• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek eski sevgilisini zayıflamış ve güzelleşmiş görse pişman olur mu?

Moonladyy91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
171
25
98
Eski sevgilim ilişkimiz sürerken bana hep sen çok tatlısın çok güzelsin derdi ancak kilomla 1 2 defa dalga geçti ki 67 kilo olmama rağmen 1.68 boyla çok kilolu duran bir kız değilimdir. Genel olarakta beğenilen biriyimdir. Ayrılmamızda benim kıskançlığımı öne sürdü ve beni her yerden engelledi, engeli de açmak istemedi sonuçta seven erkek hoşlanan erkek her yerden bir kızı kolay kolay engellemez ve ondan kolay kolay vazgeçmez. İlişkimiz sırasında benimle görünmeyi de hiç istemedi..:110:Acaba beni fiziksel olarak beğenmiyor muydu da bu kadar çabuk silmesi kolay oldu? Ben bu ara benden bahanelerle ayrıldığını düşünüyorum..Bana çok kötü davrandı ve benden uzak dur dedi...Geri dönmesini istemiyorum ancak sizce zayıflasam daha çekici bir görünüme sahip olsam pişman olur mu?

Sizi bu halinizle sevecek biri çıkacaktır karşınıza. Öncelikle kendinizi sevin, pişman olursa olur olmazsa olmaz onu kendi haline bırakın. Kilolarinizdan memnun değilseniz kendiniz için kilo verin baskasi icin degil ;ama mutluysaniz sallayin gitsin. Şu hayata kimseyi memnun etmek için gelmiyoruz, sizi seven böyle sevsin.

ne yapıyorsan istediğin için yap başkaları için değil kendin için yaşa o zaman hiçkimse seni sarsamaz sende ozaman ne düşündüklerini umursamazsın

Beğenmiyorsa daha zayıfını bulsun şayet ama siz memnun değilseniz bu gazla zayıflamaya başlayın hem motiveniz olur . Kendine bakmadan kıloyla, fizikle vuran insanları anlamak çok güç.

Dis görünüsünüze laf söyleyen ve acik acik begenmiyorum diyen birisi ile bir dk bile kalmayin derim. Bu cok kaba ve asagilayici birsey. Sizinle disarida görülmek istememesi zaten herseyi ifade ediyor. Bence sizden ayrilmakla size iyilik yapmis. Hic arkanaiza dahi bakmayin. Sizi oldugunuz gibi seven birisiyle inanin cok daha mutlu olursunuz. Zayiflamayi o görsün diye yapmayin sakin. Kendiniz istiyorsaniz zayiflayin. Bol sans!

Eski sevgilim ilişkimiz sürerken bana hep sen çok tatlısın çok güzelsin derdi ancak kilomla 1 2 defa dalga geçti ki 67 kilo olmama rağmen 1.68 boyla çok kilolu duran bir kız değilimdir. Genel olarakta beğenilen biriyimdir. Ayrılmamızda benim kıskançlığımı öne sürdü ve beni her yerden engelledi, engeli de açmak istemedi sonuçta seven erkek hoşlanan erkek her yerden bir kızı kolay kolay engellemez ve ondan kolay kolay vazgeçmez. İlişkimiz sırasında benimle görünmeyi de hiç istemedi..:110:Acaba beni fiziksel olarak beğenmiyor muydu da bu kadar çabuk silmesi kolay oldu? Ben bu ara benden bahanelerle ayrıldığını düşünüyorum..Bana çok kötü davrandı ve benden uzak dur dedi...Geri dönmesini istemiyorum ancak sizce zayıflasam daha çekici bir görünüme sahip olsam pişman olur mu?
olmaz. sevmiyo ki

Zayiflasan da pisman olmaz bence
Vaktini sana deger vermeyen kisileri dusunmekle harcama
Zayiflayacaksan da kendin icin yap
Baskasi icin degmez emin ol.

Back
X