bir erkek evli cocuklu oldugu halde neden durmaz..

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar yazmayacaktim ama bana bu konuyu actiran sahis cok zorladi sinirlerimi bugun...
Bundan iki hafta once ayni isyerinde calistigim ve abi diye hitap ettigim, evli, bi cocuk babası bi insan nana gelip eski ev arkadasim olan kizi sordu. Nasil biri diye. Sordugu kiz bizim evden atmak icin uc ay ugrastigimiz, Ayni anda bes erkegi rahatca idare edebilen, para hediye karsiligi herseyi yaşayabileceğini dusundugumuz vede ustune erotik videolariyla ortaligi kasip kavurmus, isyerinden surulmus biri. Ustelik evli bi erkekle bi donem iliski yasadi ve adam bosandi maalesef. .
Neyse bende safligimdan abi yaramaz o fln dedim. .. neyae aradan iki gun gecti geldi sende numarasi var mi dedi biz yolda karsilastik sohbet ettik tanıştık iyi birine benziyor dedi.. bende kasitli olarak abi senin cocuk kac yasinda dedim cevap olarak.. tabi anlamadi hanzo daha yeni iki aylik dedi.. yine numara sordu yok dedim halbuki vardi..
Neyse bi hafta gecti ardan tekrar geldi bana zarf atiyo bugun de.. oyle oturururken yaaa levanessa dedi o kizin adi ayse olsun... ayse nin soyadi dincoz mu dedi (anladigim kadariyla malum siteden arayacak adini soyadini) neyse bendr bildigim halde bilmiyorum dedimmmm......
Abi akraban fln mi surekli soruyorsun dedim aaa ne alakasi var benimle hemsehri onun icin soruyorum dedi..

Kizlar ben mi abartiyorum
Karisini aldatsa banane beni ilgilendirmez ama yinede bi cocuk var ortada... ona uzuldugum icin yardimci olmuyorum . En sinirimi bozan da bana zarf atmasi. Hani direk soyadini sormuyor soyadi şu muydu diyor...
Bu arada kiz onceden ben bekarken ev arkadasimdi ekleyeyim dedim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru olanı yapıyorsun..

O kişi hakkında bana gelip bir şeyler sormayın diye uyar..
Ayıp be evli adam birde..

Bu kadar da aleni olmaz ki yahu.ama sen guzel cikislar yapmissin begendim.buna ragmen karsindaki ya salak ya da piskin anlamiyor mu hayret gercekten

mantıklı olanıı yapıyorsun fakat adamın yaptığı çok ayıp bişey ..
çok istiosan numarasını git ona sor beni karıştırma de hem mantığa baksana yaa konuşmuş kadınla yolda ama nedense numarasını almak gelmemiş aklına ...

Kizlar yazmayacaktim ama bana bu konuyu actiran sahis cok zorladi sinirlerimi bugun...
Bundan iki hafta once ayni isyerinde calistigim ve abi diye hitap ettigim, evli, bi cocuk babası bi insan nana gelip eski ev arkadasim olan kizi sordu. Nasil biri diye. Sordugu kiz bizim evden atmak icin uc ay ugrastigimiz, Ayni anda bes erkegi rahatca idare edebilen, para hediye karsiligi herseyi yaşayabileceğini dusundugumuz vede ustune erotik videolariyla ortaligi kasip kavurmus, isyerinden surulmus biri. Ustelik evli bi erkekle bi donem iliski yasadi ve adam bosandi maalesef. .
Neyse bende safligimdan abi yaramaz o fln dedim. .. neyae aradan iki gun gecti geldi sende numarasi var mi dedi biz yolda karsilastik sohbet ettik tanıştık iyi birine benziyor dedi.. bende kasitli olarak abi senin cocuk kac yasinda dedim cevap olarak.. tabi anlamadi hanzo daha yeni iki aylik dedi.. yine numara sordu yok dedim halbuki vardi..
Neyse bi hafta gecti ardan tekrar geldi bana zarf atiyo bugun de.. oyle oturururken yaaa levanessa dedi o kizin adi ayse olsun... ayse nin soyadi dincoz mu dedi (anladigim kadariyla malum siteden arayacak adini soyadini) neyse bendr bildigim halde bilmiyorum dedimmmm......
Abi akraban fln mi surekli soruyorsun dedim aaa ne alakasi var benimle hemsehri onun icin soruyorum dedi..

