anlamıyorum gerçekten anlamıyorum.onu seviyorum 8 aydır birliteyiz ben kpss ye hazırlanıyorum o evlendikten sonra çalışamazsın diye tutturdu merağın geçsin çocuk oluncağa kadar çalış sonra bırakıcan diyo başka bişi demiyo dünde çok kötü tartıştık bende çalışmak istiyorum zorlamayalım ozman dedim kapattım telefonu.ne aradı ne sordu bende aramadım .
ya ben napcam ne olur bişi söyleyin ben onu kaybetmek istemiyorum.sizce bitirmişmidir gerçekten benim ilk çıktığım insan nasıl olur o mu döner ben mi dönmeliyim hiçbişi bilmiyorum tecrübesizliğim yüzünden off ilk defa biri için canım acıyo her dka telefonuma bakıyorum ama hayal kırıklığığa elimden atıyorum lütfen bişiler söyleyin bana
ya ben napcam ne olur bişi söyleyin ben onu kaybetmek istemiyorum.sizce bitirmişmidir gerçekten benim ilk çıktığım insan nasıl olur o mu döner ben mi dönmeliyim hiçbişi bilmiyorum tecrübesizliğim yüzünden off ilk defa biri için canım acıyo her dka telefonuma bakıyorum ama hayal kırıklığığa elimden atıyorum lütfen bişiler söyleyin bana