• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin size hicbir sey hissetmeyecegini gosteren isaretler ?

yokilol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
272
27
38
İstanbul
Kızlar hepimizin basina gelmistir platonik ask. Kendimize aci cektirmeyi seviyoruz en olmadik hareketleri ask diye yorumluyoruz. Sizin tecrubeleriniz ne ? Sunu sunu yapan erkekten uzak dur ihtimal yok dediginiz ne var ? Icimizdeki duygulari kendi kendimize buyutup sonra depresyona giriyoruz bos yere.
Mucize ariyoruz hep belki aşık olur diyoruz ama ben pek duymadim olani siz duydunuz mu ? Bana kalirsa bir erkek asik olacaksa olur aradan kac sene gectikten sonra olmaz gibime geliyor.
Sen cok duzgun bir kizsin deyip size yine bir sey hissetmiyorsa hissetmesini de beklemeyin duzgun oldugunuz halde size asik olmuyor demektir bu aradigi baska sey demek ki.
Sizinle konusurken cok rahatsa hitap tarzina dikkat etmiyorsa sadece cikari icin sizle konusuyorsa uzak durun cok basit gibi gorunuyor ama insan anlamiyor cidden asikken.
Sizin yaninizda baska kizlardan bahsediyorsa birakin gitsin akliniza bir daha getirmeyin ne yaparsa yapsin.
Kolunuza dokunuyor omuzlariniza ellerini koymaya cekinmiyorsa yanilabilirsiniz ama karsinizdaki tam bir pislik de olabilir belki de asiri rahat oldugundan yapiyordur. Ki benim cevremde ornegi var.ben artik yanlis anlamiyorum.
Goz temasi - belki de biz onlara cok baktigimiz icin denk geliyordur.
Sizin yaniniza gelmesi - bunu aciklayamiyorum ama altinda isaret aramak istemiyorum sonucta sizi isteyen erkek size acilir hele ki bu erkek kendine bu kadar guvenliyse.
Yaniniza oturup bacağınıza degdigi halde rahatsiz olmuyorsa (her seferinde ben yana kayiyorum)- sizi yok sayiyor o kadar yoksunuz ki size temas edip etmemesi umrunda degil. Evet ben bunu boyle anliyorum artik.
Sizden bir sey istemeye cekinmiyorsa - elbette hepsi degil ama yuzsuz olanlarina hayir demeyi ogrenmek lazim
aklima gelenler bunlar siz de yazin tecrubelerinizi lutfen :)

Seven erkek gelir söyler. Çok net. Boşuna işaretler arayıp kendi kafamızda hayaller kuruyoruz, sonrası hep hayalkırıklığı:KK43: Uzun süredir tanıştığınız halde hala bir adım atmadıysa hiç beklemeyin, zamanınıza yazık:KK14:

Seven erkek gelir söyler. Çok net. Boşuna işaretler arayıp kendi kafamızda hayaller kuruyoruz, sonrası hep hayalkırıklığı:KK43: Uzun süredir tanıştığınız halde hala bir adım atmadıysa hiç beklemeyin, zamanınıza yazık:KK14:
Aynen bosa zaman kaybi ve üzüntü insan zor kendine geliyor hayal kırıklığından sonra. Isaretler aramamak lazim dedigin gibi bir erkek hoslaniyorsa aklina koyuyorsa direk açılır zaten :)

Aynen öyle arkadaslar seven adam her haliyle belli eder zaten. sandıgımız gibi ufak seylerde anlamlı davranıp bizim gibi ince düşünmezler hepsi odun. ne sizi anlarlar ne kendilerini anlatabilirler. hiçbiri sandıgımız kadar derin değil. sunu bi kabullensek...

Seven erkek gözlerinin içine gözlerini kaçırmadan bakar.. Bakışlarından anlarsın..

Ee boşuna dememişler. Gözler yalan söylemez:oops:

Seven erkek gözlerinin içine gözlerini kaçırmadan bakar.. Bakışlarından anlarsın..

Ee boşuna dememişler. Gözler yalan söylemez:oops:
Ya da arsizdir ondan dolayi cekmez gozlerini :( bir de sunu diyenler var su kadar süre bakamiyor gözünün icine bakamiyorsa etkileniyor :D teoriler cok ama olacak olan olur zaten ben kendimi kandirmaktan yoruldum.biraz da onlar bizi düşünsün :)

Hoşlanan erkek öyle gözünü dikip, uzun süre rahatça gözlerine bakamaz.. tedirgin olur..
Senin yanındayken sanki diken üstünde gibidir.. Ya sakarlık yapar ya da buna meyillidir.. arada saçmalayabilir..

Bu konuyu ben açsam aynılarını yazardım :)
Ortak arkadaşımız mıdır nedir ? :) Her cümlenin altına imzamı atarım, o derece yani.

Bu konuyu ben açsam aynılarını yazardım :)
Ortak arkadaşımız mıdır nedir ? :) Her cümlenin altına imzamı atarım, o derece yani.
Haha genis çaplı takiliyor genelde bu tipler sasirmam hic :D nerde bir arıza var gidip onu seviyorum ben zaten sorunluyum o konuda :(

arkadaşlar gerçekten çook haklısınız ben bu anlattıklarınızın hepsini yaşadım ve şuan çok kötü durumdayım diyebilirim :( çünkü bu kişi çiçekler hediyeler kolyeler iltifatlar buluşmalar dokunmalar sarılmalar sonra dediğiniz gibi uzaklaştı sorduğumda kafasının karışık olduğunu söyledi sonra buluşmak istedi bana başka kızın resmini gösterdi yaaa hala o şoku atamıyorum şok oldum o günden sonrada bida konusmadımm ben bunları haketmedim :(

arkadaşlar gerçekten çook haklısınız ben bu anlattıklarınızın hepsini yaşadım ve şuan çok kötü durumdayım diyebilirim :KK43: çünkü bu kişi çiçekler hediyeler kolyeler iltifatlar buluşmalar dokunmalar sarılmalar sonra dediğiniz gibi uzaklaştı sorduğumda kafasının karışık olduğunu söyledi sonra buluşmak istedi bana başka kızın resmini gösterdi yaaa hala o şoku atamıyorum şok oldum o günden sonrada bida konusmadımm ben bunları haketmedim :KK43:
Canim cok üzüldüm gercekten ama hic canını sıkma her seyde bir hayır vardir inşallah sana cok deger verecek biri cikar karsina. Bunun taktigi falan da yok ki karsindaki insan gibi insansa mutlu eder degilse böyle cekip gider. Sen istersen en iyisi ol gidecek olan yine gider bunlarin akli farkli calisiyor galiba cozemedim hâlâ.

Canim cok üzüldüm gercekten ama hic canını sıkma her seyde bir hayır vardir inşallah sana cok deger verecek biri cikar karsina. Bunun taktigi falan da yok ki karsindaki insan gibi insansa mutlu eder degilse böyle cekip gider. Sen istersen en iyisi ol gidecek olan yine gider bunlarin akli farkli calisiyor galiba cozemedim hâlâ.
ALLAHIM heerkesi görüyor ve biliyor canımmm ben o tüm içtenliğimle yaklaşmıştım kimse bunları hakettmez tabi ama Allaha hep dua ediyorum oda görücek bi gün bunlarda geçiçek bigun :(

Back
X