Ben ıkı turlu gördum. Biri slaak gibi yıllar yıllar gecmesini bekler evlenır hatta sonra yine bulur biyerden beni ve yazar anlamıyorum cevapta vermiyorum seneler seneler sonra bıyerden cıkıyor karabatak. Diğer bi ilişki bir bitti birdaha iletişim laf atma arkadan konusma vs hıcbısey olmadan. Tamamen yabancı iki kişi olarak yasamaktayız.
Sizde takmayın bence ve görmezlikten gelin arkadaslarına kadar bakmayın bence sizde ve size ulasmasını bı sekılde bloklayın. Demek ki sizi hala kanalize edebılıyo.
sonra nasil kapandi bu konunuz?Bir defa aynı durumun beteri başıma geldi. Artık tehtitler dayanılacak gibi değildi. Ailemle bile tehtid ediyordu
Ortak cevremiz var. Düsmancasina gibi sacma sapan isler pesinde olmasi canimi sikiyor denk gelip gördügümde. ilk aylar takmadim.. ama kac ay oldu ayrilali ve hala devam ettigini görünce sinirlendim acikcasi artik. ama takmamam gerek yine dogru söylüyorsunuz.. birsey degistirmez zaten. kendi kendine sacmalasin diyorum bazen ama kendisinide rezil ediyor yani.. o arada bende kayniyorum tabi.
Evet bunu bende farkettim aslinda. Amac huzur bozmak sanirim..Canınızın sıkıldığını bildiği için yapıyor belki de.
Karakteri oturmamış çünkü. Herkes böyle değil. Sadece eski sevgililerde değil böyle davranan eski arkadaşlarda var. Iyiken senden iyisi yok kötüyken senden kötüsü yok. Bırak gitsin herkes yoluna. Olmuyor işte illa kötülemesi lazım. Ama sorarlar adama madem böyle kötüydü sen neden birlikteydin bunca zaman? diye. Şey diye düşünüyo herhalde kötülüycek sizinde çevrenizde kimse kalmayacak sonra ona döneceksiniz. Ne derse desin siz çizginizi bozmayın zaten sizi tanıyan insanlar inanmaz. Başkaları da ne düşünürse düşünsün. Maalesef yeri geliyor herkesin hakkında bir sürü şey söyleniyor. Söylenenler bizi öyle biri yapmaz
Aslında korkak tipler ama ürkek davrandıkça tepene çıkıyorlar.Bir adet beyinsiz eski erkek arkadasin yaptiklarina anlam veremiyorum.
Hem beni istemedigini söyler tmm derim ayrilik olur. Aylar sonra evlenmek istedigini söyler hayir derim.
Beni ikna etmeye calisir yine hayir cevabini alir. Ondan sonra bana sözlü siddet uygular ve zaten evlenmek istemiyordum seninle der.. a dan z ye herseyime laf eder.
Sonra sosyal medyadan laf carpmaya baslar. Sevmedigimi bildigi insanlarla arkadas olur orda ...
Hadi tamam kendine yediremedi diyorum ama yeter ya bu düsmanlik bu camur atma sevdasi nedir yahu?
Burda dahi okuyorum bosanan eslerin karsi tarafa camur attigini... nedir bu sacmaliklar.. nasil bir cahillik bu?
icim de hic rahat etmiyor.. iyi kurtuldum okey de arkamdan camur atilmasi huzurumu kaciriyor..ne gerek var ama degilmi? insan o tarz birini hayatina aldigina ve sectigine dahi pisman oluyor.. nebicim insan secmisim diye..
yeni biriyle tanismaktan korkar hale geldim resmen.
erkek milletinden sogudum resmen. bukadar beyinsizlik karaktersizlik olamaz...
Acayip sinirliyim suan.
Simdi soruyorum size.. aramizda sevgilisinden ayrilan veya esinden bosanan ve insan gibi iliskiyi bitiren varmi? Hep mi böyle oluyor yoksa?
Rice ederimmTesekkür ederim. evet öyle bir amacinin olmasina da ihtimal verebilirim gercekten..
Görmemezlikten gelmek en iyisi.
Valla can korkusuyla yaşadım. Kırsal yerdeydim ve evimle işimin arası uzak ve tenhaydı. Arabayla falan takip edip " arkana bak" diye mesaj atardı yada " o yolda ilerde erkekler var, başka yola gir" diye. Arkadaşlarıma sosyal medyadan hakkımda çeşitli iftiralar yazdı. Hatta onları da tehtid etti. Evimin önünden başlayıp iş yerime gidene kadar çeşitli yerlere gece sabaha kadar yazılar bile yazmıştı hatta. Yanından geçtiğim insanlar kendi aralarında yazıya bakıp " kim bu manyak, her yere yazıp çizmişler" diye söylemiyorlardı. Özetle
Can candan tatlıdır o tehtıt etti bende karşılık versim kaçmadım onu görünce elimi belime koyup gelmesi bekledim. Ağıza alınmayacak şeyler söyledi bin mislisini yaptım. Anasını aradım. Arkadaşlarına yazdım çizdim. O ne yaparsa hep bir adım fazlasını yaptı. Tırstı potansiyelimin farkına vardı. Gidip işinden de ettim. Gördüğüm yerde ben kovaladım. Bakışlarımla rahatsız ettim en olmadı. Yangına yangınla gitmel gerek taktiği. Baktı ki geri dönüş yok kurtulamıyoda o kaçmaya başladı " arkadaşlarına da manyağın teki yakamı az daha kurtaramıyodum" demiş onun yüzü aklıma gelince bile iğreniyorum. Çizgimi bozdurttu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?