Tanımak için ona fırsat veririm...

Bazen tipini beğenmediğin bir insan, karakteriyle kendini sevdirebiliyor... Mesela sempatik, cana yakın, espirili olabilir yada muhabbeti iyidir vs...

Benim başıma gelmişti böyle birşey... Tipini beğenmemiştim ilk başta ama sonra tanıdıkça çok hoşuma gitmişti..

Önceden bende direk dış görünüşe bakardım, ama artık öyle değilim.. Bir insanı sadece tipine göre değerlendiremem... Tanımak için ona fırsat veririm...

yaş önemlimidir peki yani öyle 3-5 yaş değilde hani 10 yada 15 gibi ?

Annem hep erkeqin yakısıklısıyla uqrasamazsın capkın olur der.) tipte önemli ama önce ici iyi olsun. qüwenilir, sadık olsun.)

evet huyu karakteri çook önemli tipinden daha önemli ama şöyle de bir gerçek var ki dış görünüşünü beğenmediğimiz birini tanımak için de uğraşmayız... ha arkadaş ortamnda fln olunur sonradn sever aşık oluruz başka... göze hitap etmeyenin gönüle hitap etmesi de zor gibi... bi de güzellk göreceli bir kavrm benim beğendiğimi bir başkası beğenmeyebilir... benm aşkım dünyanın en yakışıklı erkekiiiiiiiiiii bnm gözümdee:69::69::69::69::69:

bi insanın ne yakışıklı olduğu için karakteri göz ardı edilir ne de kararkteri düzgün olduğu için dış görünüşü...ilk defa gördüğümüz bir insan için oluşan düşüncelerimizin bir kısmı tamamen dış görünüşüne bağlıdır..lise dönemimde öğrendiğim bi söz vardı " insanı dış görünüşüyle karşılar karakteriyle uğurlarsınız" diye..ikisi de iyiyse siz uğulamayınn ;))))))))

Back
X