Bir erkek benim ilişkim olmadığını duyunca neden hemen kendı ilişkısını bıttığssöyler

nihani

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
63
4
98
Ben yenı boşandım ama 2. Senedır davam sürüyordu.mayıs aylarında bırıyle kursta tanışmıştım kendısının de boşandığını soylemıştı birkaç kez ilişkiler uzerıne sohbet etmıştık. Bu sene de oğlumun okulunda öğretmen.ben gıdınce çok alakadar oluyor.gecen hafta bır sıkıntımda eskı eşle ilgili desteğinı gormustum.bır vesıleyle ilişkim olmadığını öğrendi.bu hafta da kendısı benı görür görmez" eh karışığım ilişkim bitti "dedi ben de hayırlısı olsun tecrübe olmuştur dedım zaten tecrubelıyım dedi guluştuk:)bugün ayakustugordum:40: toparlanmaya çalışıyorum dedi sizce ne yapmaya çalışıyor?

Ben yenı boşandım ama 2. Senedır davam sürüyordu.mayıs aylarında bırıyle kursta tanışmıştım kendısının de boşandığını soylemıştı birkaç kez ilişkiler uzerıne sohbet etmıştık. Bu sene de oğlumun okulunda öğretmen.ben gıdınce çok alakadar oluyor.gecen hafta bır sıkıntımda eskı eşle ilgili desteğinı gormustum.bır vesıleyle ilişkim olmadığını öğrendi.bu hafta da kendısı benı görür görmez" eh karışığım ilişkim bitti "dedi ben de hayırlısı olsun tecrübe olmuştur dedım zaten tecrubelıyım dedi guluştuk:)bugün ayakustugordum:40: toparlanmaya çalışıyorum dedi sizce ne yapmaya çalışıyor?

ilişkim bitti darmadağınığım gelde sen beni toparla demiş akıllım..belkide seni tanıyınca yeni adrenalin arayışı içine girip bitmemiş ilişkisini bitmiş gibi gösterebilir..erkekler boşta kalmayı sevmezler maşallah çok çalışkanlardır..

Aslında sıkıldığını yapacak şey bulamadığını söylüyordu benım ılişkim olmadığını oğrendığı an bunu dedi ama aklımı karıştıran bugün toparlanmaya çalışıyorum demesı ama hıç üzgün görünmüyor ilginç

Sana ben boşum , heran ilişkiye hazırım pürüzüm yok mesajı vermeye çalışıyor ama doğrumu yoksa öylemi yansıtıyor erkekler bu konuda çok yalancı
beynimde tümör var diyenini bile burda okumuşluğumuz var :)

Erkekler ben caresız olduğum için senle ilgilenmıyorum aslında ilişkım var veya olabilir mantığıylada yapabılırmış okumuştum yanı bır nevi güç gosterısı :) mı bılemedım zaman gosterır ama cızgımı bozmayım demı ama bana da ıyılığı dokunmuştu gerçekse o zor anımda yanımdayken ben onun yanında olmamış olucam ( tuzaga mı düşüyorum ne:))benım zor anımda yanımda kmı dıye denıyorsa sınıfta kaldık

Back
X