• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek kendinden bir kac ay kücük bir bayana neden abla diye hitap eder?

ELANORA59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
24
1
6
Gecen facebookta biri ekledi beni, ortak arkadaslarimiz oldugu icin kabul ettim, ayrica soy ismimiz de ayniydi.. neyse ekledigi gün baya sohbet etik sonra bir kac gün sonra yine yazdi konu yas konusuna geldi ve ayni yilda dogdugumuzu ögrendik sonra ben dedim kesin ben senden ay farki oalrak büyüküm oda bana dedi eger ay farki ile büyüksen sana abla derim valla ve ben büyük ciktim tabi 5 ay . abla dedi.. bunu neden demis olabilir ben ondan hoslandigima dair hic bir isaret vermedim zaten beni ekleyende o ayrica o gün konustuk baya kilo konusuna felan geldi bana fotograf yolladi su an ki halinden ? acaba beni gicik etmek icin mi dedi yoksa mesafe mi koymak istedi en basindan .. bu arada ben basinda sakasina ben artik yaslandim felan demistim ondan mi dedi acaba .. ayrica bende ona kardesim dedim biraz bozuldu gibi sanki vay iki saniyede kardesin oldum felan dedi ... off bu erkekler niye böyle zor

Back
X