Kizlar ben mi abartiyorum
Karisini aldatsa banane beni ilgilendirmez ama yinede bi cocuk var ortada... ona uzuldugum icin yardimci olmuyorum . En sinirimi bozan da bana zarf atmasi. Hani direk soyadini sormuyor soyadi şu muydu diyor...
Bu arada kiz onceden ben bekarken ev arkadasimdi ekleyeyim dedim..

sana ne boşver,
ben sana olacakları söyleyeyim mi?
bu adam kızın numarasını bulacak bunlar belki bir şeyler yaşayacaklar sonra dıyecek kı ben senın telefonunu ıstedım su sahıs bıldıgı halde vermedı
sonra o kız gelıp sana ne oluyor dıye sıoracak kıskanıyor musun benı dıyecek sana ne dıyecek falan fılan
sonra sen kotu olacaksın o kısı ıle o kız ayyacak herkese ne kadar fesatmıs falan fılan dıye
ayıkla pırıncın tasıını

uzak dur ablacıgım
sana ne cocuk var
takılma o adamdan da uzak dur tavrını koy
o kısı bıter sıra sana gelır anlamazsın bıle
erkek mılletı yav...tır, ondan iş çıkmazsa elının altındakını dener
akıllı ol

Off niyeyse bu tipler cocuk olduktan sonra oynasmaya basliyo esas. Bi yeri kalkmis pisligin heyecanla soruyo devamli. hay ya rabbim ya. Oyle bi hayat istiyosan evlenme be hayvan.. sen sakin bisey soyleme boyle devam..

Dangalak, kanı bozuk, kadın budalası olduğu için durmaz.Böyle tiplerin 30 çocuğu olsa ne olur be
Sizi de takdir ettim,iyi yapmışsınız

Son düzenleme:
sana ne boşver,
bu adam kızın numarasını bulacak bunlar belki bir şeyler yaşayacaklar sonra dıyecek kı ben senın telefonunu ıstedım su sahıs bıldıgı halde vermedı
sonra o kız gelıp sana ne oluyor dıye sıoracak kıskanıyor musun benı dıyecek sana ne dıyecek falan fılan
sonra sen kotu olacaksın o kısı ıle o kız ayyacak herkese ne kadar fesatmıs falan fılan dıye
ayıkla pırıncın tasıını

uzak dur ablacıgım
sana ne cocuk var
akıllı ol

Yok canim benim ben evliyim zaten . Bekarken aslaaaa evli erkekle isim olmaz derdim ve cok sukur olmadi da zaten.. esim cikti karsima sevdim evlendim.. esimi cokta seviyorum zaten
Ne isim olur Allah korusun....

sana ne boşver,
ayıkla pırıncın tasıını

uzak dur ablacıgım
sana ne cocuk var
akıllı ol

Ayyy insallah neden soyadimi soylemedi fln demez yaaa unuttum dedim ben

Bu tür adamlar engellenemez.
Onla olmasa başkasıyla yapar kafaya koymuş karakteri bozuk.
Evli erkeklerle ilişki yaşayan kadınlara demediklerini bırakmıyo burdaki insanlar.
İşte bu tip karakterleri de görsünler.
Bunların önünde ne durabilir biri olmazsa öbürü olacak.

Yok canim benim ben evliyim zaten . Bekarken aslaaaa evli erkekle isim olmaz derdim ve cok sukur olmadi da zaten.. esim cikti karsima sevdim evlendim.. esimi cokta seviyorum zaten
Ne isim olur Allah korusun....

Tamam o zaman Allah bozmasın mutluluğunuzu,

İnan öyle tecrübeler yaşadım ve gördüm ki zerre güvenim yok ne erkeklere ne kadınlara ne yazık ki..
hele erkeklere hiççç
Dikkatli ol ablacığım.

kanı bozuk herif eğer aldatma gibi bir niyeti varsa her halükarda bir ortam yaratmaya çalışır,
fakat insani olarak sizin karısını,çocuğunu düşünerek davranmanız yerinde olmuş.
en azından bireysel olarak vicdanınız rahat eder.
ben olsam herhalde her konusunu açtığında karısından laf sokardım,anlamaz gerçi o pislik ama...

Ben olsam açık açık ne anladığımı ve yanlış yolda olduğunu söylerdim şahsen.
P......k resmen ! Sinir . :47:

Ben olsam açık açık ne anladığımı ve yanlış yolda olduğunu söylerdim şahsen.
P......k resmen ! Sinir . :47:

Aynen canim ya
Bilerek yenge nasil cocuk nasil filan diyorum adam hiiiiiiic orali bile degil
Iyiler iyiler . Şu ayşe nin soyadi neydi diyor Hey Allah im yaaaa gelde sinir olma

Aynen canim ya
Bilerek yenge nasil cocuk nasil filan diyorum adam hiiiiiiic orali bile degil
Iyiler iyiler . Şu ayşe nin soyadi neydi diyor Hey Allah im yaaaa gelde sinir olma

ALLAH ıslah etsin böylelerini. Karısına çok üzüldüm.
Sen Ayşe'nin soy ismini vermesen bile , bu adam başka bir kadın bulup eşini aldatacak bir tip çok belli :50:

Ne biçim insanlar var ya, iki aylık bebeği var, gözü başka kadınlarda...
söylicek cok sey var da, burdan yazamıyorum malesef
bu arada en doğrusunu yapmışsınız

Back
X