• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir ev içerisinde iki yabancı olduk...

günümüzde herkes sabirsiz ve tehammülsüz oldu,hayat sartlarindan dolayi.bir kadinin üzerine calismak para kazanmak derdi yikilirsa böyle olur,kimyasi bozulur...

evde oturmali demiyorum ,fakat sevdikleri ve istedikleri yerlerde stresi az olan islerde calismalilar...kadin kirilgandir duygusaldir...

eger sürekli hakaret varsa bunun sonu gelmeyecektir...

ayrilmak???bunun cevabi sizde...

günümüzde herkes sabirsiz ve tehammülsüz oldu,hayat sartlarindan dolayi.bir kadinin üzerine calismak para kazanmak derdi yikilirsa böyle olur,kimyasi bozulur...

evde oturmali demiyorum ,fakat sevdikleri ve istedikleri yerlerde stresi az olan islerde calismalilar...kadin kirilgandir duygusaldir...

eger sürekli hakaret varsa bunun sonu gelmeyecektir...

ayrilmak???bunun cevabi sizde...

Aslinda surekli hakaret yok hatta nadiren hakaret var daha cok beni suclayici sozler hata hep bende hep bende.ayri kalmak istiyorum ama donusu olmamasindan korkuyorum bir yandan??

eşyaları kapıya dizip tüm binaya hem kendini hem eşini rezil edip yetmeyım annene görümcene haber verip,yetmeyı kendini odalara kilitleyip çıkmaman.....
bak bir sürü yol denemişsin...ama gördüğün gibi tüm bu denediğin yöntemler eşini senden uzaklaştırmaktan başka hiçbirişe yaramıyor....
yetöeöeiş bide boşanmaya kadar srümşssün işi..
sen çok kolay evlendin herhalde yada gerçekten sevmıyosun...affedici değilsin...
sabırlı değilsin...susmayı bilmiyosun....
tüm bu yöntemleri denemk yerine oturup eşinle karşılıklı sakince konusmayı denedinmi...?
mesela ben senin yerinde olsaydım banyodan çıkıp sakince hayatım benımle gideceğini söylemiştin fikrinin değiştiğini daha önce söyleseydin keşke...bu davranışın kırdı benı derdim..
yada hiç cvp vermezdim susardım..
bu ona en güzel en çekici cevap olurdu..
ve emin ol erkekler kadın susunca daha çok bağlanıyorlar ..daha çok af diliyolar...
sen bu kafayla daha çok yanlış yaparsın:50::50:

bulusis butun sozlerine katiliyorum ve sunu eklemek istiyorum erkeklerin cogu oyle hatalarini kabul etmezler hep bayanlari suclarlar yaniliyormuyum arkadaslar ? hem gucenme ama senin bu davranislarini esin gordukce kendini zaten hatali konumuna dusuruyorsun

valla bende arkadaslara katılmadan edemıcem efden pufden meselelere neden bu kadar takıyosunuz ya sonra pısman olursunuz.. maas kartı olayı ıse haklısın kımse vermez ben calıstım yardımsa ederım ama bu benım hakkımsa bırak ben elımde yapıyım harcamaları dersın anlamıyosa verme gıtsın alısır. ama mac olayı gıtsen ne olacak gıtmesen ne arkadasın dedıgı gıbı sessız kalsaydın bak nasıl guzel cevaptı ona... ya evlılıkler farkındamısınz hep boyle bıtıyo ya bırbırımıze yasam alanları tanımalıyız herzaman beraber bısey yapamayız ... belkıde bunlar sıkıyo ınsanı yasam alanlarımızı kısıtlıyoruz bırbırımızın..

ne kadar basit bakıyorsunuz olaylara. gösterdiği tepki haklı demiyorum ama eşi resmen iş çevirmis arkasından. niye karşısındakini aptal yerine koyuyorki. tabiki maça gitmek önemli değil burda. maça gitmediği için cıkmamıs kavga.

Back
X