Bir erkek sonradan hoşlanıp/aşık olabilir mi?

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
48
32
Hoşlandığım biri vardı benim ilgimi belli ettim diyelim o da karşılık verdi aslında ama arkadaşça, gerisi gelmedi sanırım bana bir his beslemiyor (ben belli ettiğimi düşünüyorum ama o anladı mı bilemem). Artık heyecanım da gitti zaten araya zaman girmişti bir süre hiç konuşmadık sonra o beni sosyal medyadan bir yerden ekledi uzun süreden sonra tek ekşın bu :) Yüzyüze iken sanki benle konuşurken elini ayağını nereye koycağını şaşırıyor rahat olamıyor gibi bazen diyorum acaba bir şeyler hissediyor mu diye ama onun dışında umursamıyor gibi. Artık hiç olmazmış gibi geliyor o yüzden baya soğuk davranıyorum gördüğümde konuşuyorum ama sıradan biriymiş gibi. Artık uğraşmıyorum da zaten olsaydı olurdu diye bakıyorum. Mecburen uzun bir süre daha aynı ortamda bulunmak zorunda kalacağız ama ben artık vazgeçtim kendi kendine onun bana gelmesini bekleyeceğim sanırım :) Bir erkek başta hoşlanmadıysa bir daha hoşlanma aşık olma ihtimali yok mu?

Aslında genellemek doğru olmaz.Herkesin karakteri farklıdır.. Duygular da farklılık gösterir. Eğer onunla birşeyler yaşayacağınız varsa er ya da geç yaşarsınız. Oluruna birakin. Sizin farkiniza varacaktir..Hayırlısı.

Hoşlandığım biri vardı benim ilgimi belli ettim diyelim o da karşılık verdi aslında ama arkadaşça, gerisi gelmedi sanırım bana bir his beslemiyor (ben belli ettiğimi düşünüyorum ama o anladı mı bilemem). Artık heyecanım da gitti zaten araya zaman girmişti bir süre hiç konuşmadık sonra o beni sosyal medyadan bir yerden ekledi uzun süreden sonra tek ekşın bu :) Yüzyüze iken sanki benle konuşurken elini ayağını nereye koycağını şaşırıyor rahat olamıyor gibi bazen diyorum acaba bir şeyler hissediyor mu diye ama onun dışında umursamıyor gibi. Artık hiç olmazmış gibi geliyor o yüzden baya soğuk davranıyorum gördüğümde konuşuyorum ama sıradan biriymiş gibi. Artık uğraşmıyorum da zaten olsaydı olurdu diye bakıyorum. Mecburen uzun bir süre daha aynı ortamda bulunmak zorunda kalacağız ama ben artık vazgeçtim kendi kendine onun bana gelmesini bekleyeceğim sanırım :) Bir erkek başta hoşlanmadıysa bir daha hoşlanma aşık olma ihtimali yok mu?

niye olmasın cnnm biz eşimle arkadaştık birbirimizle sen benim tipim değilsin diye dalga geçerdik hatta o beni kızdırmak için sen benden hoşlanıyorsun diye kendini beğenmişlik yapıyordu ben de hadi ordan diyordum . gerçekten zerre birşey hissetmiyorduk birbirmzden . sonra onlar en yakn arkadaşmla çıktılar 1 hafta kadr sonra ayrıldlar onların birleşmesine yardım bile etttim . aradan 1 yıl geçti ve ondan hoşlanmaya başladım . arkadaşıma söyledim ilk onunda onayıyla çıkmaya başladık ama ondan önce beni asla istemeyeceğini düşünmüştüm sonuçta sadece arkadaştık ve benim arkadaşımla çıkmıştı bu zamana kadar beni istemedi o anlamda düşünmedi şimdimi düşünecek ddedim ama oldu . ve kaderim onunla yazılıymış ki evlendik :) herşey kısmet . bence hoşlanıyorsan onunla konuşmaya çalışmalısın . başta hoşlanmasa bile sonradan hoşlanabilir

Hiç sanmıyorum.. Bir erkek için beğeni önemlidir beğenmediyse çok da bir şey değişmez.
İstemem yan cebime yapar belki

Merhabalar, kulüpte yeniyim öncelikle..beş yıldır aynı işyerinde aynı odayı paylaştığım arkadaşımın bana karşı olan duygularının hangi boyutta olduğunu hala anlayabilmiş değilim.Bana hep arkadaşmış gibi davranıyor fakat işyerindeki herhes aramızda birşey olduğunu düşünüyor..bana karşı cok doğal olmasına karşın bir o kadar da ilgili..en yakınımda hep o var..herseyi paylaşıyoruz..ama hiçbir şekilde belli etmiyor hislerini..arkadaş mıyız değil miyiz ben bile ikilem yaşıyorum...

