Bir erkek dusunun; hayattan sogumus...

Aman bırkaın bogulsun orda. Belkide kız terk ederek iyi bişey etti.belki kızı aldattı. Olamazmı?

Tabiki olabilir, ne de olsa erkek bu ama aldatmış olsa neden bu kadar üzülsün :/ Ah ah kırk yılın başı birinden hoşlandım başıma gelene bak.

Bir kadın düşünün internetin başında monitorde okuduklarına inanmış..daha sonra şizofrenimi/antisosyal kişilik bozukluğumu olup olmadığını bilmediği adamla buluşmaya kalkıp hayatını karartmış..

Yeterince onun yanında olmaya çalışıyorum moral veriyorum geçenlerde beni canlı müziğe davet etmişti ona gidemedim ama hiç bozulmadı sağolsun :1: O beni gerçek bir dost gibi görüyor, ben de kendimi kaptırmadan bir arkadaş dost olarak yaklaşmaya çalışıyorum ama ne kadar beceriyorum tartışılır. Değerli cevabın için teşekkür ederim.
Saygılar :)

Ayyyyyyyy kzuum, erkek kitlgii mi var, gec gitsin. Hic bulasma derim.

Kendi degerini bil once. Sana ilgi gosterecek, ustune titreyecek , degerini bilecek bir erkek mi istersin; yoksa bu herif gibi surekli ilgi bekleyen ama yuz vermeyen birini mi?

Gec bence, hayat kisa, sen sakrak, neseli , sana deger veren biri mutlaka cikar.

onun ilgisizliği sizi çekmiş kaçan kovalanır hesabı
uğraşabiliyorsanız böyle depresif insanla ne mutlu size
ben olsam çekemem :19:
hakkınız da hayırlısı olsun
sonucu buraya yazarsanız seviniriz merak ederim :30:

Kusura bakmayın ama cok itici. Uzak duran, istemeyen birine zorla kendini sevdirmeye calismak.
Neden bu kızlar gidip sorunlu tipleri bulup duzeltmeye çalışır?
Ego tatmini mi? Ben cok mukemmelim ve adamı duzelttim demek icin mi?
Sonra da aldatildim uhuhuhuhu....

benzer bir olay başımdan geçti hiç bulaşma derim onu kurtarıcam derken sen de mutsuz hayattan zevk alamayan soğuk itici biri olur çıkarsın genciz güzeliz böyle sorunlu tipleri adam etmeye uğraşacağımıza bizim gibi cıvıl cıvıl insanlarla enerjik musmutlu bir ilişki yaşayabiliriz kesinlikle önüne bak derim :34:

önceki sevgilimde çoookk sorunlu bir insandı beni böyleleri çekiyor hep :(
ona arkadaş gözüyle bakmaya çalışacağım en doğrusu bu. kabullenmek gerek

önceki sevgilimde çoookk sorunlu bir insandı beni böyleleri çekiyor hep :(
ona arkadaş gözüyle bakmaya çalışacağım en doğrusu bu. kabullenmek gerek

Yanlış anlama tatlım ama bence sen fazla iyiniyetli ve hassas kalplisin o yüzden sen çekiyorsun aslında
yani problemli adamdan herkes kaçar ama demek ki sen hepsinde düzeltir miyim ki hevesiyle uğraşıyorsun çabalıyorsun ama bu ancak seni yorar ve yıpratır
inşallah güzel bir ilişkin olur canım benim boşver kalbinin prensi elbet gelip seni bulacaktır başkasının yaraları ile kendini yıpratma :34:

Sen onu düzelttikten sonra emin ol başka aşklara yelken açar :ssz:

Mantığım da bana bunu söylüyor ama kalbim mantığımı bastırıyor. Sırf daha fazla ilgimi belli etmeyeyim diye 5 gundur mesaj dahi atmıyorum. Atarsam kötü olacak benim açımdan :27:

yaptığınız şey sizi yıpratır.neden başkasını hala düşünen bir erkeğe kendinizi sevdirmeye çalışuosunuz bir türlü anlam veremedim.sınunda üzülen siz olucaksınıx emin olun.sizinle kendini iyleştirip başka aşka yelken açacagına adım gibi eminim

Bu bir kız olsaydı,kızlar kahramana bayırlır,uğraş derdim..Ama erkekler bencil insnalar,oyüzden %50 bir şey için çaba sarfetmene değecek biri mi,onu düşün..Bir de gerçekten seni istemiyor mu,ben yaralıyım''mı diyor ,onu anlamaya çalış..
Ama baktın zor,uğraşma..

Çaba sarfetmeme değeceğini düşünüyorum onu üç dört senedir tanıyorum ve hiç kötü bir şeyini duymadım kızlarla dalga geçen biri de değil :) ama işte ben onu hayata döndürdükten sonra bırakıp da gidebilir herşeyi düşünmek gerek ..

Back
X