- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 32
- Konu Sahibi resurrection93
Bir arkadaşım uzun süreli bir ilişkinin ardından sevgilisinden ayrıldı. Daha doğrusu sevgilisi kızı bıraktı. Arkadaşım da yalnız kalacağım, bundan sonra ya beğenilmezsem diye bir korkuyla evlilik sitelerine dadanmış durumda. Neyse sadede gelelim. Bu siteden bir çocukla tanışıyor. Çocukla tanışalı daha 1 hafta oldu olmadı. Çocuk buna "çocukları sever misin, anne olmak hakkında ne düşünüyorsun, çocuğumuz olsa annesi sen babası ben olsam ne güzel olur, hatta çocuklarımız olsun tek çocukla kalmayalım" tarzı mesajlar atıyormuş, aynı zamanda mühendismiş kendisi. Bana bir erkeğin daha yüzyüze gelmeden dahası adam gibi tanımadan arkadaşımı çocuklarının anası ilan etmesi acayip garibime gitti. Arkadaşım uça uça bu çocukla buluşmak için gün sayıyor, çok mutlu ve umutlu ama ben açıkçası kıllandım bu işten. Ya çocuk baya bir yoklukta ya da işin içinde başka bir iş var, pek samimi gelmedi bana açıkçası. Çocuğun kurduğu cümleler çok düzgün ama internette tanıştığı halde arkadaşımın üstüne anormal derecede düşüyor yok beni bırakma ne olur falan diyor arkadaşıma. Ben kıllandım yani bu işten. Arkadaşıma hemen buluşma, biraz daha bekle diyorum ama anlamıyor. Bana çok mantıksız geliyor bu iş. Yakın bir arkadaşım olmasa hiiç uğraşmam ama işte içim içimi kemiriyor Ne dersiniz sizce ben mi çok abartıyorum yoksa doğru mu düşünüyorum?