• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek ne zaman terk edilmelidir?

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
Bir erkek ne zaman terk edilmelidir?ne yaparsa o üyük aşk bitersenağlama

yalan söylerse en önemlisi aldatırsa bitmiştir bu iş güle güle hatta DEFOL...

sen niye ağladıını açıklasan :sm_confused: sensiz eğlenmeye gitti diyemi terketmeyi düşünüyon yoksa :delphin:

durust olmazsa,aldatırsa,eskısı gıbı degılse ve soguk davranırsa,benım dusuncelerımı ve yaptıklarımı kaale almıyorsa.

Bir erkek , hayatındaki kadını kaybetme korkusu kalmadığı anda terk edilmelidir...Çünkü kaybetme korkusu kalmayan erkek yukarıda söylediklerinizi zaman içinde harfi harfiyen yapmaya başlayacaktır ...

Bir erkek , hayatındaki kadını kaybetme korkusu kalmadığı anda terk edilmelidir...Çünkü kaybetme korkusu kalmayan erkek yukarıda söylediklerinizi zaman içinde harfi harfiyen yapmaya başlayacaktır ...

Katiliyorum ve sunu eklemek istiyorum:
"Beni kaybetmeyi göze alani ben kazanmak icin ugrasmam"

tamamen katılıyorum bende bunu yazacaktım.kaybetme korkusu kalmadığı zaman terkedilmelidir bencede

Katiliyorum ve sunu eklemek istiyorum:
"Beni kaybetmeyi göze alani ben kazanmak icin ugrasmam"

peki bir erkeğin kybetme korkusu kalmadıgını nasıl anlayacaz fisfisfis
anca bunları yaptığı zaman farkına varabilecez sonuçta değil mi fisfisfis

peki bir erkeğin kybetme korkusu kalmadıgını nasıl anlayacaz fisfisfis
anca bunları yaptığı zaman farkına varabilecez sonuçta değil mi fisfisfis

Mesela aldatma siddet yada buna benzer birsey olunca.
Yada saygizi bitmisse cünkü saygi bittigi an kötü seyler baslar...

en doğru, en harika söz seninki supa dupa fly,en yerinde ifade, bunları kısmen yaşamaya başladım,dilerim sonu kötüye yol almaz, ama o kaybetme korkusunu ona yaşatacağım zaman da gelecek...:oklava:

ciddi yalanlar ve bol kız arkadaslı günler başladıysa yol gösterilmeli ve eşlik edilmemelidir:)

dayak
aldatma
yalan
saygısızlık........vb.
ek olarakta:
++ eğer artık benimle gülmüyor ,ben ağlarken ben üzlürken o horul horul uyuyor ,yiyip içiyor ve benim gözümün ışığının söndüğünü görmüyorsa neyin var diye sormuyorsa ,benim sorunlarımı kale almıyorsa, ben derdimi anlatırken o aman abartma diyorsa seni bir kadın olarak görmüyorsa üzerindeki kıyafetin yeni olduğunu bile anlamıyorsa ,sen özenip bözenip içinden dışına güzelce diyinip mis gibi parfümler sıkıp eşim beni beğensin diye oda hiç tınlamıyorsa sonra yatağa bile çağırmadan iyigeceler deyip rahatca uyuyorsa sende kabak gibi ortada kalıyorsan,cinsel hayatın çırpınıyorsa.. say say bitmez eğer böğle oluyorsa artık ilişki can çekişiyordur dekmü vurma zamanı gelmiştir .....umarım gözlemlediğimi iyi anlatmışımdır..

Back
X