bir erkek neden facebook'ta arkadaş listesini gizler ?

tenesemisir

Her şey insanlar için
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
1.983
440
373
cevap belli aslında
beni aptal yerine mi koyuyor ?
hayır ben kendi kendimi aptal yerine koydum, yazıklar olsun bana

kendıne guvenen insan sureklı arkasını kollayacak bıseyler ayrıntılarla ugrasmaz hele kı bu face falannnn böle degerlenıyorsa ıcıne kurt dusuruyorsa o kurtuda sahıbıyle beraber at çöpe gitsin derimmm..biraz agır konustum belkı canım ama uzgunum kı böyle dusunuyorum :( bol şanslar unutma senden kendındenn daha degerlı bısey yokkk önce kendını ve kendını dusunnnn kendını uzmee ...

bugün morali bozuk ona destek olacaktım
ama şu an arasa deli gibi bağırmak istiyorum ona
sinirden başıma ağrı girdi
Erkekler kendini ne sanıyor ?
Bizi ne sanıyorlar ?
Kırk yılda bir aşık olayım dedim
burnumdan getirdi ya
her gün başka bir olay
hepsi aynı hepsi.
1 gün güldürse 1 gün ağlatıyor

benim de arkadaş listem gizli? nasıl bir anlam çıkardınız ki sizi bundan?

tövbe estağfirullaaah :))
dert mi arıyosun arkadaşım gece gece
benim de eski facemde gizliydi ne neden gizlediğini bilirim ne nereden yaptığımı :35::35:

yine de şöyle bi örnek geldi aklıma
erkek milleti abaza olur ya,bunun da öle arkadaşları vardır belki,çocuğun listesinden güzel kızları ekleyen...
öğrenip kapattırmıştır.
çünkü beni biri eklemişti,bişeyler falan yazmıştı.1 ortak arkadaşımız var gibi görünüyo..çocuğa söylemiştim bende "böyle böyle biri beni eklemiş,sen mi tanıştırmıştın?" diye üstükapalı bi şekilde.
çok mahçup olmuştu.Arkadaş listemi gizledim artık böyle bişey olmaz,çok özür dilerim falan demişti..

Arkadaşlarına kapatabilir hadi bunu anladikta sevgilisinden neden gizler ki bunu anlamam sonuçta ayarlardan istediği kişiye gizliliği acabiliyor...

tövbe estağfirullaaah :))
dert mi arıyosun arkadaşım gece gece
benim de eski facemde gizliydi ne neden gizlediğini bilirim ne nereden yaptığımı :35::35:

yine de şöyle bi örnek geldi aklıma
erkek milleti abaza olur ya,bunun da öle arkadaşları vardır belki,çocuğun listesinden güzel kızları ekleyen...
öğrenip kapattırmıştır.
çünkü beni biri eklemişti,bişeyler falan yazmıştı.1 ortak arkadaşımız var gibi görünüyo..çocuğa söylemiştim bende "böyle böyle biri beni eklemiş,sen mi tanıştırmıştın?" diye üstükapalı bi şekilde.
çok mahçup olmuştu.Arkadaş listemi gizledim artık böyle bişey olmaz,çok özür dilerim falan demişti..

hea evet bu mantıklı
ama o böyle bir sebep söylemedi
zaten benim kızdıgım başka bişeydi, onu da hallettik
her şeye bi açıklaması var bu çocugun, hemen affetiriyor kendini :16:

benim de arkadaş listem gizli? nasıl bir anlam çıkardınız ki sizi bundan?

Başta söyliyim erkek arkadaşımın böyle bir olayı yokmuş yanlış anlamışım
erkekler facebukta isimleri latin alfabesi ile yazılmayan insanlarla arkadaş olurlar, çok akıllılar ya bunu da belli etmemek için arkadaş listelerini engeller
eski kız arkadaşı ile halen arkadaş olabilir mesela :) ama o da beni rahatsız etmez ben sadece amaçsız ya da yanlış amaçlı arkadaşlıklara kızıyordum
ama dediğim gibi boşuna kızmışım:nazar:

Arkadaşlarına kapatabilir hadi bunu anladikta sevgilisinden neden gizler ki bunu anlamam sonuçta ayarlardan istediği kişiye gizliliği acabiliyor...

dur kız galeyana getirme beni
ilişkinin başındayız bunaltmıyım çocugu
ama listesinde kiril alfabeli bayan yok o yüzden şimdilik rahatım :)

kusura bakmayın sizi kırmak istemem ama bu kadar küçük şeylere takılırsanız ilişkinizde uzun süre mutlu olmanıza imkan ve ihtimal veremiyorum. ayrıca sizi rahatlatmaya yardımcı olabilecekse şunu söyleyeyim benim ve arkadaşlarımın neredeyse yüzde sekseninin filan arkadaş listesi gizlidir. ki bence gizlenmeli de.bir arkadaşın dediği gibi mecburiyetten,ayıp olmasın diye listemizde tuttuğumuz bazı densiz insanlar arkadaşlarımızı mesajla ya da arkadaşlık isteğiyle rahatsız edebilirler,etmişliklerini de çok gördüm çevremde.

Ama hep aynı şey oluyor ya !! Hep aynı şey !!
Üzülüyorum
Arıyor, konuşuyoruz, anlaşıyoruz bitiyor kırgınlık
Hep aynı şey
Keşke aramasan mesela, keşke açıklamasan bişeyi de
Keşke ikna etmesen de ben de böyle helak olmasam
Mahvoldum bugün ya
Akşamı düşündükçe daha kötü oluyorum
Çünkü biliyorum sesini duydugumda yine affetmek isteyecegim seni
çünkü biliyorum yine özleyecegim seni, konuşmak isteyecegim
ama çok ağladım bugün
sen bunları haketmiyorsun
İnsanlar illa aşık olmak zorunda değil, hem gülmeden, kahkaha atmadan, sevmeden sevilmeden de yaşanıyor
Belki insan organlarının yerlerini unutuyor ama, yaşıyor işte, öyle böyle de olsa yaşıyor

Bunda hiç bi sorun göremiyorumm cunku kendı ark. listemde kapalı sevgilimin ki acıktı onunkınıde ben kapadım... :1:

Back
X