Bir erkek dusunun; hayattan sogumus...

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
Son zamanlarda konustugum biri var arkadasca konusuyoruz mesajlasiyoruz ama benim ona olan hislerim artik baska safhada :) kendisi 2 sene once cok sevdigi kiz arkadasi tarafindan terk edilmis ve icine kapanmis. Arkadaslariyla zor konusuyor, kizlarla iliskisi sifir. Kimseye guveni kalmamis haliyle benimle konusurken hep cekiniyor ben yazmadan asla yazmiyor cogu zaman tersleyerek konusuyor. Ben hayattan sogudum benden bisi bekleme diyor. Ama ben onu duzeltecegime eminim sonuna kadar onun yaninda kalacagima inaniyorum. Boyle durumda siz olsaniz ne yapardiniz guvenini kazanmak icin? Ona neler soylemeliyim, nasil konusmaliyim nasil davranmaliyim ki bana guvenmesini saglayayim? Lutfen akil verin, sizleri seviyorum :)

kimseye kendi istemedigi surece yardim edemezsiniz hatta siz istemesini saglayamazsiniz. bazi erkekler bir kere sever bir dahasi olmaz, eger biraz iyiyse allah yardim ederde eski iliskisinden bambaska biri karsina cikar hic anlamadan kapilir gider. siz zorladikca keyfi kdr size iyi davranir ve sonra baska arkadasliklara! dogru yola cikar cunku cani ciddi iliski istemiyordur. hem bence ic dunyasini tam olarak bilseniz hicte seviyorum demezsiniz adam size msj atmiyorsa siz yazinca tersliyorsa acikca benden sana is yok diyorsa siz ne bekliyorsunuzki?

Belliki akli hala eski sevgilisinde, 2 senedir hala kendine gelemedigine Göre
Cok sevmis olmali. Bu psikolojiden cikmasi cok uzun Zaman alabilir. Ciksada
Ne kadar hayri olur bilemiyorum.

Ama madem düzelticegine eminsin ve cok istiyosun, ozaman cok sabirli ol.
Onunla zaman gecir, sinema, yürüyüsler falan...
Elbet bir gün senin farkina varacaktir. Bol sans canim

iyide sizi sevmiyosa niye peşinden koşcaksınız zamanınızı kaybetmenize degmez kızın biri gelmiş oglanı darmaduman etmiş toplamak sizemi kaldı.... sonra adamın hayata baglarsınız bu sefer de sizi yarı yolda bırakmasın sakın... :51:

Merhaba,
Kimsenin iç dünyasını kendi anlatmadığı sürece bilemeyiz
Demek ki duygusal olarak çok etkilenmiş ve yüreğini yeni aşklara kapatmış
Sen ondan hoşlanıyor olabilirsin ama bu onu kendine aşık edebileceğin manasına gelmez
Ha ona yakın olmak isterim dersen, yanında olmaya, ona moral vermeye yardımcı olmaya çalış, güvenini kazan belki aranızda duygusal bir yakınlık olmaz ama iyi bir dost kazanmış olursunuz karşılıklı... Dost kazanmak zordur ve emin ol sevgili olmaktan daha değerlidir.
Tabii bunlar benim görüşüm beğenirsin beğenmezsin o senin bileceğin birşey
Sevgiler...:16:

Neden bu sorunlu tipler çekici bulunur ki :)
Adam sorunlu yani hasarlı denebilir.Eski ilişkisinin zararını sen çekmek zorunda mısın ?
Sen olmasan iyi olmayacak sanıyorsun,kendine görev edinmişsin.
Sensiz de iyileşir merak etme.Sen iyileşmesini hızlandırabilirsin ama kötüleşen sen olursun,seni yıpratır bu ilişki.

Son zamanlarda konustugum biri var arkadasca konusuyoruz mesajlasiyoruz ama benim ona olan hislerim artik baska safhada :) kendisi 2 sene once cok sevdigi kiz arkadasi tarafindan terk edilmis ve icine kapanmis. Arkadaslariyla zor konusuyor, kizlarla iliskisi sifir. Kimseye guveni kalmamis haliyle benimle konusurken hep cekiniyor ben yazmadan asla yazmiyor cogu zaman tersleyerek konusuyor. Ben hayattan sogudum benden bisi bekleme diyor. Ama ben onu duzeltecegime eminim sonuna kadar onun yaninda kalacagima inaniyorum. Boyle durumda siz olsaniz ne yapardiniz guvenini kazanmak icin? Ona neler soylemeliyim, nasil konusmaliyim nasil davranmaliyim ki bana guvenmesini saglayayim? Lutfen akil verin, sizleri seviyorum :)

tabi tabi sen onu düzeltmeye çalış, hep sen koş peşinden.. ilk sohbeti sen aç, ilk iltifatı sen yap.. çünkü sen hiç haketmiyorsun peşinden koşulmasını, iltifatları değil mi sevgili konu sahibi? yaşın kaç bilmiyorum ama bırak bu "çakma ıssız adam" tipini.. hayattan soğuduğunu söyleyen, yılmış bir adamdan neden hoşlandın ki bu kadar? kendisi tükenirken seni de tüketmesin dikkat et de :34: ha bana kalırsa ıssız ıssız yaşasın derim, arkana bakmadan kaç :34:

