• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek iki bayana aşık olabilir mi?

izmirguzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
92
0
86
45
İzmir
sizce bir erkek ıkı bayana asık olabılırmı ve boyle bısey yasasanız naparsınız ama o kısıyede asıksınız hayatında sızden baska bırı oldugunu bıle bıle devam edrmısınız yoksa ayrılırmısınız sımdıden tesekurler

Ne biçim bir soru bu.Hangi kadın böyle birşeyi kabul ederki ?
Soruna gelince bence kimse iki kişiye aşık olamaz.
Zaten birine aşıksa başka birisine dönüp bakmaz bile..

sizce bir erkek ıkı bayana asık olabılırmı ve boyle bısey yasasanız naparsınız ama o kısıyede asıksınız hayatında sızden baska bırı oldugunu bıle bıle devam edrmısınız yoksa ayrılırmısınız sımdıden tesekurler

Erkekler hayatları boyunca bir kadına bile zor aşık olurken ikisine bir nasıl aşık olsunlar, bir adamdan bunu beklemek atomu parçalamasını beklemekten daha manasız... Tabii adamın her yakınlaştığı, dokunduğu, öptüğü kadına aşık olduğunu farz ederseniz aynı anda yüz kadına aşık olabilirler...

Kadın açısından bakarsak da...

Kıyafet, yemek, para paylaşılır...

Aşk paylaşılmaz...

Bunu bile bile devam ederseniz o adam size saygı duymaz, artık onun için, "biri giderse diğeri gelir"i ifade eden bir et parçasısınızdır sadece...

Son düzenleme:
İki kızı da güzelce idare ediyor demektir bu..
ikisine de aşık ne demekmiş?..:82:
çok mu yakışıklı bu kişi böyle..
öyleyse, kızların zaafiyetinden faydalanıyor demektir..:34:

bunu bile bile isteye isteye kabul edebilecek bir kadın, hayatta her aşağılık işi yapabilir diye düşünüyorum.
gurur, haysiyet, kişilik, mide kalmamıştır o bayanda artık..

iki kisiye asik olmak mümkün degildir
Biri mutlaka sadece aliskanlik takintidan ibaretdir
Eger seviyorsaniz bir baskasi gözünüz görmez özellikle kadinlarda

Mesela ben!!!:98:
Bayılırım sevgilisi olan erkeklerle flört etmeye!!!:12:

gülcan evli erkekler de senin gibi kaşarlar için aynını düşünüo bence nasıl olsa karımı bırakmam ama o... kullunır kullanır bırakırım başıma bela da olmuyorlar nasıl olsa kullan kullan at diye düşünüyorlar ya senin gibi :) devam et güzelim senin gibileri almazlar anca kullanır kullanır atarlar herkes layığını yaşar :) bir erkeğin baş tacı olmak varken elinin kiri olmayı tercih edenler için yazıyorum ....:60:

fevri davranıyosun... evlenmek gibi bi amacım yok evli erkeklerlede işim yok... geyiğine takıldım hemen ciddiye almışsın.... zavallısın sen

son cümleyi oku :) öyle düşünenlere yazıorum neden gerçek olamaz mı çok var öylesi :) bilemiyorum yani böyle bir şakayı geyiği yapan bir kız düşünemiyorum :) valla çoook var şu devirde özellikle de evlileri secenler...

ben tutupta evli birini seçmem mantıklı değil bir kere... erkek evlenmeden önce bişeyler yaşamış olsam hala seviyor olsam içimde hep bi ilgi kalır ama kendimide kullandırmam kesinlikle... böyle yapan bir hemcinsime rastlamadım en azından bilinçli olarak yapana rastlamadım..

neden olmasın ki ,,,bi insanın güzelliğini,, başka bir kişinin zekasını,,,başka birinin kariyerini ve parasını seven kadınlar çooook bu ülkede

Arkadaşlar ben biliyorum,,,yakın çevremde birçok farklı meslek grubundan insanlar var evli iken başkasını seven ve onlarla birlikte olan,,,Demekki bu insanların evdeki mutlulukları eksik,,birşeyler yeterli gelmiyor onlara,,

"Aynı anda iki kişiyi birden sevebilir miyim?"
Birden fazla insanı sevebilirsiniz ya da hoşlanabilirsiniz. Bunun doğal olduğunu düşünüyorum, doğal olmasaydı pek çok insan benzer kararsızlıkları yaşamazdı!! Ama yapılmaması gereken iki (ya da daha fazla) kişiyle ilişkiyi (her anlamda ilişkiyi kastediyorum, birlikte vakit geçirmek de dahil) sürdürmemek gerekir. Bir ilişkiye kendinizi bütünüyle verin ve bir an önce ilişkinin nereye gittiğini (ya da gidemediğini) görün. Kendinizi ikiye bölerek hem kendinize hem de kızlara haksızlık yapmayın. Eğer kendi başınıza başaramazsanız bir uzmandan yardım alın.

yaf haketmeyenlere bu kadar deger vermeyin ... herseyden once gururunuz olsun.. kendi ayaklariniz uzerinde durun .... bu dnyada nicin variz diye bir dusunun.........ask bi hastalik.. nolur cok kaptirmayin kendinizi..az yara alip kurtulmaya bakin..inanin degmio o kadar takmaya.. tek gercek askin Allah oldugunu unutmayn.. kendinize sayginiz yoksa baskasininda size olmaz..

hepimiz insaniz hic birimiz mukemmel degiliz.. ama degdigini verin herkese.. zamaninda bnde ck uzuldum cok yiprandim ama inanin ki arkama baktigimda ne kadar aptalmisimda olmayacak seylere uzulmusum dyorum.. olmayacaksa olmyo.. ondan hic strese sokmayin kardesim kendinizi.. yolunuzda ilerleyin:P en guzeli cikacak karsiniza.. Allah hic kimseyi birakmaz dagina gore kar verir.. sadece siz dogru olani yapin..:16:

Tuna Serim'den Çarpıcı Bir Aşk Hikayesi
İki Kişilik Aşk Olmaz
"Hangisi o, hangisi benim? Güçlü olan kim? Âşık olan hangimiz? Kollarını itip uzaklaştırıyorum, şaşırarak bakıyor yüzüme. Belli ki yaşadıklarımızdan memnun, rahatsızlığımı fark etmiyor. Bu Tarık sıradan biri, âşık, yardım istiyor, söylemekten çekinmiyor, aşk uğruna dağları yıkabilir. Ve ben bu erkeği sevmiyorum; eski acımasız, ruhsuz, asık yüzlü erkeğe deli gibi âşıktım. Bundan sıkılıyorum, evine gitse, kurtulsam diyorum. Beni bu hale ne getirdi? Yeniden ihanete uğramam mı, kendi görüntüm mü, sevdiğimin farklı çıkması mı? Belki de kötüleri seviyorum; güvenilmezi, acı vereni, katı olanı, vicdanı ve ruhu olmayanı. Bunlar insana dönüşünce gözümdeki değeri bitiyor." Genç yaşta birini seven, hiç unutmayan bir kadın; çamurların içindeki kıza tutkuyla bağlanan bir psikiyatr ve korku dolu yüreğini saldırganlıkla ortaya koyup aşağıladığı kadına tutulan bir sanatçı. Aşkta iki taraf yok, çünkü aşk tek kişilik bir duygu...

Back
X