Slm kizlar bugün yine sinirlerim tepemde dün gece rahatsizlandim sırtım feci agirmaya migdeme vurmaya başladı gece boyunca acıdan inledim eşim sırtımı ovaladi ilaçta kalmamış evde kalkıp bir acile bile götürme zahmetine girmedi
sabah yine ağrım vardi gece kadar kotu degildim eşim beni aradı nasılsın dedi aynı ağrım gidip geliyo ha az ama rahatsızım çok dedim bana diyorki akşama misafir var bir akraba bir kaç günlüğüne yanında çalışacak tutmuş adamı yemeğe cagiracak meğer adama da hiç sormamıs gelecekmisin diye hiç birşey söylemedim halimi görmüştü zaten adamı cagirmazsa incileri dökülecek kalktım ağrı sızı evi temizledim sildim dört çeşit yemek yaptım akşam eve bir geliyo ortağını almış gelmiş yemek kurdum yedi Z....i sonra ortağı lavaboya gitti dedim hani misafirin nerde işi çıkmış gelemedi dedi 

hiç birşey demedim ortağıyla konuşurken akrabasını çağırdığını. Israrla adamın gelmediğini duymuştum birşey demedim eş olmak iyi gün kötü gün degilmiydi nasıl bir koca her seferinde başka bir şey cikartiyo
bu bir insan olabilirmi?