şahsi fikrim sonradan gelişmeyeceği yönünde.
erkekler bu konuda düz mantık herhalde.
yani sizi tanıdıkça hoşlanıp aşık olabilir ancak baştan hoşlanmadım ya da aşık olamam düşüncesindeyse onu sürdüyorlar.
benim şahit olduklarım öyle en azından.

Boşta kalmış olabilir aa bir zamanlar geceperisi01 diye biri vardı dur şunu ekleyeyim diye düşünmüş olabilir çok umutlanma da sonra hayal kırıklığına uğrama diye söylüyorum.
zaten umutlandığım yok ya heyecan falan kalmadı olmayacak gözüyle bakıyorum

niye olmasın cnnm biz eşimle arkadaştık birbirimizle sen benim tipim değilsin diye dalga geçerdik hatta o beni kızdırmak için sen benden hoşlanıyorsun diye kendini beğenmişlik yapıyordu ben de hadi ordan diyordum . gerçekten zerre birşey hissetmiyorduk birbirmzden . sonra onlar en yakn arkadaşmla çıktılar 1 hafta kadr sonra ayrıldlar onların birleşmesine yardım bile etttim . aradan 1 yıl geçti ve ondan hoşlanmaya başladım . arkadaşıma söyledim ilk onunda onayıyla çıkmaya başladık ama ondan önce beni asla istemeyeceğini düşünmüştüm sonuçta sadece arkadaştık ve benim arkadaşımla çıkmıştı bu zamana kadar beni istemedi o anlamda düşünmedi şimdimi düşünecek ddedim ama oldu . ve kaderim onunla yazılıymış ki evlendik :) herşey kısmet . bence hoşlanıyorsan onunla konuşmaya çalışmalısın . başta hoşlanmasa bile sonradan hoşlanabilir
Hep ben baslattım konusmaları o yuzden artık bıraktım ya pes ettim:)

Benim uzun süredir cıktıgım kisi beni ilk 2 yıl sevmemişti ben onu karşılıksız sevmiştim.Ama ne zaman vazgeçtim umursamadım sıradan biriymiş gibi hayatıma devam ettim bir anda aşık olmuş.Tabi arkadaşlarımdan sevdigi insanlardan hiç karşılık alamayan da oldu.İmkansız değil ama olmayadabilir tabi

Değişebilir bence
Nasıl olur ;büyük bir değişim yaşarsınız
Aa birden farkeder sizi
Erkeklerin beyni bizden daha basit çalışıyor genelde

Benim uzun süredir cıktıgım kisi beni ilk 2 yıl sevmemişti ben onu karşılıksız sevmiştim.Ama ne zaman vazgeçtim umursamadım sıradan biriymiş gibi hayatıma devam ettim bir anda aşık olmuş.Tabi arkadaşlarımdan sevdigi insanlardan hiç karşılık alamayan da oldu.İmkansız değil ama olmayadabilir tabi
Oyke tabi illa olacak diye bir sey yok..
Ama güzel bir örnek oldunuz benim icin:)

sonradan sevme olur bende genelde öyle oluyor insan tanıdıkça daha da seviyor hem sonradan çirkinleşen oldugu gibi sonradan güzelleşip beğenilenler de oluyor ama hiç bir erkek beğenmediği bir kadına açık kapı bırakmaz mutlaka sevmese de hoşlantı olmuştur .
insanlar dış görünüşle karşılanır iç görünüşle uğurlanır

tabiki sonradan hoşlanıp aşık olabilir..biraz ilk adımlar taktik meselesi ilgisini çekmek lazım falan filan..ben taktik de yaptım dikkatini de çektim hoslanmasını da sağladım.sonuç?başka nedenlerden dolayı olmadı.yani şunu söylemeye çalışıyorum herşey kader kısmet:) uğraşan taraf erkek olsun siz olmayın tecrübe ile sabittir yaşadım öğrendim tek yapıcagınız şey beklemek kaderde varsa olur nasip.:KK52::KK68:

Bana göre az bir ihtimal. Kadın için de öyle sanki. Sevgi aşkla başlar. Pat diye sevmezsin zaten.
Ama aşk başlamadan sevgi başlamaz bence.
Mantık evliliği yapıp da daha sonra birbirini seven insanlar da tanıyorum.

Back
X