Bir erkek neden sabahlara kadar konuşup ertesi gün ölü taklidi yapar?

lailerra

♥♡♥♡♥♡♥♡
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
475
464
53
Neden sabaha kadar konuşup ertesi gün hiçbir sosyal medyasına girmez ve mesaj yazmaz?

düzenleme: önceki konumla tamamen alakasız bir soru. merak ettiğim için soruyorum sevgiler

Neden sabaha kadar konuşup ertesi gün hiçbir sosyal medyasına girmez ve mesaj yazmaz?

düzenleme: önceki konumla tamamen alakasız bir soru. merak ettiğim için soruyorum sevgiler

Peki bu soru kimin için ? Farazi olaylar için , örnek olay yazıp üzerinde çalışma mı yapacağız ? 😂

Sosyal medyadan , arkadaşlık sitelerinden; hiç görmediğiniz, cinsiyeti ve medeni halinden emin olmadığınız birileriyle konuşmayı bırakırsanız , dertleriniz de son bulacak gibi duruyor.

Peki bu soru kimin için ? Farazi olaylar için , örnek olay yazıp üzerinde çalışma mı yapacağız ? 😂

Sosyal medyadan , arkadaşlık sitelerinden; hiç görmediğiniz, cinsiyeti ve medeni halinden emin olmadığınız birileriyle konuşmayı bırakırsanız , dertleriniz de son bulacak gibi duruyor.
Önceki konumda da söylediğim gibi, bahsettiğim kişiyle konuşmayı kestim. Ardından hemen yeni birini ne ara bulayım :D Anlamlandıramadığım şeyleri size soruyorum

Çalışıyordur, işi vardır, başka şeylerle uğraşıyordur. Ya da sabaha kadar konuştuğu için insani bir ihtiyaç olarak uyuyordur.

Ya karısı uyanmıştır ya da gerçekten ölmüştür 😂

ölmediyse siz hayatınızda öldürün gerek yok böylesine.

Teşekkür ederim cevap için. Ben de bu tarz bir cevap bekliyordum

O zaman hallmark channel filmlerini tavsiye ederim size. Tv için çekilmiş onlarca romantik komedi filmi mevcut. Kafanızı yormadan, en az 90 dakika zaman geçirebilir ve "sonunda mutlu mesut yaşadılar" mesajıyla bittiği için de strese girmezsiniz. 😎

O zaman hallmark channel filmlerini tavsiye ederim size. Tv için çekilmiş onlarca romantik komedi filmi mevcut. Kafanızı yormadan en az 90 dakika zaman geçirebilir , ve "sonunda mutlu mesut yaşadılar" mesajıyla bittiği için de strese girmezsiniz. 😎
Teşekkür ederim öneriniz için

Konuda çok detay yok ama kendimden yola cikarsam bazen geceleri tamamen can sikintisindan birinin muhabbeti sariyordu mesela saatlerce konuşuyordum kafami dagitiyordum ama sabah ayni modda olmuyordum mesela, sadece o gece eglenceliydi. O kişiyle belki haftalarca pek iletişim kurasim gelmezdi, cok cevap vermezdim sonra bir bakmişin yine yazasim gelirdi amaci yok öylesine...

Sizin ki oyle midir bilmem ama hareket tanidik geldigi için kendimden yola ciktim.

Böyle saatlerce konuşup birden arazi olan veya upuzun konuşmanın akabindeki günlerde üç beş kelimeyi lütfeder gibi yazanlardan mesaj falan beklemeyin, yazışmaları silin, konuştuğunuzu unutun, net.

Back
X