benzer bir olay başımdan geçti hiç bulaşma derim onu kurtarıcam derken sen de mutsuz hayattan zevk alamayan soğuk itici biri olur çıkarsın genciz güzeliz böyle sorunlu tipleri adam etmeye uğraşacağımıza bizim gibi cıvıl cıvıl insanlarla enerjik musmutlu bir ilişki yaşayabiliriz kesinlikle önüne bak derim :34:

kimseye kendi istemedigi surece yardim edemezsiniz hatta siz istemesini saglayamazsiniz. bazi erkekler bir kere sever bir dahasi olmaz, eger biraz iyiyse allah yardim ederde eski iliskisinden bambaska biri karsina cikar hic anlamadan kapilir gider. siz zorladikca keyfi kdr size iyi davranir ve sonra baska arkadasliklara! dogru yola cikar cunku cani ciddi iliski istemiyordur. hem bence ic dunyasini tam olarak bilseniz hicte seviyorum demezsiniz adam size msj atmiyorsa siz yazinca tersliyorsa acikca benden sana is yok diyorsa siz ne bekliyorsunuzki?

Ne bekledigimi inanin ben de bilmiyorum yalnizca icimde onla mutlu olacakmisim gibi bir his var. Tabi hislerim beni yaniltiyor olabilir.. :)

Bu bir kız olsaydı,kızlar kahramana bayırlır,uğraş derdim..Ama erkekler bencil insnalar,oyüzden %50 bir şey için çaba sarfetmene değecek biri mi,onu düşün..Bir de gerçekten seni istemiyor mu,ben yaralıyım''mı diyor ,onu anlamaya çalış..
Ama baktın zor,uğraşma..

Belliki akli hala eski sevgilisinde, 2 senedir hala kendine gelemedigine Göre
Cok sevmis olmali. Bu psikolojiden cikmasi cok uzun Zaman alabilir. Ciksada
Ne kadar hayri olur bilemiyorum.

Ama madem düzelticegine eminsin ve cok istiyosun, ozaman cok sabirli ol.
Onunla zaman gecir, sinema, yürüyüsler falan...
Elbet bir gün senin farkina varacaktir. Bol sans canim

İnsallah hayirlisiyla olur :) Tesekkurler

Aynısının tıpkısının biraz değişiğini arkadaşım yaşadı. Siteye de yazdı zaten
Aylarca süren emek, fedakarlık üstelik de çocuk seviyorum diyordu.
Hepsi yalan çıktı kızın ilgisini ego tamiri için kullanmış meğer.
Çok dikkatli olun bu aşamada bağlanmak mutsuzluk getirir sanki.
Şu çakma kazanovalarla ıssız adamlardan fenalık geldi.
Ne oldu bu erkeklere hepten kafayı mı yediler nedir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynısının tıpkısının biraz değişiğini arkadaşım yaşadı. Siteye de yazdı zaten
Aylarca süren emek, fedakarlık üstelik de çocuk seviyorum diyordu.
Hepsi yalan çıktı kızın ilgisini ego tamiri için kullanmış meğer.
Çok dikkatli olun bu aşamada bağlanmak mutsuzluk getirir sanki.
Şu çakma kazanovalarla ıssız adamlardan fenalık geldi.
Ne oldu bu erkeklere hepten kafayı mı yediler nedir

Aklın yolu bir iste :))

Ne bekledigimi inanin ben de bilmiyorum yalnizca icimde onla mutlu olacakmisim gibi bir his var. Tabi hislerim beni yaniltiyor olabilir.. :)

Yasini bilmiyorum ama mutsuz bir insanla mutlu olamazsin.
Tecrubeyle sabit. Istedigin kadar optimist ol, hayata toz pembe gozluklerle bak.
Eglenmeyi sev, ne yaparsan yap ama duzelmek istemeyen bir insanla donup dolasip hep ayni noktaya varacaksin.
Kendine eziyet etmis olursun, bizden soylemesi.

Bu kadar uğraşmayı göze alabiliyor musun ? Sencede karşılıklı olması daha güzel olmaz mı ? Sen onca şey yapıp karşılığını alamazsan üzülmez misin ? Bence zamana bırak nasibinse o zaten seni bulur ...

💙❤️

Sen duzeltirsin sagol ya cok iyi bir dostsun der bak sana bisey anlatacagim boyle boyle biri var hoslaniyorum sence nasil acilayim der, hayatin film seridi gibi gozlerinin onunden gecer muzmin bekarlar grubuna yazmaya devam edersin😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bahsettiginiz gibi bir adam sevmistim ben bende dagilmistim o donem gecicek dedik birlikte yaralarimizi saricaz 4 sene sonra o kizin onu biraktigi gibi oda beni birakti hikaye ayni.o yuzden bence o isr hic girmeyin ofkesi elbet birinden cikicak o kisi siz olmayin.ben suan bunun acisini cekiyorum baskasi yasasin istemem.hayata ofkeli bir adamla olmak gercekten cok zor.

Back
X