bir erkek 20 yaş büyük bayanla neden evlenir? lütfen yorum...

anneoldummutluyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
239
7
46
Kayseri
niğdede bir arkadaşım vardı... çok severdim benim hayatımda yeri çok ayrı. asla unutmayacağım bir insan. bir haber aldım dünya başıma yıkıldı. buda nerden çıktı demeyin çok etkilendim. babası yoktu düzenli bir ailesi yoktu garip bir annesi vardı. biraz yoksuldular. ama genç bir kızla evlenip hayatı beraber çalışarak kazanabilirlerdi.. kendisi 79 doğumlu. 1959 doğumlu tam yirmi yaş büyük bayanla evlenmiş. halbuki çocuklarıda çok severdi. baba bile olamayacak. üzüldüm, ağladım. hala ağlıyorum... neden böyle yaptı? varmı bir fikri olan.. sanane demeyin nolur böyle hak etmemişti. hayat işte bir örnek yazayım dedim. niğdede toki evlerinde oturuyorlarmış. yani zengin bir kadındır ondan evlenmiştir diyede düşünmüyorum tokide zar zor bir ev almışlar ne olmuş olabilir.. haaa bu arada niğde tokide oturan varmı tanıyan varmı böyle bir çift?

ilk akla gelen kadının zengin olması ve erkeğin çıkar ilişkisi yaşaması.
ama öyle değilmiş diyorsun, ozaman kadın başka şeylerle etkilemiş adamı,
adamda kadından hoşlanmış demekki, bilemiyorum ki,
insanların aklından neler geçtiğini anlayamaz olduk artık,
ama nedense şaşırmadım, sende üzülme canım,neden bu kadar taktın kafana.

bilmiyorum aslında neden üzüldüğümüde anlamıyorum tercih meselesi sonuçta banane ama düşünsene annesi bile arkadaşımın 63 doğumluydu annesinden bile büyük... aklım almadı.. birazda duygusal yakınlaşmada olmuştu aramızda belki birazda ondan. ama birşey yaşamadık. çok severdim çok mert dürüst bir delikanlıydı. yakışıklıydı, duygusaldı, aman ne bileyim bunları neden anlatıyorum yaaa

haklarında hayırlısı be tatlım..
Artık kadınlar o kadar da belli etmiyorlar yaşlarını..madonna da aynı yaşta o kadınla ama mihrap hala yerinde :32::32:
Sevmiş demekki evlenmiş.Hatta çok sevmiş ki bunca lafla mücadele edebilecek gücü bulmuş kendinde.Aferin çocuğa,herkesin cesaret edebileceği birşey değil..
Belki de kendine zor şartlarda bakan annesiyle özdeşleştirmiştir o kadını,oedipus psikolojisinin bi başka halini yaşıyodur...
bu saatten sonra çok mutlu olsunlar,allah utandırmasın demekten başka bişey düşmez kimseye.

E sevmiş belli ki siz niye oturup ağlanacak bir durum olduğunu düşünüyorsunuz bunun? Kadın zengin değilmiş maddi bir çıkarı yok belli ki - olsa bile 30lu yaşlarda bir adam kendi kararlarını verebilir - ben iki insanın hayatlarını birleştirmesinde bir art niyet aramam, tuhaf karşılamam ama ya da üzücü bulmam, ama sizi bunu yüzyüze açıklayacak, kafasındakileri paylaşacak kadar yakın bulmayan bir adamın evliliğine kafayı bu kadar takmanızı, internet ortamında çifti tanıyan komşular aramanızı, tuhaf ve üzücü bulurum, kusura bakmayın.

biz bu duruma kısacası alan memnun satan memnun diyoruz
he bide tokilerde yaşlı bi kadınla genç bi erkek gördüydüm elele onlar olabilirmi ki
:9::9::9::9::9::9::9::9::9:hey Allahım ya ne biçim iştir kk de adres aramak

Benim yorumum şöyle olur;eğer bir erkek veya kız herneyse kendinden büyük insanlara ilgi duyar veya evlenir ise bu onun, kız ise baba sevgisi eksikliğne,erkek ise de anne sevgisi eksikline işaret ediyor,psikologların görüşü bu yönde,ancak birde işin maddi ve manevi yönüde var tabii,sonuçta zengin oluşu veya gerçekten genç insanlarda bulamadığı,yani sevgi ve bunun gibi unsurları onda buluşu diyebiliriz..

nasılki bir kadın kendinden 20 hatta 30 yaş büyük erkeklerle evleniyorsa o nedenle evlenir.
aşk,para, anne ve baba eksikliğini sevgisini çocukluğunda yaşamamanın verdiği ihtiyaçla bunu o kişide bulmak..

Son düzenleme:
tşk ederim arkadaşlar bazılarına garip gelebilir bazılarına kötü niyetli olduğum şüphesi olabilir ama inanın çok üzüldüm ha ne var bunda demeyin oda isterdi değilmi damat olmayı genceceik bir kızla kendi akranıyla gezmeyi... sonra şuna emininm çocukları bebekleri çok severdi yeğenlerini gezdirirdi, üzüntüyle açma gereği duydum, kendinide arayıp sorabilirim ama dedimya farklı bir yakınlaşma olmuştu bana karşı, neyse herkes kaderini yaşar. tşkler..

tşk ederim arkadaşlar bazılarına garip gelebilir bazılarına kötü niyetli olduğum şüphesi olabilir ama inanın çok üzüldüm ha ne var bunda demeyin oda isterdi değilmi damat olmayı genceceik bir kızla kendi akranıyla gezmeyi... sonra şuna emininm çocukları bebekleri çok severdi yeğenlerini gezdirirdi, üzüntüyle açma gereği duydum, kendinide arayıp sorabilirim ama dedimya farklı bir yakınlaşma olmuştu bana karşı, neyse herkes kaderini yaşar. tşkler..

Burası bir paylaşım platforumu ve herbirimiz aynı terezinin kefelerindeyiz kimsenin kimseyi aşağılama lüksü olmadığı gibi kimse kimsenin derdi veye üzüntüsü ile alay edemez:Şuna inanmanı isterim ben canı gönülden yorumladım en azından kendi adıma ;ama sende fazla üzülme sonuçta herkez kendi seçimini yaşıyor tatlım olurmu :34:mutlu ol mutlu kal sevgilerimle:16:

AmyWinehouse nickini umarım yanlış yazmamışımdır çok teşekkür ederim arkadaşım beni anladığın vesaygıyla karşıladığın için yok ilk duyduguma göre artık iyiyim o anda çok kötü olmuştum. sevgilerimle...

demek ki mutluluğu o kadında bulmuş belki birbirlerinin yaralarını sarabilecek tek insanlar olarak birbirlerini bulmuşlardır. bence ağlamak ve arkadaşınız adına üzülmek yerine mutluluklar dilemeniz lazım.

Bazı erkekler kendilerinden çok daha olgun bayandan hoşlanabilirlerr ama neye göre bunu seçiyorlar bilemiyoruuum akla gelen ilk özellik bayanın maddi durumunun bayağı iyi olması :40:

Back
X