Bir erkek ne kadar sürede dönmezse?

bence gittiği gün umut kesilmeli.Herkes hayatına bakmalı.
erkeklere bellı olmaz kımı 1 hafta kimi 1 ayda döner,2 yıl sonra bile dönenler olmuştur böyle dengesız bi cins işte...

Bir erkek ne kadar sürede dönmezse umudumuzu kesip artık bitti unuttu diyebiliriz?

8 yıl sonra döneni de duymuştum...

Seven erkek de gidebilir, dönmesini beklemeye değecek adamlar da vardır ama çok hakiki sebepler lazım gitmek için... Eğer haklı sebepleri yoksa ve gitmişse gittiği gün umudu kesin çünkü dönse de tekrar gidecektir nasıl olsa...
:ssz:

peki okudunuz sanırım konumu. sizce beklemeli miyim bana döner mi?

Gayet olgun davranmış erkek arkadaşınız, beklentinizi karşılayamayacağını söylemiş, takdir ettim, içinden gelmediği halde kız arkadaşına sürprizler yapan, çiçekleri böcekleri sever görünen yapmacık oğlanlardan daha esaslı bir duruş sergilemiş...

Siz sürprizleri, jestleri seviyorsunuz, o da böyle şeylerden hoşlanmıyor, karakterleriniz farklı, dediği gibi uyuşamazsınız... Ayrıca bahane olsun diye de söylememiş, çocuk kendini tanıyor, yapmak istemediklerini sırf kız arkadaşının gözüne girmek için kabul etmemiş, her iki taraf da kırılmasın, herkes kendi istediği hayatı ve ilişkiyi yaşasın diye yolunuzdan çekilmiş...

Keşke tüm erkekler bu kadar kararlı olsa da kızlar kız arkadaşlarına "Biz aşkımla şunu yaptık şuraya gittik, bana ayıcık aldı, çiçek aldı" diye anlatırken erkek arkadaşlarının kendi ortamında "Yıldım bu kızdan" demelerine mani olsalar...

"Kızlar kapris yapacak erkek de alttan alacak, kızın nazını çekecek" diye yazısız bir kural var da ben mi bilmiyorum? :ssz:

Bence gercekten seven bir erkek geri donulmeyecek bir yanlis yapilmadikca (aldatma,saygisizlik vs) doner,kaldi ki siz sanirim hatanizi kabul etmis ve ona adim atmissiniz. Insanlar neleri affediyor sevince. Ama eger aranizda gecenlerden dolayi sizden soguduysa, baskasi icin ufak gorunecek sey bile geri donmemesine yetecektir. Is kalpte bitiyor bence.

Bence gercekten seven bir erkek geri donulmeyecek bir yanlis yapilmadikca (aldatma,saygisizlik vs) doner,kaldi ki siz sanirim hatanizi kabul etmis ve ona adim atmissiniz. Insanlar neleri affediyor sevince. Ama eger aranizda gecenlerden dolayi sizden soguduysa, baskasi icin ufak gorunecek sey bile geri donmemesine yetecektir. Is kalpte bitiyor bence.

evet o şekilde bi ayrılma değildi bizimki affedilmicek şeyler değil. bana hiç soğuduğunu söylmedi şimdiye kadar ayrıldığımz güne kadar da o şekilde davranmadı hiç ama şu an unutmuş mudur inan hiç bilmiyorum

Eğer o ilişkiden bir umudu kalmadıysa dönmicektir
Ve gerçekten belli olmuyo ne zaman döncekleri
Burda önemli olan soru aylar sonra gelse bile kabul edicekmisin ?

bence en fazla 1 hafta 10 gün falan .
daaha fazla dayanamaz çünkü seviyorsaa hatta o kadar bile dayanamazda ...
ben de konunu okudum canım bilmiyrum bana saçma geldi madem seni üzüyor o yüzden gitti seven insan pes edip gitmez yapması gereken bir daha seni üzmemek olmalı bunun için uğraşmalı kolayı seçip gitmek en kolayı.
hem sen mesaj atıyorsun bitmesin diye ortada çok büyük bir sorunda yok yani bu sorunsa sen daha sorun görmemişsin .
takma kafana seni üzmek istemem ama senden sıkıldı yada duyguları değişti buda bahane oldu gitti bence böyle canım :/
yoksa böyle nedenden ayrılıkmı olur çook saçma !

Back
X